Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι μεγάλοι έχουν άλλους τρόπους να πιέσουν και συνήθως αυτοί οι τρόποι είναι τρισχειρότεροι. Πχ μεταθέσεις, αλλαγή καθηκόντων, μεταφορά με το ζόρι σε θυγατρικές κλπ κλπ.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Παραβίαση της ισότητας... Για να δούμε

    "Είναι ο σύγχρονος φεμινισμός ηλίθιε" (Despite the similarities, there are also differences between transfeminism and many other forms of feminism. For example, transfeminism stands in stark contrast to mainstream second-wave feminism)

    In the state of Connecticut, two biological males now hold 15 women’s State Championship titles that were once held by 10 different girls.



    Στο μεταξύ, ο θρύλος του γυναικείου τένις, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, γνωστή ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια, έγραψε ένα μονόστηλο στους SUNDAY TIMES, όπου ανέφερε: «Χαίρομαι να απευθύνομαι σε μία διεμφυλική γυναίκα με τον τρόπο που αυτή το προτιμά, όμως δε θα χαιρόμουν να την ανταγωνίζομαι.» Η Ναβρατίλοβα χαρακτήρισε κάτι τέτοιο ως «ζαβολιά» κι αυτό της στοίχισε την αποβολή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Sports Ally, μιας οργάνωσης που προωθεί την LGBTQ κοινότητα στον αθλητισμό.



    1 μήνα πριν, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, υπέγραψε εκτελεστική εντολή που επιτρέπει στα τρανσέξουαλ άτομα να λαμβάνουν μέρος σε αθλητικούς αγώνες στις κατηγορίες γυναικών.

     

     
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    τεχνικές διευθετήσεις στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης αναγκών όλων, είτε περισσοτέρων, είτε ολιγοτέρων, προκύπτουν και καθορίζονται και από συσχετισμούς και από στρατηγικές επιλογές. δεν έχουν σχέση με φαντασιακούς διχασμούς, εθνικιστικούς, φεμινιστικούς, οπαδικούς κλπ παρά μόνον κατ' επίφαση.
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @p0ltergeist i like you
    και συμφωνώ με ότι λες.

    @sapfw Αφεντικά πλέον είναι κυριολεκτικά αφεντικούλια, δεν μιλάμε μόνο για πολυεθνικές και δεν ξερωγω, στις μικρές επιχειρήσεις και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει από φίλες μου κιολας '' θα κάνω και το δευτερο παιδί και θα κάτσω 3 χρόνια χαχα τι καλά '' και ο άλλος έχει δεμένα χέρια γιατί και πληρώνει και στην ουσία υπάλληλο δεν έχει, και δεν έχει χρήματα να πληρώνει και 2ο.

    Προφανώς και ο νόμος καλά κάνει και υπάρχει γιατί προστατεύει από άλλα και άλλα... αλλά δεν είναι όλα απλά και έυκολα στην εποχή της κρίσης που ζούμε. Δεν ξέρω ακριβώς τι θέση έχω στο θέμα, καθώς έχω υπάρξει και υπάλληλος που τα έβλεπα τελείως αλλιώς τα πράγματα και έχω υπάρξει και αφεντικούλι, και έχω φάει το γαμήσι. Υπάλληλος βέβαια ήμουν σε μεγαλοεταιρεία και βάραγα και τις τσάμπα υπερωρίες μου και τα Σαββατάκια μου και όλα οπότε δεν ξέρω..

    Δεν είναι όλα άσπρο, μαύρο.
     
  5. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    @χάντρα ευχαριστώ, αμοιβαία η εκτίμηση  

    Να συμπληρώσω τα λεγόμενα του @tithon λέγοντας ότι κακό αφεντικό δε σε κάνουν οι κατ' ανάγκην απολύσεις.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Η εγκυμοσύνη δεν είναι νόμιμος λόγος απόλυσης.
    Είναι κάτι παράνομο, πέρα από ανήθικο.
    Αλλά ας μείνουμε στο πρώτο, γιατί το κάνεις να ακούγεται φυσιολογικό, ενώ δεν είναι.
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ποιο είναι το πρώτο;
     
  8. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Και παλι ομως δεν φταιει η ισοτητα για αυτο. Σε αυτην την περιπτωση εξεταζεις αν μπορεις να εχεις ειτε την επιχειρηση ειτε υπαλληλους γιατι κανεις δεν κραταει μια επιχειρηση ανοιχτη με το ζορι και ειναι καθαρα θεμα προσωπικου ρισκου που δεν αφορα κανεναν αλλον παρα τον ιδιο τον επιχειρηματια.

    Ακριβως επειδη ειναι θεμα βιωσιμοτητας, χρειαζεται να βλεπεις τους εργαζομενους μακροπροθεσμα. Γιατι αν εισαι μεσα στη γκρινια και τη μιζερια, γενικα το λεω, ουτε εσυ δεν θα αντεχεις να δουλευεις σε σενα ποσο μαλλον οι εργαζομενοι σου.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    η σύγχυση νόμιμου και θεόδοτου
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Όταν γίνεται κατάχρηση των διατάξεων που έχουν θεσπιστεί για να προστατευτεί ο γονιός (μητερα/πατέρας) το μόνο πραγματικό θύμα είναι το παιδί
     
  11. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εγώ προσωπικά προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν δυσδιάκριτη τη γραμμή μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου. Αλλά αυτό εξαρτάται και από τη συμπεριφορά του εκάστοτε εργαζόμενου. Έχω υπάρξει το αφεντικό του "καλά όλα αυτά, αλλά δούλεψε και λίγο" και έχω υπάρξει το αφεντικό του "χαλάρωσε, πάρε μια ανάσα, πιες λίγο νερό, κάτσε λίγο να ξεκουραστείς, είπαμε δουλειά αλλά μην πεθάνουμε κιόλας".

    Και σε πληροφορώ ότι έχω πέσει θύμα εκμετάλλευσης λόγω της χαλαρής στάσης μου
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η έκφραση είναι ενδεικτική της αντίληψης, με μην και χωρίς μην.

    Θα μου δείξετε την επίθεση στο πρόσωπο; Το παραλήρημα επισήμανα, όχι το πρόσωπο που το εξέφερε.