Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master DO, στις 19 Μαρτίου 2010.

  1. Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Παρακάτω το αρχικό ποστ του Master Do, το οποίο έγινε split από το νήμα slave Katt στο νήμα χρήση κεφαλαίων γραμμάτων.

    Σαφώς Master Do, μπορεί το <<μ>>, να μετατρέπεται σε <<Μ>> και για τους λόγους τους οποίους παραθέτεις, αλλά και άλλους δικούς του λόγους ο καθένας.Δεν νομίζω ότι κανείς αμφισβήτησε αυτό...
    Ωστόσο αυτός ο οποίος ουσιαστικά μετατρέπει το <<μ>> σε <<Μ>> είναι ο υποτακτικός και αυτός σου δείχνει τι είσαι όταν σου αξίζει.Όχι ο κάθε Κ από μόνος του.Μπορεί αν θέλει να το πιστεύει για τον εαυτό του και καλά κάνει.Δικαίωμά του.Μπορεί όμως ακόμη καλύτερα να το αποδεικνύει και να αφήνει άλλους να του το αναγνωρίσουν. 


    Να διευκρινίσω και να υπενθυμίσω, ότι τα παραπάνω δικά μου λόγια τα έγραψα στο νήμα <<χρήση κεφαλαίων γραμμάτων>>, και όχι στο νήμα <<slave Katt>>.Έχει σημασία αυτό.Όπως και να τονίσω ότι γράφοντας τα δεν είχα κάνει κάποιο quote, ώστε να αναφέρονται σε συγκεκριμένο ποστ.

    Καλά κάνεις Μaster DO, αν μιλούσαμε συγκεκριμένα πάντα όλοι θα ήταν πολύ καλύτερα...

    Πολύ λυπάμαι Μaster DO. Οφείλω να είμαι εικρινής και θα είμαι.Σου αναγνωρίζω το ατού του πολύ έξυπνου ανθρώπου.Αλλά και εγώ δεν είμαι χαζή.Έχεις σαφώς το προβάδισμα του λόγου.Εύγε.Αυτό δεν σε κάνει περισσότερο έξυπνο από κάποιον που καταλαβαίνει πολύ καλά αλλά δεν μπορεί η ίσως και δεν θέλει να εκφραστεί παρομοίως.
    Επειδή παρακάτω βλέπω ότι χρησιμοποιείς το ποστ μου στο οποίο βεβαίως και θα σου απαντήσω (αν και δεν είσαι ευθέως συγκεκριμένος) να σου πω ότι δεν έχεις το δικαίωμα και δεν σου το δίνω τουλάχιστον εγώ να με προσβάλεις έμμεσα αποκαλώντας με συγχυσμένη προσωπικότητα (βαριά κουβέντα είπες που και να ήθελα να απολογηθώ δεν θα το έκανα), μαζί με άλλους βεβαίως οι οποίοι όμως, ας σου απαντήσουν όπως αυτοί νομίζουν.
    Εαν πάλι θέλεις να κάνεις ψυχανάλυση να την κάνεις σε αυτόν που θα σου την ζητήσει.


    Δεν με αφορούν οι όποιες προσωπικές διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις.Εχω το δικαίωμα να συμφωνω και να διαφωνώ με ότι θέλω.Όπως επίσης και να αλλάζω άποψη όταν και αν κρίνω πως κάπου έσφαλα.

    Όχι Master DO, δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να αμφισβητείς κάτι τέτοιο. Είδες εσύ να ισχυρίζομαι ή να παραθέτω το όνομά σου?είδες να έκανα κάποιο quote και να αναφέρομαι σε συγκεκριμένο ποστ?
    Να σου θυμίσω ΄τι η απάντηση μου εδώθη στο νήμα <<χρήση κεφαλαίων γραμμάτων.Έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ?



    Σε ευχαριστώ Master DO που συμφωνείς σε αυτό μαζί μου αλλά και εγώ όταν συμφωνώ με κάποιον για κάτι κάτι αυτό που έκανες και εσύ.Δηλαδή quote τα δικά του λόγια.
    Ωστόσο επειδή ρωτάς προσωπικά και δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω ευθεως η στάση σου ή έστω ο τρόπος που προέβαλλες την άποψη σου δείχνει έντονο "εγώ" και ϋπεροψία.Εγώ τουλάχιστον αυτό αισθάνομαι.


    Μάλιστα!!!για ποιόν λόγο θα πρέπει να υποστηρίξω καταρχήν με δικά σου γραφόμενα αυτό που έγραψα, αφού εγώ το έγραψα? 
    Πήρες λάθος ποστ μου να κάνεις quote Master DO.Αυτό το ποστ μου ήταν δικό ΜΟΥ.Της σκλαβίνας.Για αυτό και δεν υπήρχε κανένα quote.Kαι ήταν απλά η άποψη μου επί του θέματος του νήματος.Δεν φταίω ΕΓΩ αν το νήμα ανοίχθηκε ερήμην σου.Ούτε εγώ φταίω για τις όποιες διαφωνίες σου με τον Mind Master και τον οποιονδήποτε άλλον.Έχω ωστόσο το δικαίωμα να συμφωνήσω ή και να διαφωνήσω με κάποια λεγόμενα του οποιουδήποτε.Ποιος νομίζεις ότι είναι ο MindMaster δηλαδή?ο ΜR IQ και οι υπόλοιποι οι θαυμαστές του?δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο.Ούτε και εσένα.Όσο "ωραία" τα λέει άλλο τόσο "ωραία" τα λες και εσύ.Αν θα παρασυρόμασταν από τις δικές σου λεκτικές ακροβασίες θα ήταν καλύτερα?και επιτέλους αγαπητέ εδώ είναι και μπορείτε να του τα πείτε ευθέως.Τι σου φταίμε λοιπόν οι "συγχυσμένες προσωπικότητες" και τα βάζεις μαζί μας?.Ορίστε μας!!

    Αυτά γιατί πραγματικά εκπλήσσομαι από την πονηριά πως ότι γράφτηκε από εμένα αναφέρεται έμμεσα σε σένα, λυπάμαι για τις προσβολές αν και κανονικά θα έπρεπε να αδιαφορήσω. Άλλη φορά να κρίνεις ανθρώπους που γνωρίζεις.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2010
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Αναφορικά με το αθώο χιουμοριστικό σχόλιο...δεκτό αλλά το χιούμορ σου θέλει πολλή δουλειά ακόμη
    Αναφορικά με τις απειλές, δεν τις μετέρχομαι ποτέ ως μέσο διευθέτησης. Απλά το παρατραβάς.
    Αναφορικά με το αν μπορείς να γίνεις πολύ κακιά, θά βάλω τον γάτο μου να κλαίει...
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    εδω ειναι bdsmικος χωρος, σκοτεινος , αγελαστος
    οχι κυρα D δεν μπορεις να κανεις πλακα εδω !!!
    και μαλιστα μια Mistress , που ακουστηκε να κανει πλακα μια Mistress???
    αληθεια αδεια ζητησες να γινεις Mistress???
    εδω η Θαλεια εχει φαει 5 ban γιατι τολμησε να κανει χιουμορ στο παρελθον
    και δηλωνε και βανιλα τοτε !!!
    κατι για βατραχια που ελεγε κι ο γε... ΟΡΓΙΟΣ ???

    Υ.Γ. κατι γνωριζαν οι ημων προγονοι που ειχαν μονο ΚΕΦΑΛΑΙΑ γραμματα
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Η αρένα του Greek BDSM Community Forum είναι έτοιμη, οι θεατές έχουν πάρει την θέση τους.

    Στην αρένα έχουν πάρει θέση μάχης η χλέπα του φόρουμ με την αντίστοιχη ελίτ, η κίτσα με την πίτσα, τα "ψώνια" με τους δήθεν, τα βουβάλια με τους βάτραχους, η βαφή αυγών με τα αυγά, το αρνί με την σούβλα, το κόμπλεξ με τον εγωισμό, τα κεφαλαία με τα πεζά, ο Μ με τον Π, η D με τον B, ο πλακατζής με τον χαβαλετζή, οι συγχυσμένοι με τους ψυχαναλυτές, οι θεωρητικοί με τους πρακτικούς.

    Φιλονικούν επίσης οι ταλαίπωροι/ες της ζωής, που δηλώνοντας Κυρίαρχοι/ες εδώ νιώθουν έστω και ιντερνετικά κάποιοι/ες, με τους παντοφλιασμένους από την γυναίκα τους γιατί άργησαν μια ολόκληρη ώρα να φέρουν από το σούπερ μάρκετ το γάλα του παιδιού και τις σερβιέτες (γμτ, η σκλάβα 24/7... φταίει που δεν με άφηνε να φύγω, αν και της είχα κάνει session ένα ολόκληρο τέταρτο της ώρας... ). Τσακώνονται οι Μίστρες με τις χύστρες, οι τροχονόμοι... με τους πεζούς, οι καρασκλάβες με τον κατά φαντασίαν Κυριό τους γιατί ξέχασε να τις κάνει νταντά, οι εθισμένοι με τους "η ζωή μου όλη είναι ένα φόρουμ". Αν ξέχασα κανέναν, παρακαλώ συμπληρώστε με.

    Πάμε στοίχημα, λοιπόν, στα πρακτορεία προ-πο για την έκβαση των αγώνων. Όσοι/ες κερδίσουν παίρνουν δώρο μια σκλάβα ή ένα σκλάβο για το Πάσχα μαζί με την σούβλα...  

    Υγ. Στο Αθηνών Αρένα ποιος/α τραγουδάει;...
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2010
  5. Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Σε ευχαριστώ 
    Όχι για τα καλά σου λόγια αλλά που έμεινες σε αυτό που διάβασες και όχι σε αυτό που φαντάζεσαι πως θέλω να πω.

    Να'σαι καλά...
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Θα ηταν χρησιμο ,αγαπητε Μαστερ Ντο να διευκρινησεις ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ,οι συνιστωσες αυτου του "μικροαστικου life style τροπου σκεψης"
    Oμοιως,θα ηταν χρησιμο να διευκρινησεις ποια κατα την γνωμη σου θα ηταν τα χαρακτηριστικα του "σωστου"τροπου σκεψης για "μεσα".
    Ετσι,δια την οικονομια της συζητησης (και του αιματος,που παρ'ολες τις αγαθες σου προθεσεις,εχει αρχισει να ρεει -και παλι- στους δρομους της αγορας).

    ...Και μια και παρενεβην στη συζητηση ,ας καταθεσω πιο αναλυτικα την αποψη μου για τα κεφαλαια και τα μικρα γραμματα:
    Προσωπικα,μεχρι να υπαρξει η επεξηγηση απο μεριας σου,ειχα εκλαβει αυτον τον τροπο γραφης ως μια αθωα και ανωδυνη εκδηλωση της "τρελλας του μεγαλειου" που λιγο -πολυ κουβαλατε ολοι εσεις οι κυριαρχοι εδω μεσα.Προσωπικα και παλι, ουδολως με ενοχλουσε .Οπως ειπα και σε καποιο αλλο σημειο,ολοι μας -εμου περιλαμβανομενου φυσικα- εχουμε την πετρια μας.
    Με ενοχλησε ομως η αποπειρα επεξηγησης..Μου θυμησε απαντηση κυβερνητικου εκπροσωπου και ,επιτρεψε μου Ντο,,δεν την θεωρω ανταξια σου. Μονο και μονο η γενικευση του αφορισμου για τους μαστερς που σκεφτονται,εχουν την ευθυνη και αποφασιζουν για πολλους φτανει,οσο για την ουσια,θα θεωρουσα πιο πειστικη την χρηση της νιοστης δυναμης ,ας πουμε,(οπου ν = ο αριθμος σκλαβων εκαστου μαστερ) παρα την χρηση κεφαλαιων.
    Makes more sense...
     
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Καλημέρα Σ/σας τηλεθεατές της prime time.
    Σήμερα θα ανταγωνιστούμε επάξια τη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών.
    sklavina θα ξεκινήσω από εσένα.
    dora, σου έδωσα αναστολή αλλά την παραβίασες, οπότε θα υποστείς τις συνέπειες.
    Εγώ δεν διαθέτω χιούμορ ιδίου με το δικό σου φυράματος.
    MindMaster, θα λυθούν όλες σου οι απορίες.
    Μόνο κάνε Μου μία χάρη.
    Τους πατερναλισμούς σου και τις δωρεάν νουθεσίες απεύθυνε τις αλλού.
    sklavina.
    Πρώτον, δεν είχα ιδέα ότι αυτό που έγραψες ήταν προερχόμενο από άλλο νήμα.
    Δεύτερον, έτσι όπως το παρέθεσες –ελέω πάντα MindMaster- φάνηκε πως ήταν προσωπική μομφή σε μένα.
    Τρίτον, παραταύτα η φράση περί συγχυσμένων ψυχοσυνθέσεων δεν απευθυνόταν επ’ ουδενί σε κανέναν άλλον από όσους ποστάρατε στο «νήμα» πλην της doras.
    Εδώ πρέπει να επισημανθεί με αυτή την αφορμή και το ότι η έκρηξή Μου, όπως πολύ σωστά αντελήφθη ο ΜΜ , συνέβη επειδή με κάποιον πολύ «τεχνικό» τρόπο παρουσιάστηκε το φαινόμενο να πιαστεί από μια Μου φράση ο ΜΜ, να αναπτυχθεί μια παραφιλολογία γύρω από εκείνη τη φράση από ανθρώπους που πιθανότατα καλοπροαίρετα διατύπωναν άποψη, αλλά το οτιδήποτε ελέγετο πλέον με έναν «μαγικό» τρόπο το χρεωνόταν ο ακούσιος «νηματοθέτης» (λέγε Με Master DO).
    Το ποτήρι ξεχείλισε πλέον με την κρανιακή τρικυμία της doras.
    Εξ ης και παρουσιάστηκα τάχιστα αμέσως μετά.
    Όχι, δεν θεωρώ ότι το προσχεδίασε ο ΜΜ.
    Δεν τον έχω για τόσο πανέξυπνο.
    Απλά το άφησε να ρολάρει εις βάρος Μου.
    Ναι, μία και μόνη φορά όντως διόρθωσε δημιουργηθείσα παρεξήγηση αφορούσα τη thaleia, για να λέω και του στραβού το δίκιο.
    Ελπίζω να σε κάλυψα sklavina. Στην ίδια περίπτωση υπάγεται και ο Elysium.

    Στην ουσία τώρα.
    Όσες δημοσιεύσεις Μου έχουν κατατεθεί στο παρόν «ιδεοδρόμιο» είναι διαθέσιμες στους πάντες.
    Συνιστώ σε όσους αναγνώστες θέλουν να ελέγξουν πιθανή διαχρονική συνέπεια των λόγων Μου, να ανατρέξουν σε αυτές.
    Θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει συνέχεια και συνέπεια.
    Δεν πρόκειται να δημιουργήσω πρωτόλειο εδώ, τώρα.
    Απλά θα επεκτείνω κάποιες απόψεις μέχρις εκεί που αρμόζει για να γίνω πλήρως κατανοητός.
    Σταχυολογώ:

    Μέρες τώρα ο MindMaster ζητά διεξοδικές αναλύσεις περί του είναι και φέρεσθαι εντός του Χώρου.
    Η φιλολογία περί «είναι» και «φέρεσθαι» αναπτύχθηκε και από άλλους συνομιλητές με τον προσωπικό τρόπο του καθενός και είναι βεβαίως σεβαστή.
    Θα πλεονάσω κομματάκι λέγοντας πως γενικά δεν έχω συμπεριφερθεί ποτέ με αλαζονεία.
    Το να μαζευτούμε και να συζητήσουμε για πεζοκεφαλαία χωρίς να γίνει γενική εκτίμηση του ΠΟΥ βρισκόμαστε και ΠΩΣ ενεργούμε είναι για εμένα κενό γράμμα που τίποτα δεν πρόκειται να διαφωτίσει απομονώνοντας στεγνά φαινόμενα τύπου «πεζά εναντίον κεφαλαίων» εάν δεν τα εντάξουμε στο Γενικό Πλαίσιο του Χώρου.
    Δηλαδή πως είναι ο Χώρος και επίσης πως τον έχουμε καταστ(ντ)ήσει.
    Πιάνομαι από φράση του ΜΜ που έχω αποκαλέσει και τροχονόμο του φόρουμ.
    Ομιλεί περί «σεμνότητας».
    Σεμνότητα σε σχέση Κ/υ αγαπητέ ΜΜ ΔΕΝ υφίσταται από την πλευρά του Κ.
    Άμα εσύ βρεις υπό να αναζητά Κ με κριτήριο εκτός άλλων και τη σεμνότητα και άμα πάλι κατορθώσεις και επιβληθείς ως Κ που διατείνεσαι ότι είσαι, έλα να Μου κάνεις μία επίδειξη του τρόπου λειτουργίας του εν λόγω Σχήματος, για να ξαναγράψουμε παρέα τη μαύρη Βίβλο του bdsm.
    Χοντροκομμένη διατύπωση αγαπητοί τηλεθεατές;
    Κομμάτι ναι.
    Θα Μου πείτε, γιατί;
    Θα Σ/σας απαντήσω ξεδιπλώνοντας ταυτόχρονα και την πεμπτουσία της όλης διαπραγμάτευσης.
    Μιλάω εδώ και καιρό για μία τεράστια σύγχυση που επικρατεί στο παρόν ιδεο(γαμισο)δρόμιο.
    Πρόσφατα τη διατύπωσα ως
    «vanilla, μικροαστικό, life style, «βδσμ».
    Επεξηγώ καταθέτοντας προς κρίσην:
    Αυτό που έχω προσωπικά αντιληφθεί στον ένα χρόνο που εγκαταβιώ στο παρόν φόρουμ και τις προεκτάσεις του, είναι μία απόπειρα δημιουργίας και καλλιέργειας της ανθρώπινης διαστροφής η οποία έχει μείνει ούτε στη μέση.
    Για την ακρίβεια, χωρίς να το ομολογεί ανοιχτά ΚΑΝΕΙΣ, το bdsm με ό,τι αυτό υποτίθεται ότι συνεπάγεται, χρησιμοποιείται ως επίφαση, ως προκάλυμμα προσεταιρισμού και ανταλλαγής ευσεβών –ή μη- πόθων και υγρών(…)
    Μη Μου πείτε πως δεν καταλαβαινόμαστε μέχρι εδώ.
    Πως τεκμαίρεται (γεια σου Syrah) αυτό;
    Παντελής έλλειψη οργάνωσης και διαύλων επικοινωνίας και επεξεργασίας θεμελιωδών αρχών και αξιών που έχουν να κάνουν κατ’ αρχήν και κύρια με Κ/υ, είτε αυτό καλείται M/s είτε D/s.
    Ολοκληρωτική σύγχυση Κ/υ με σχήματα, έννοιες, βιώματα και καταστάσεις Perv.
    Ακαθόριστα - ανύπαρκτα θα πω- όρια μεταξύ του τεράστιου αξιακού πλαισίου κανόνων και κωδίκων που υποχρεωτικά διέπει το Σχήμα Κ/υ και της αχανούς διάστασης της γενικότερης διαστροφής που τιτλοφορείται ως “perv” και μπορεί να περιλαμβάνει όλη τη γκάμα από τη μητέρα Τερέζα – που λένε- ως τον Αδόλφο Χίτλερ.
    Ο εν λόγω κατάλογος έχει μήκος, για την οικονομία του «σεντονιού» τον ψαλιδίζω για να φτάσω στα αποτελέσματα:
    Πρώτο και κύριο:
    Πιάσαμε από τα «μαλλιά» μία ολόκληρη Κουλτούρα που λέγεται BDSM, την εξελληνίσαμε και αντί να πορευτεί ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί προς τα εκεί, την τραβάει ο πάσα ένας κατά το πώς τον βολεύει στην καθημερινή ζωή του για να έρθει Εκείνη προς αυτόν.
    Παραδειγματικά και μόνο αναφέρω πρόσφατες ή παλαιότερες «ανακαλύψεις».
    Ανακαλύψαμε (ο α’ πληθυντικός είναι καθαρά της ευγενείας) εκφάνσεις όπως, Μ/s εξ’ αποστάσεως, 24/7 δι’ αλληλογραφίας, (και δια τηλεφώνου), πασχίσαμε να θεσμοθετήσουμε τη …μοναξιά μέσα στο M/s, εφεύραμε την αυτό-υποταγή εξ ονόματος φανταστικών Κ που πολύ θα θέλαμε να τους έχουμε, αυτό που πρόσφατα ονοματοδότησα ως « ιδιότυπο υποτακτικό αυνανισμό", η λίστα είναι ατελείωτη εάν εντρυφήσει ο οιοσδήποτε στο αρχείο του «ιδεοδρομίου».
    Δεύτερο αποτέλεσμα:
    Για να τα επιτύχουν ορισμένοι όλα αυτά έπρεπε να προάγουν τη δική τους νεωτερική φιλολογία.
    Το οξύμωρο εδώ είναι ότι τα άτομα αυτά έχουν συνήθως υψηλού επιπέδου εκφραστικές δυνατότητες και είτε πείθουν μέσω αυτών είτε συγχέουν και θολώνουν σε τέτοιο βαθμό τους θιασώτες του χώρου που η υποκουλτούρα αυτή επιπλέει.
    Προσεγγίζουμε εδώ μία σημαντική παράμετρο.
    Την εισαγωγή του μικροαστικού τρόπου σκέψης και διαλεκτικής σε συνδυασμό με το πάντρεμα κάθε πιθανής ή απίθανης κοινωνικής δραστηριότητας όπως, πολιτική, κοινωνικές θέσεις και διάφορα άλλα που είναι μεν πτυχές του ανθρώπινου και κοινωνικού γίγνεσθαι, ουδεμία σχέση έχουν δε με αυτό που επαγγέλεται η άνωθεν αριστερά λεζάντα αυτής τη ιστοσελίδας, δηλαδή Geek BDSM Community.
    Με άλλα λόγια, η σεμνότητα επί παραδείγματι, είναι αρετή στην κοινωνία των ανθρώπων, όταν υπάρχει αληθινά (και ουχί σε περιπτώσεις όπου π.χ. σεμνότητα και ταπεινότητα μεταφράζονται αντίστοιχα σε Βατοπέδια και δομημένα ομόλογα), πλην όμως όπως προείπα φίλτατε τροχονόμε στο εν λόγω πεδίο εφαρμογών και αξιών πόρρω απέχει από το δοκούν.
    Κάπως έτσι εννοώ το μικροαστισμό σύντροφε underherfeet και σε διαβεβαιώνω, η οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση αυτού απλώς θα προσεγγίζει όλο και περισσότερο τη vanilla side of life παρά το bdsm.
    Όπως το ίδιο θα συμβεί και εάν κάποιος άφρων συμπεράνει αυθαίρετα ότι ο αφορισμός της σεμνότητας από τον Κ σημαίνει έπαρση και αλαζονεία.
    Είναι εξίσου μικροαστικό συμπέρασμα μανιχαϊστικού τρόπου σκέψης τύπου, άσπρο, μαύρο όταν στο χώρο της διαστροφής πρυτανεύει , θέλουμε δεν θέλουμε το γκρι!
    Ας μιλήσουμε λοιπόν για το γκρι.
    Αυτό που εφαρμόζεται επί του πρακτέου εδώ σε καθημερινή βάση.
    Επειδή έχει μυριάδες παραφυάδες θα κινηθώ –πάντα δίκην οικονομίας- παραδειγματικά.
    Γκρι επαφές, γκρι διαλεκτική, γκρι σχέσεις.
    Τι είναι το bdsm; (λέμε όλοι οι παρεπιδημούντες).
    -Α! Ελευθεριότητα, καύλα και λοιπά.
    Ωραία.
    Υποτεθέστω, είμαι γυναίκα, ψάχνομαι.
    -Γιατί δεν πας στο dating-souxou-mouxou.gr;
    -Δεν πάω επειδή το βδσμ μου παρέχει κάτι που εκεί δεν διατίθεται.
    -Τι καλέ;
    -ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ.
    -Δηλαδή;
    -Θα στο πω λιανά.
    Αν στο πρώτο μου ραντεβού με το Μήτσο, του έπαιρνα στα 20 λεπτά μια πίπα και σε δύο ώρες κάναμε παρτούζα με άλλους τέσσερις θα ένιωθα πουτάνα.
    Εδώ στο «βδσμ» τα κάνω όλα αυτά υπό το πρίσμα της σκλάβας (κι΄ας μην ξέρω που μου παν’ τα τέσσερα) και το βράδυ κοιμάμαι μια χαρά!

    Μην βιαστεί κάποιος ή κάποια να προτρέξει κατηγορώντας Με για γενικεύσεις.
    Αυτονόητο, δεν μπαίνου οι πάντες στο τσουβάλι.
    Πόσους όμως τους αφορούν αυτές οι «γενικεύσεις» και πόσους όχι;
    Είναι θέμα ποσοστώσεων που μέσα τους εξαφανίζονται τα όποια φωτεινά (συνειδητά) παραδείγματα.

    Γιατί μέμφομαι τον MindMaster;
    Επειδή με τη στάση του ως ο «από άμβωνος θεματοφύλακας» αυτού του μικροαστισμού που αποτελεί το ΣΑΡΑΚΙ του αληθινού BDSM κουνάει διαρκώς το δάκτυλο επί παντός, διαχέει και διαιωνίζει αυτή τη διαστροφή της διαστροφής, μεταφράζει και αποκωδικοποιεί τα πάντα με τη χρήση ικανής διαλεκτική,ς παρεκτρέποντας τα προς τη vanilla side of life όπως την περιέγραψα.
    Είναι ο μόνος που σαρακοτρώει το bdsm;
    Φυσικά και όχι.
    Όλοι όσοι μέσα στην αμάθεια, τη μοναξιά ή την απελπισία τους προσπαθούν επί μακρόν να Μ/μας πείσουν ότι η πρότασή τους, είναι η ορθή, είναι το ίδιο κατακριτέοι.
    Αν μη τι άλλο, μέλη όπως ο ΜΜ, η dora και διάφοροι(ες) άλλοι(ες) που παρεπιδημούν επί χρόνια εδώ μέσα όφειλαν να είχαν λιγότερη παραγωγή φιλολογίας και να είχαν προστατέψει πολύ περισσότερο αυτό που ευαγγελίζονται ότι προάγουν.

    Τελευταία ερώτηση.
    Μπορείς να μιλήσεις με απτά ντοκουμέντα;
    -Φυσικά. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε…
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2010
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    MasterDO
    Μιλω ως καποια που μια συγχυση την εχει και γιαυτο ανοιγω νηματα στα οποια μπορει να προσεγγιζω τα πραγματα μ'ενα μικροαστικο τροπο αλλα...
    Θα προτιμουσα να μου το πουν τα αξιοτιμα και εμπειρα Κ στα μουτρα, παρα να εισπρατω αυτη την ακρα του ταφου σιωπη...
    Εαν οι μονες αποψεις που ακουγονται ειναι των υ/σκλαβων, perv, vanilla, κτλ εκτος των Κ (με ελαχιστες εξαιρεσεις!) ποιος ευθυνεται γιαυτο; Σιγουρα οχι αυτοι που ρωτουν, και οχι αυτοι που παιρνουν το χρονο να εκθεσουν την αποψη τους.
    Οσοι δεν ειναι διατεθειμενοι να μας δωσουν τα φωτα τους και να απαντησουν δυσκολες ερωτησεις, δεν μπορουν ν'απορουν για καμμια συγχυση.
    Ας με συγχωρεσετε για ενα τελευταιο, (και δεν θα ηθελα να βαλω λαδι στη φωτια) αλλα θελω να επαναλαβω ενα ερωτημα που εθεσα σε καποιο αλλο νημα. Ειναι δυνατον/απαραιτητο/ζητουμενο απο εναν Κ να ζηταει συγνωμη οταν κανει λαθος;
     
    Last edited by a moderator: 29 Μαρτίου 2010
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Ε όχι και χλέπα MasterPerris, όχι και χλέπα. Δεν είμαστε όλοι νταλικιέρηδες εδώ μέσα ξέρετε (εάν υπήρχε έστω και ένας, θα το ήξερα).

    Ας (ξανα)καθίσουμε στα θρανία - ένας Μάστερ δεν ντρέπεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα, έτσι δεν είναι; (Αυτό απευθύνεται και στον MasterDO διότι θα επανέλθω επί του κατηγορητηρίου - το οποίο χαίρομαι που έχει πλέον ονοματεπώνυμο, είχα αρχίσει να βαριέμαι, χώρια που κόντεψε να πάθει συγκοπή και η γλυκύτατη σκλαβίνα, με τα ψυχομπερδέματα).

    1. πλέμπα: προέρχεται από την λέξη "πληβείος". Επρόκειτο για άτομα της κατώτερης κοινωνικής τάξης στην Ρωμαϊκή εποχή. Υπήρχαν τότε οι πληβείοι και οι πατρίκιοι. Οι πληβείοι αποτελούσαν τον κύριο όγκο του πληθυσμού, ήταν οι φτωχοί, η λαϊκουριά που λέμε σήμερα. Οι πατρίκιοι ήταν η άρχουσα τάξη.

    2. χλέπα: φτυσιά, φλέγμα. Η χλέπα αποτελεί στάση ζωής για όσους είναι αλήτες. Προσπάθησα πάρα πολύ να μάθω να φτύνω, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Δεν βγήκε ποτέ τίποτα από το λαιμό μου - αν και πολλά μπήκαν. Επίσης, χλεμπονιάρης: κατέληξε να σημαίνει ο φυματικός, ο αρρωστιάρης, το μισαδάκι.

    3. Οι μόνοι ταλαίπωροι/ες της ζωής, που βλέπω εγώ ότι είναι ταλαίπωροι/ες, είναι αυτοί που έχουν συναίσθηση του τί περίπου είναι. Οι υπόλοιποι, που δεν ξέρουν τί είναι, είναι πανευτυχείς, MasterPerris. Με αυτή την έννοια, είμαι η Βασίλισσα των Ταλαίπωρων. Κερδίζω τίποτα; Σούβλα στον πάτο; Τον ψυχίατρο του Woody που αγάπησε το αρνί; Δώστε μου κάτι τις και μένα τέλος πάντων...

    @lais, θα σου στείλω το λινκ που ψάχνεις, σε pm...
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    MasterDo, διακρίνω μάλλον μια νοσταλγία από την πλευρά σου για το πραγματικό bdsm (αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με).

    Εδώ στο Ελλάντα, σύντροφε, με το που ανακαλύψαμε το bdsm το μεταλλάξαμε κατά kinky βανίλλα μεριά, π.χ. σε γατουλιάρικο, φουλ συναισθηματικό, περβοβανίλλα κ.λ.π. Οι μεταλλικές χειροπέδες αντικαταστάθηκαν με τις γούνινες να μην πονάει το χεράκι των υ..., οι φιλόσοφοι βανιλλοκουλτουριάρηδες του χώρου έθεσαν τους δικούς τους κανόνες και δυστυχώς περνάνε εύκολα στα νεα μέλη, οι άλλοι κανόνες δυστυχώς φοβίζουν, ασχέτως με το ότι, όταν τους φαντασιώνονται, τους προκαλούν ρίγη αστείρευτης καύλας. Σκλάβες απόλυτα υπάκουες θα βρεις δεκάδες... μόλις τις κάνεις όμως σκλάβες σου και κοιτάξεις κάποια άλλη, βγάζουν νυχάκια... Επίσης, θα ανακαλύψεις Μάστερ και Μίστρες εκατοντάδες... που όταν τους πέσει ένα υ δεν ξέρουν πως να το χειριστούν.

    Βανιλλοκατάσταση, σύντροφε, καμία σχέση με το πραγματικό bdsm και αυτό γιατί πολλοί/ές θέλουν να ζήσουν το πραγματικό bdsm αλλά λίγοι/ες το μπορούν (προσωπική μου άποψη).

    Όσο για τα κεφαλαία, προσωπικά εγώ δεν θα έγραφα ποτέ για τον εαυτό μου έτσι. Το θέλω όμως από την σκλάβα μου όχι για μένα αλλά γι΄ αυτήν, γιατί την γουστάρω απόλυτη σκλάβα σε όλα. Πέραν αυτού όμως δεν θα κρίνω αν είναι σωστός ή λάθος όποιος θέλει να γράφει με κεφαλαία για τον εαυτό του.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2010
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)


    dora, έχεις την εντύπωση ότι δεν φτύνει κανένας εδώ μέσα;


    Νομίζω ότι εσύ τουλάχιστον δεν έχεις την ανάγκη κανενός για να πάρεις αυτό που θέλεις. Αν και υ, έχεις τον τρόπο σου να παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις!   
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2010
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρήση κεφαλαίων γραμμάτων (Split)

    Ναι. Έτσι νόμιζα... 

    Με την έννοια ότι είμαι πρόθυμη και ικανή να κάνω αυτό που απαιτείται, ναι. Με την έννοια του αρπάζω ότι γουστάρω, όχι, διότι δεν γουστάρω αυτό που μπορώ να αρπάξω.

    Συγχαρητήρια και για το ποστ ανωτέρω, για το επίμαχο θέμα. Δεν βρήκα ψεγάδι - αν και έψαξα...