Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος BikiniGirlWithMachineGun, στις 13 Νοεμβρίου 2009.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

προφανως το αγαπημενο μου φετιχ δεν το εχω μονο εγω :
    H A P W A T E R

οσο για το κολυμπι χωρις στολη το χειμωνα ειναι αναλογα την ημερα και την διαθεση ... πολλες φορες βγαζω την στολη μεσα στο νερο πριν βγω απο την θαλασσα ... αλωτε παλι παω με την στολη κατευθειαν στο ντουζ ...    

2. danos

danos Regular Member

Περαστικα σου μπικίνι .
    Παντός καλού κακού γράψε και ένα μήνυμα στο νήμα ‘’ ΑΝ ΠΕΘΕΝΑ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ’’ .
    Δεν ξέρεις καμία φορά τι γίνετε

3. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

και εσυ Thaleia μην λες πραγματα που δεν στεκουν .... τα antivirus τι τα εχουμε και σκαμε 70 ευρω καθε χρονο στην Norton και λοιπες φαρμακευτικες εταιρειες ?
    αντι για εμβολιο γριππης κουβαλω το cd της εγκαταστασης του antivirus στην τσεπη μου ....[/QUOTE]

έχω λίωσει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε