Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρίζονται tools & toys

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AstridBDSM, στις 11 Μαρτίου 2016.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Well said .

2. AstridBDSM

AstridBDSM New Member

Καλή Σαρακοστή!

Κατόπιν ανασκαφής, η λίστα με τα καλούδια εμπλουτίστηκε:
    1. Δονητής latex λεπτός (δεν λειτουργεί πλέον ηλεκτρικά)
    2. Δονητής πλαστικός old style (μπορεί και να λειτουργεί ηλεκτρικά)
    3. Δακτυλίδι ερεθισμού κλειτορίδας
    4. Strapon silicon συγκολλητό σε ζώνη (ελαφρά ξεκολλημένο στην επιφάνεια ένωσης dildo με ζώνη)
    5. Μαστίγιο δερμάτινο ~50cm
    6. Γάντι δερμάτινο διακοσμητικό, δηλαδή όχι κλασικό full palm
    7. Κλασικές μεταλλικές χειροπέδες με 2 κλειδιά
    8. Δερμάτινες χειροπέδες
    9. Φίμωτρο
    10. Γάντια σατέν μέχρι αγκώνα
    11. Περί τις 10 βιντεοκασέτες και ισάριθμα dvd.
    Για σύγκριση μεγεθών, η μετροταινία είναι ανοιγμένη σε μήκος 50cm.

Τα Νο. 4 & 5 είναι εντελώς αχρησιμοποίητα.

Κατανοώ τις όποιες επιφυλάξεις έχουν κάποιοι σε θέματα υγείας. Και εγώ έτσι θα σκεφτόμουν. Δεν ξέρω καν πόσο καθησυχαστική ακούγεται η διαβεβαίωση μου ότι τα υπόλοιπα έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από εμένα και τη σύζυγο μου και είμασταν/είμαστε απολύτως υγιείς, πιστοποιημένα.
    Σχετικά με τις λοιπές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από εσάς, κάποιοι με έκαναν να χαμογελάσω με τα σχόλια και τις διεκδικήσεις τους. Κάποιοι άλλοι όμως είτε προσφέρθηκαν να δώσουν κάποιο χρηματικό (χμμ, τουλάχιστον) αντίτιμο είτε προσφέρθηκαν να κάνουν επιλογή συγκεκριμένων αντικειμένων.
    Read between the lines. Προτιμώ τα αντικείμενα να συνεχίσουν να "χαρίζουν" ηδονή σε κάποιους από εσάς από το καταλήξουν σε κάδο σκουπιδιών. Αυτό δεν σημαίνει να εξετάζετε λεπτομερώς την οδοντοστοιχία του γαϊδάρου καθότι σύμφωνα με άλλη λαϊκή άπορία "πετάει ο γάιδαρος;..."
    Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα το έχω κλείσει το θέμα.

Last edited: 14 Μαρτίου 2016
  3. brenda

brenda FU very much

http://www.arthromed.gr/products/266_Klibanoi-xhras-aposteirwshs  

4. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Μα ναι !!! Ο ΚΛΙΒΑΝΟΣ ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για ενα ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ μαστιγιο ! Και ειδικα οταν ειναι UV (υπεριωδων) !!!

Πως μου διεφυγε, μεσα στην θεωρητικολογια μου...

Ειναι εμφανες, πως δεν εχω πιασει ποτε μα ποτε ενα στα χερια μου !

Α να χαθω ο αγραμματος !

5. brenda

brenda FU very much

Το λινκ ήταν τυχαίο, υπάρχουν κλίβανοι ξηρού αέρα, κατάλληλοι για αποστείρωση δερμάτινων εξαρτημάτων, μην τα παίρνεις τόσο πολύ στο κρανίο, θα μας πάθεις και τίποτα...

6. Jack Wolfskin

οχι δα ! φοραω κρανος.
    αλλα μια εντελως ΛΟΓΙΚΗ ερωτηση βρε Μπρεντα,

ατομο που ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να του χαρισουν "παιχνιδακια",
    ελαφρα, λιγο, πολύ, δεν εχει σημασια, ειναι μεταχειρισμενα...

εχει τα λεφτα να παει να παρει ΚΛΙΒΑΝΟ,
    με υπερηχους, φορτιστη κινητων και εξαρτημα ποπ-κορν...

την απαντηση σου σε παρακαλω.
    κι ας πεσω κατω.

7. brenda

brenda FU very much

Εσύ τώρα πιστεύεις ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος, πρέπει να συνοδεύεται από επαγγελματικό εξοπλισμό αποστείρωσης? 
    Για να καταλάβω δηλαδή σε πιο επίπεδο μιλάμε, γιατί εγώ αν μου τα χάριζαν, θα έβρισκα τρόπο να τα απολυμάνω και δεν θα τα χρησιμοποιούσα έτσι όπως θα τα έπαιρνα, ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν οι ιδιοκτήτες τους δεν τα είχαν χρησιμοποιήσει καθόλου.
    Είναι προσωπική ευθύνη και στοιχειώδες κανόνες υγιεινής.
    Τι παραπάνω χρειάζεται να πούμε απ΄αυτό? οέο? Πόσο ακόμη θα κάτσουμε να συζητάμε τα αυτονόητα?
    (Μην πέφτεις κάτω please, κρίμας είναι, σε θέλουμε όρθιο και δυνατό, μάς έλειψες ούτως ή άλλως, μην σε ξαναχάσουμε για χαζαμάρες...) 

8. Jack Wolfskin

Ok λοιπον. Ας κανω κι εγω μια δωρεα "εξοπλισμου"

Σου χαριζω αυτο το flogger , ειναι απο καστορι, ελάτη και λιγο σχοινι γιουτας (απο shibari) 100% φυσικα υλικά. Το θες ?

Εχει πανω του δακρυα, ιδρωτα, λιγο αιμα, λαδια, τα ζουμακια της και τα δικα μου.

Το κουριερ στο πληρωνω εγω. Δε θελω καν τη διευθυνση σου. Το αφηνω στο δεντρο και πηγαινε παρ το.
    Η ιδεα και μονο οτι ειμαι κι εγω "πανω του", θα σε αφησει συξυλη.... ΟΚ ?

Για την ιστορια και μονο, αυτο το συγκεκριμενο, το εφτιαξα για μιαν συγκεριμενη.
    Ετσι εινα αυτα τα πραγματα.  

Δωρεες μεταβιωσεις και ανακυκλωση, κινητα, σιντια αντε και το πολυ κανα ταμπλετ.

Αποψη μου παντα....  

9. brenda

brenda FU very much

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, μόνο και μόνο για σημειολογικούς λόγους, ευχαρίστως θα το έπαιρνα και θα το κορνίζωνα κιόλας, θα το είχα σε ειδική προθήκη στο σπίτι μου, ένα τόσο ''συναισθηματικά φορτισμένο'' αντικείμενο, και μάλιστα από τα χεράκια σου.
    Κατά τα λοιπά, καλώς μας ξανάρθες και μην χάνεις το χιούμορ σου, λες να μαλώναμε για το ποιος θα τα πρωτοπάρει, ή να μας λείπουν τα 40-100 ευρώ που κοστίζει ένα καλό μαστίγιο/flogger? Από πολλά έχουμε ανάγκη, όχι από λίγα.
    Απλά, νομίζω ότι μπορούμε να χιουμορίζουμε χωρίς να δίνουμε πάντα σοβαρές εξηγήσεις σε όλους, με την άδειά σου φυσικά... 

Το δέντρο να μου πεις που είναι και πότε θα τ΄αφήσεις, να σπεύσω, να μην χάσω το κειμήλιο, έτσι? 

10. Jack Wolfskin

εχεις δει ποτε σου Λυκο να κυλιεται απ τα γελια ?

αν οχι, χανεις.....  

Post Scriptum : Με εβαλες σε ιδεες... Προθηκη... Για φαντασου !!!

Συλλογη στον τοιχο,
    "το εχει χυσει η Σουζυ", "το εχει χυσει η Γιολαντα", "το εχει χυσει η Σουζυ και η Γιολαντα"

11. brenda

brenda FU very much

Θεϊκό.... 

12. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Εγώ θέλω το μέτρο.