Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτογραφίες/gif με femdom νόημα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 14 Ιανουαρίου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Γιατι μπορει  

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Κοίταξε @underherfeet , έτσι όπως το βλέπω εγώ, μάλλον άργησε να τελειώσει με το βάψιμο   άσε και έχω κάτι μερεμέτια στο σπίτι   ας μην τα θυμάμαι καλύτερα  

Η απάντηση που θα σου δώσω εγώ είναι...
    Γιατί πολύ απλά της αρέσει.   θα μπορούσε επίσης να με καλύψει η απάντηση "γιατί μπορεί" αλλά δεν θα έκανα εγώ προσωπικά αν ήμουν σε αυτήν ακριβώς τη θέση κάτι απλά επειδή μπορώ, σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας  

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Τι άργησε να τελειώσει με το βάψιμο , ούτε το στοκάρισμα δεν ήταν ικανός να αποσώσει λέμε, τελείως άχρηστος! 

Πέραν της πλάκας, έκανα το σχόλιο γιατί αυτή η φωτογραφία -όπως και πολλές άλλες - είναι τελείως άκυρες όσον αφορά το ντεκόρ και το σκηνικό που επιλέγουν αυτοί που τις κάνουν, αναιρώντας εν μέρει ή έν όλω ,(λόγω ακριβώς αυτής της επιλογής η οποία και αποσπά την προσοχή απο το κυρίως θέμα), την εγκαυλότητα του καταναλωτή, στην οποία υποθέτω πως στοχεύουν.  

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αγαπητέ @underherfeet, δηλώνω τα μάλα ανώμαλη (ελπίζω να μην σοκαρω κανέναν με αυτή μου την δήλωση!) και βρίσκω άκρως καυλωτικη την φώτο, άλλωστε τα τέλεια σκηνικά μπορεί να είναι τέλεια οφθαλμολουτρα και pleasing to the eye, ωστόσο βουδουσουμου κάνεις παντού, για φαντάσου ένα ζευγάρι που είναι στη μέση μιας μετακόμισης πχ   Τι; δεν θα τον μαστιγωσω γιατί το σπίτι είναι υπό ανακαίνιση;
    Να μου πεις, άλλο το real life άλλο η φωτογραφία. Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα αληθοφανή και ας είναι λίγο άκυρα  

5. underherfeet

Εγώ είμαι πιο ανώμαλος απο σένα που κάθομαι και ψειρίζω τη μαϊμού, αλλά τι να κάνω που τα ντεσού για μένα μετράνε πολλές φορές περισσότερο απο το κυρίως θέμα...να φανταστείς στά νιάτα μου είχα απορρίψει μιά κοπελιά που μου την έπεφτε , μια χαρά κατά τα άλλα , γιατί ο αντίχειρας του δεξιού της χεριού είχε κοντό και πλατύ νύχι!  

6. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

7. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εμένα πάλι με ξενερώνουν εντελώς οι στυλιστικές επιλογές των κυράδων. Πίκρα...
    Πάντως, για τα μέρη... προτιμώ ακόμα πιο λασπωμένα και παρεμελημένα  

9. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

να προσθεσω και οτι ειναι γυμνες πολλες φορες..

10. underherfeet

Ορίστε τώρα, αυτά τα κωλοπάπουτσα είναι που φτιάχνουν τα κότσια, και καβαλάει το ΄να δάχτυλο τ ΄αλλο και γίνεται το πόδι σκατά! 
    Μα καλά δεν το καταλαβαίνει,Αφέντρα πράμα; Tσ τσ τσ... 

11. underherfeet

Να ,ορίστε , τι να πω τώρα γιά την φωτό αυτή, μπορώ να πω τίποτα, μόνο να χειροκροτήσω μπορώ. Βαράει με το χεράκι της η μανδάμ, ωραιοτάτη, είναι απο κοντά , νοιώθει την ανάσα της το σκλαβί, έχει σωματική επαφή, ζεσταίνεται η ψυχούλα του!
    Οχι σαν την άλλη στο γιαπί , μεσ ΄τις σκόνες, να βαράει απο τρία μέτρα απόσταση με κείνο το πράμα, που τσούζειιιιιιιι....