Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψεύτικος οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Nikostz, στις 6 Δεκεμβρίου 2021.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Επαέ έχομε ολόκληρο Ασκητή και θα τρέχω στα εξωτερικά;  

2. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Εεεε…ήντα να σου πω εδά; Ξα σου.

3. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Οrgasm gap: Το χάσμα στα ποσοστά οργασμού μεταξύ αντρών και γυναικών.
    Έχει αποδειχθεί οτι οι γυναίκες φτάνουν πολύ λιγότερες φορές σε οργασμό στις ετεροφυλόφιλες συνευρέσεις τους σε σχέση με τους άντρες ενώ ταυτόχρονα μόνες τους ή σε επαφή με κάποια άλλη γυναίκα η διαφορά αυτή μειώνεται ή/και μηδενίζεται.

Για αναζήτηση αιτιών:
    https://www.archyde.com/the-orgasmic-gap-why-straight-women-are-the-least-orgasmic-group/
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Orgasm_gap

Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2021
  4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Προλαβαίνω να γίνω λεσβία;;;  

5. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

χαχαχα
    ναι φυσικά ποτέ δεν είναι αργά 

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αυτό το "ποτέ" με ανησυχεί.

7. greekfetishlover1980

Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες γυναίκες που δεν έχουν οργασμό με έναν σύντροφο, όταν αλλάξουν σύντροφο, μια χαρά οργασμούς έχουν. Το ίδιο ισχύει και για την σύλληψη. Ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν (αν δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο), αν αλλάξει σύντροφο η γυναίκα, μια χαρά μπορεί να κάνει παιδιά. Εικάζουν (δεν έχω δει να έχουν καταλήξει κάπου) ότι το γυναικείο σώμα απορρίπτει κάποια σπέρματα είτα από βιοχημική συμβατότητα είτε για άλλους λόγους που αφορούν την επιβίωση του εμβρύου.

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αφήστε τη θεωρία και απλώστε τη σοφία σας αν τον καταλαβαίνουμε τον προσποιητο, ποσο ευκολα, και από ποιες ενδείξεις.

Θυμηθείτε και τη Μισέλ Φαιφερ που τον κάνει ολόιδιο περιμένοντας το φαι σε ένα εστιατόριο...

Εκεί είναι το ζουμί.

9. greekfetishlover1980

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πια αν προσποιούνται η όχι. Κάποτε με ένοιαζε. Έχω σταματήσει να σκέφτομαι και να με απασχολούν πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα. Απλά τα δέχομαι και πάω παρακάτω. Κοιτάω να περνάω καλά και οι γύρω μου το ίδιο. Όσο γίνεται.

Παρεπιπτόντως, ούτε πότε έχουν ωορρηξία ξέρουμε. Σε άλλα είδη όταν τα θηλυκά είναι σε οίστρο, έχουν πολλά σημάδια. Στον άνθρωπο κρυφό κι αυτό.

Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2021
  10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Meg Ryan! Και είναι ontopic, χρήσιμο για μεγαλοστομίες:

11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όχι απλά on-topic, to the point όσο δεν πάει!

12. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

@E. Dantes
    @greekfetishlover1980
    Συγνωμη βρε παιδιά αν σας το χαλάω αλλά το θέμα δεν ειναι να το καταλαβαίνετε οταν προσποιείται αλλα να μην χρειαζεται να προσποιείται -λεω εγω τωρα..
    -ναι ξερω ειμαι η ψυχη του παρτυ 

καλα αυτο δεν χρειαζεται ετσι και αλλιώς.

υ.γ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η Μεγκ!