Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master DO, στις 19 Μαρτίου 2010.

  1. Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Για τα παραπάνω έχω την εξής ερώτηση: πιστευεις Μaster DO ότι μπορεί να υπάρξει 100% μη vanilla life-style bdsm? Γιατί εγώ το θεωρώ αδύνατο εφόσον Όλοι μας ζούμε σε κοινωνία με νόμους και κανόνες.Όχι στην ζούγκλα...Αν ζούσαμε εκεί ναι ίσως και να μπορούσαμε...Εφόσον όμως κάνουμε παιδιά, εργαζόμαστε, έχουμε συναισθήματα και αισθήματα, περπατάμε και κινούμαστε στον "έξω κόσμο" πάντα το vanilla περπατά μαζί μας.
    Όσον αφορά τον μικροαστισμό στο bdsm ίσως να υπάρχει αναγκη αποστασιοποίησης από αυτόν ίσως και όχι αλλά δεν μπορεί αυτό να συμβεί.Δηλαδή μπορεί να είσαι μικροαστός vanilla αλλά όχι βδσμίτης????



    Από τα παραπάνω συμφωνώ στο ότι υπάρχουν και οι τρείς κατηγορίες ανθρώπων.Όμως και πάλι έχω απορία...οι μεγαλοαστοι ποιοι είναι?δείξε μου έστω και έναν σε παρακαλώ και πες μου τους λόγους που τον κάνουν μεγαλοαστό...Ζωντανός να είναι μόνο ε?όχι του παρελθόντος...

    Για μένα υπάρχει απλά η λογική...και με αυτή τη λογική πορεύομαι στη ζωή μου.. 
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Εγω παλι λεω πως εχουμε παρει την εννοια μικροαστος και την εχουμε ξεχειλωσει οσο δεν παιρνει αλλο. Το ζουμι ποιο ειναι...; Για μενα...
    Οτι ο καθε τεντζερης κυλαει μεχρι να βρει το καπακι του. Ο/Η ανυποψιαστος/η μεχρι να βρει εναν καλο παραμυθα, ο/η υποψιασμενος/η μεχρι να βρει καποιον/α ψαγμενο κοκ.
    Οι εχωντες την εξουσια θελουν να τη διατηρησουν οπως ξερουν καλυτερα.
    Αν η απολαυση μεγαλωνει με το να αποστασιοποιουν τον εαυτο τους απο τη μαζα οσο το κανουν, ακομα καλυτερα. Οι εξουσιαζομενοι, γυρευουν να παραδωσουν το τιμονι, στον εξουσιαστη εκεινον που υποσχεται να ικανοποιησει και να διατηρησει τις ψευδαισθησεις τους καλυτερα απο τον προηγουμενο.
    Απλουστευμενη η αποψη που καταθετω αλλα, κατα τη γνωμη μου, ο τροπος που πραττουμε και κοινωνουμε το bdsm δεν εξηγειται απο νοοτροπιες που εχουμε στην βανιλλα καθημερινοτητα μας, αλλα στο ποιοι ειμαστε πραγματικα. Και στο ποιοι θα θελαμε να γινουμε.
    Επιφυλασσομαι να αλλαξω αποψη οταν θα εχω βιωσει πραγματικα το βδσμ ως Νατασα (be it μικροαστικα, be it ευρωπαικων προδιαγραφων, be it ολυμπιακων διαστασεων).
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Μήπως το μη μικροαστικό BDSM είναι απλά το BDSM χωρίς την παραμικρή υποψία ενοχής;

    Για το υπόλοιπο θέμα του BDSM και της αστοσύνης των Ελλήνων, θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ στο νήμα του vautrin, γιατί μετά από πολύ πολύ καιρό εκεί θα αναζητούμε τις απόψεις μας σχετικά με το θέμα...  
     
  4. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    @ sklavina.
    ‘Όχι.
    Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο πιστεύω πως όταν περνάμε στην άλλη όχθη
    καλό είναι να βγάζουμε τα βρεγμένα βαμβακερά και να φοράμε τα δερμάτινα στεγνοί.
    Όσο για τη νοοτροπία του μικροαστού –επειδή για τούτη μιλάω –
    εάν την κουβαλάς και πέρα απ΄το ποτάμι, τότε απωλέσθη πάσα ελπίς γενικώς.
    Αλήθεια, γιατί πρέπει να σου δείξω τους μεγαλοαστούς.
    Είναι κρυμμένοι;

    @ lais
    Τόσες και τόσες έννοιες έχουν ξεχειλωθεί εδώ μέσα.
    Ας προστεθεί κι΄ άλλη μία.
    Δεν χάλασε ο κόσμος.
     
  5. Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Δεν υπάρχει άλλη όχθη για μένα...ότι ζω μαζί Του υπάρχει παντού..Δηλαδή τι με τα βαμβακερά δεν είναι αφέντης μου?Τα πάντα είναι με ότι και αν φοράει κάθε στιγμή...

    Όσο για τους μεγαλοαστούς όχι δεν χρειάζεται να μου τους δείξεις γιατί δεν πιστεύω πως υπάρχουν...το ότι κάποιοι έχουν τα φράγκα δεν τους κανει αυτό και αξιόλογους ταυτόχρονα...αν αυτό είναι ο μεγαλοαστός δεν θα πάρω.Θα προτιμήσω το μικροαστικό μυαλό μου.Κουτσά στραβά τα καταφέρνει.