Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΕΜΜΑΤΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 4 Αυγούστου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Στα 20-21 εγω παντως ουτε το 1/10 απο αυτα που ξερεις εσυ πανω στο θεμα σχεσεις και σεξ δεν ηξερα @Siren_Peisinoe
    Αλλες εποχες ισως

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Είπα μπορεί και να κάνω λάθος λόγω οτι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατασταση, και προφυλασσω τον εαυτό μου να μην τη ζήσω γιατί δε την επιθυμώ.
    Αυτό όμως όσο γνωρίζω την αλήθεια.
    Έχω ένστικτο αλλά δεν είμαι και παντογνώστης να ξέρω τι μπορεί να κρύβει ο άλλος.

3. Siren_Peisinoe

Προφανώς.

4. thief

Και εγω για να το κλεισω λεω οτι μια χαρα ηταν η κατασταση οσο τον/την βολευει ... δεν εβαλε κανενας σε καμια κατασταση ολοι μπαινουμε αλλοι βουταμε απο μονοι μας ...
    καλα ειναι σε ενα προβλημα να αρχιζουμε απο την αυτοκριτικη μας

The End

5. Siren_Peisinoe

Δε θες να καταλάβεις, πες το απο την αρχή:
    Δεν έχω διάθεση για διάλογο κ ανταλλαγη απόψεων θέλω να επιβαλλω τη δικιά μου.

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@thief ολοι μας εχουμε ερωτευτει, μας εχουνε ερωτευτει.

Ολοι μας κερατωσαμε, μας κερατωσανε.

Ολοι εχουμε πει ψεματα, μας εχουνε πει ψεματα.

Οποιος δεν τα εχει κανει, ας μου στειλει πριβε  

Προσωπικα δεν εχω τα ψυχικα αποθεματα να κανω παλι τα ιδια λαθη, γνωριζοντας πως οδευω προς τον γκρεμο.

7. thief

Το γαμωτο ειναι οτι εγω κανω τα ισια λαθοι γνωριζοντας που οδευω ... για αυτο ισως και νευριαζω με την ολη κουβεντα ... γιατι ρε φιλε στο φιναλε το ξερω αλλα ποσο
    με βολευει να κανω πως δεν ηξερα

8. Siren_Peisinoe

Ειδες πως εξηγούνται ολα;
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

9. thief

Εσυ ελπιζω να καταλαβες γιατι εισαι 21 και τωρα εκανα και λιγα μαθηματα βγαλμενα απο την ζωη

10. Siren_Peisinoe

Πίστεψε με κατάλαβα πολλά, αλλά δε μου μαθες κάτι που δεν ήξερα ηδη για μια μερίδα ανθρώπων.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@thief δεν ειμαι εγω αυτην που θα κρινει και θα σχολιασει την οποια συμπεριφορα σου. Μιλησα προσωπικα και εγραψα μονο το πως το βλεπω απο μεριας μου.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του και πραττει αναλογως. Ουαι και αλιμονο οποιος γνωριζει καταστασεις απο την αρχη και κατηγορησει τον απεναντι.

12. Nomad

Nomad Keyser Sose

Τι ωραιότερτο από 1 κιλό ψέμα με γεύση φυστίκι;