Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

1. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

2. grslave2use

grslave2use New Member

ακριβως και τα πραγματα ειναι απλα .....υπαρχει αυτη η Κυριαρχια γιατι υπαρχουν αντιστοιχα αυτοι που την επιζητουν και απο τα δυο ακρα

3. athan

athan New Member

αν και δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις και με ρίσκο να επαναλάβω κάποιες απόψεις, θα απαντήσω από ένστικτο.
    Κρίνοντας τις γυναίκες παρορμητικές ως αποδέκτες προς το τι τους εμπνέει ένας άντρας -και αυτό γιατί η γυναίκα ενδόψυχα θέλει να θαυμάζει έναν άντρα ακόμα και αν είναι υποτακτικός- για να αρχίσει να τον σκέφτεται σιγά σιγά μέσα στο μυαλό της και να θέλει να συναναστραφεί σεξουαλικά μαζί του, και ότι πρέπει να τον κερδίσει με κάποιον τρόπο. Αν την κάνεις να σκεφτεί ότι θα αποκομήσει πολλά από μία σχέση μαζί σου (τύπου -αφέντρας/υποτακτικού) πρέπει να την κρατάς σε εγκεφαλική παρόρμηση σε ότι αφορά τα θέματα υποταγής, και όχι να ξεδιπλώνεσε αμέσως. Αργά και προοδευτικά, και μάλιστα αν εξαφανιστείς ξαφνικά για ένα διάστημα ή μία σοβαρή ανυπακοή ή ίσως ότι χάνει την επηρροή της πάνω σου, όλα αυτά προκαλούν πικάντικες ορέξεις σε μία γυναίκα. Γιατί δεν το βλέπει τόσο σεξουαλικά όσο εμείς οι άντρες, όσο κοινωνικο-πολιτικά. Πιό πολύ την εξιτάρει να φαίνεσε ως πολύ αρρενωπός και μάτσο έξω από το σπίτι του, αλλά να ξέρει ότι αυτόν τον άντρα που μοιάζει πολύ επιβήτορας ή απρόσιτος στις άλλες γυναίκες, αυτή τον ελέγχει στην προσωπική τους ζωή και τον πιλατέυει και τον κάνει να την θέλει όλο και πιο πολύ.
    Επομένως αν της τα προσφέρεις με τρόπο και είσαι και εμφανίσημος συνάμα και μπορείς να τις τα προσφέρεις με σύνεση, τότε αυτό που θα σου εξωτερικεύσει μία κυριαρχική γυναίκα με φαντασία και φινέτσα είναι ότι πιο ηδονικό μπορεί να συλλάβει η αντρική σεξουαλική φαντασία σου. Είναι πέραν από την ιδεολογία και πρακτική της αντρικής αντίστοιχης. Θα συμφωνούν οι περισσότεροι υποτακτικοί ότι το να παίζει μία γυναίκα με το μυαλό σου είναι το καλύτερο mind game.
    Μπορεί να ξέφυγα λίγο από το θέμα και φυσικά να έχω μπερδευτεί κάπως με το νήμα της γυναικίας ψυχοσύνθεσης αλλά ...εσείς θα το κρίνετε.

4. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

έχω απολαύσει τη γυναικεία κυριαρχία στο σώμα μου & ως ένα βαθμό στη ψυχή & στο μυαλό μου αλλά αυτό συνέβει (&συμβαίνει) επειδή το θέλω & το διαλέγω ! όχι επειδή "έτσι είναι"!

5. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

I like this thead too.

Το ξαναφέρνω στην επιφάνεια.