Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετίχ με περιποιημένη τρίχα στις γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος random.Mich, στις 12 Μαρτίου 2020.

1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Οι μουνότριχες θέμα ταμπού?  Έλαααα μουνί στον τόπο σου...

2. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Μέθοδος Microblanding (τρίχα- τρίχα) για φυσικό αποτέλεσμα 

3. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Εφαρμόζεται και στο κεφάλι αυτή;  

Και για να μην ξεφύγω (πολύ) από το νήμα, να πω ότι προσωπικά "ψηφίζω" καθαρές και λείες επιφάνειες. Δεν ξέρω αλλά μου δημιουργούν άλλη ψυχολογία και διάθεση. Νιώθω ότι βλέπω βιτρίνα υαλοπωλείου...   

Βέβαια κάποια πράγματα είναι και λιγάκι σχετικά ίσως. Όμως αυτή η παλιά διαφήμιση "τα κάνει αόρατα" μάλλον με επηρέασε πολύ τελικά.

Last edited: 13 Μαρτίου 2020
  4. random.Mich

random.Mich New Member

Για αυτό και έθεσα το θέμα, εάν κάποια γλύτωσε από το λεϊζερ, ίσως θέλει να κρατήσει και τα λεφτάκια της, αρέσει η τρίχα σε μερικούς!

5. random.Mich

random.Mich New Member

Γιατί όσοι δε σας ενδιαφέρει το θέμα νιώθετε την ανάγκη να γράψετε κοτσάνες; Γιατί απλά δεν αγνοείτε το θέμα;

6. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Επειδή μας ενδιαφέρει γράφουμε πληροφορίες καθώς είμεθα εξειδικευμένοι τριχολόγοι!

7. tithon

tithon Contributor

δεν τους δώσατε σαφείς οδηγίες τι ακριβώς θέλετε να γράψουν, οπότε πήραν πρωτοβουλία κι έγραψαν αυτό που σκέφτονται γιά το θέμα.

8. sos1908_salonika

sos1908_salonika New Member

Τα τριχωτά είναι τα πιο ωραία!  

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ναι, γιάντα το να κάμνεις τριχοσχεδιάκια δεν είναι κόπος και δεν πρέπει να δώκεις κι εκειά πέρα λεφτούδια  
    Από τη μια μοδούλα στην άλλη  

Last edited: 13 Μαρτίου 2020
  10. random.Mich

random.Mich New Member

Και οδηγίες να εξέδιδα, πάλι θα πεταγόσουν φίλε μου. Βαθειά ριζομένο το γονίδιο της εξυπνάδας σε πολλούς. Συγγνώμη που δε ρώτησα κανέναν από εσάς που το θέλετε άτριχο αν επιτρέπεται να μιλήσω ελεύθερα για αυτό, αλλά σόρρυ, θα μιλήσω.

Για να επανέλθει το θέμα στην τροχιά του, ας μιλήσουν οι γυναίκες και όποιος άντρας θέλει προσπαθώντας να κρατήσει μια σοβαρότητα στις απαντήσεις, ειλικρινά ΔΕΝ είστε αστείοι.  

11. tithon

tithon Contributor

δεν μπορώ να ανταποδώσω την φιλοφρόνηση.

12. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Προσωπικα εχω φυσικο το μουνι μου φουλ στην τριχα. Μου αρεσει πολυ ετσι γιατι οι τριχες μου σχηματιζουν μονες τους ενα σχημα σαν δεντρο και μ' αρεσουν τα δεντρα. Επισης οι τριχες βοηθουν στην υγεια της περιοχης και επισης οι τριχες βοηθουν στην απολαυση διοτι ειναι ευαισθητες στο αγγιγμα και κανουν πιο εντονη τη διεγερση. Υπαρχει ενα πολυ ωραιο βιβλιο σχετικα που ονομαζεται A celebration of vulva diversity. Αντιστοιχως προτιμω τα φυσικα μουνια (δλδ αυτα απο τα οποια δεν εχει περασει καμια μεθοδος αφαιρεσης τριχας). Τα βρισκω πολυ πιο απαλα και θελκτικα.

Το ιδιο αισθανομαι και για τις ανδρικες τριχες.