Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχή τε και σώματι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 5 Δεκεμβρίου 2021.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Για τα σκαλπ δε με ρωτήσατε όμως κι ανησυχώ

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Η πιο συγκλονίστικη εμπειρία με αλλοδαπη.
    Με σημαδεψε deep (ντιπ)

3. Nickname

Έρχονται οι ξένες και μας παίρνουν τους άντρες

4. kinvara

kinvara Δική Του

5. Nickname

6. Nickname

Part IV, Flashback

Επτά πόντους. Η σφηνούλα της. Για κάποιο λόγο έκανε αυτό που της ζητήθηκε. Πριν καν με δει, την έβαλε στην τρυπούλα της.

-Βάλε την σφήνα στον κώλο σου
    -Τώρα;
    -Ναι, αν το ήθελα για αύριο θα στο έλεγα αύριο.
    -Γιατί το θέλετε τώρα;
    -Θέλω να δω πόση ώρα την αντέχεις. Αύριο θα γνωριστούμε από κοντά και θα είναι μέσα σου κατά τη διάρκεια του φαγητού. Δεν πρέπει να ξέρω;
    -Κι αν δεν τη φοράω;
    -Τα έχουμε πει αυτά. Θα φάμε μαζί είτε τη φοράς είτε όχι και θα απολαύσουμε το δείπνο μας, είτε τη φοράς είτε όχι. Και στις δύο περιπτώσεις μετά το φαγητό θα πάρει ο καθένας το δρόμο του. Χωρίς σεξ.
    -Γιατί να κάνω αυτό που θέλετε;
    -Εσύ θα μου πεις. Γιατί θα το κάνεις;
    -Το ξέρετε ότι θα το κάνω;
    -Ναι
    -Δε θέλω να το κάνω
    -12
    -Τι 12;
    -Επτά πόντους η σφηνούλα σου, τη μέτρησες και μου την έστειλες φωτογραφία. Σου έχω δώσει το δικαίωμα να κάνεις αυτό που θέλεις, αν θέλεις έρχεσαι με τη σφήνα, αν θέλεις χωρίς αυτή. Αλλά σου έχω πει επίσης, πως κάθε φορά που θα συζητάμε για τη σφηνούλα και για το αν θα είναι μέσα σου στην πρώτη συνάντηση, θα προσθέτω ένα πόντο σε αυτή που θα σου κάνω δώρο.
    Ξεκινήσαμε από τους επτά, φτάσαμε τους 12.
    -Είστε φρικτός.
    -Τότε μην έρχεσαι με τη σφήνα
    -Γιατί;
    -Γιατί αν έρθεις χωρίς τη σφήνα δε θα χρειαστεί να σου κάνω δώρο άλλη.

5 Νοεμβρίου. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε... Ένας κίνκυ παιχνιδιάρικος διάλογος έγινε κάτι άλλο. Έχει μια αστρονομική ταχύτητα αυτή η γνωριμία, ακόμα και αν ήταν σαφές τη στιγμή που ξεκίνησε ότι ήταν στην επιφάνεια, ήταν εξίσου σαφές ότι από την αρχή φαινόταν όλο το βάθος του πηγαδιού. Και το βλέπαμε και οι δύο. Και είναι βαθύ το άτιμο.

Από την άλλη πάλι, ποιος τη γαμεί την ταχύτητα; Και ο Σουμάχερ μια ζωή ο πιο γρήγορος ήταν, αλλά δεν τον έφερε στην κατάσταση που είναι το αυτοκίνητο του.
    Είναι αυτή η γαμημένη η ιδέα ότι ξέρω τι σκέφτεται και τι νιώθει, πριν καλά καλά τη γνωρίσω. Ακόμα και τις στιγμές που δε μιλάμε. Και το πιο γαμημένο από όλα είναι ότι όντως το ξέρω. Δεν είναι μόνο ιδέα.

-Τι θα θελατε;
    -Σφήνες. Θέλω μια 12 πόντους. Και να μην είναι σκληρή, όσο γίνεται.
    -Αυτό το σετ έχει τρεις, μια μικρή και δύο στους 12 πόντους ακριβώς. Μια πιο λεπτή και μια χοντρή.
    -Μπορώ να τις δω;

Γούρλωσα τα μάτια. Εντάξει, η μικρή ήταν παιδική. Και η λεπτή μια χαρά. Η μεγάλη ήταν dildo σε σχήμα σφήνας
    Πως σκατά θα μπορέσει να τη φορέσει αυτή αν βγούμε έξω; Από την άλλη, αυτή προκάλεσε το μέγεθος και της το είχα πει. Ας πρόσεχε. Θα μάθει την επόμενη φορά να προσέχει περισσότερο. Αν ζήσει.
    Χαμογελάω.
    Θα ζήσει.

Χριστούγεννα. Φτάνω στο καφέ αργοπορημένος, ως συνήθως. Βέβαια θα νομίζει πως το κάνω επίτηδες. Βολικό!

-Χρόνια πολλά μικρή! Ορίστε το δώρο σου!

Το παίρνει και το βάζει στο πλάι. Ήξερε τι είναι, δε χρειαζόταν να το πω.

-Δεν είναι ευγενικό αυτό που κάνεις. Σου πήρα ένα δώρο και περιμένω να μου πεις αν σου αρέσει. Αν δεν θέλεις να το δεις μόνη σου θα το ανοίξω εγώ και θα το αφήσω πάνω στο τραπέζι.
    -Είστε φρικτός!
    -Τα είπαμε αυτά. Πες μου κάτι που δεν ξέρω...

7. kinvara

kinvara Δική Του

@Nickname μια χαρά έκανε η κοπέλα και έβαλε το δώρο σας στο πλάι. Διακριτικότατη!  

8. Nickname

Θα το μεταφέρω  

9. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor