Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανέκδοτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: ανέκδοτα

Πάει μια γύφτισσα στο φαρμακοποιό και του λέει:
    - "θέλω ένα φάρμακο για μουνόψειρες."
    - "Δεν ντρέπεστε λίγο κυρία μου;" λέει ο φαρμακοποιός. "Πηγαίνετε πρώτα να μάθετε πως λέγεται το φάρμακο και μετά να το ζητήσετε σωστά."
    Φεύγει η γύφτισσα και μετά από λίγο γυρνάει στο φαρμακείο και λέει στον φαρμακοποιό:
    - "Μου δίνεται φθιρέξ για ψείρες;"
    - "Είδατε που το μάθατε το φάρμακο; μπράβο σας! Πόσα φακελάκια θέλετε;"
    - "Πιάσε για δέκα μουνιά."

2. gaby

gaby Guest

soft crystal μ έκανες και γέλασα με την ψυχή μου να σαι καλά, μου λύνεις μία απορία σε παρακαλώ;

έχει καμμία συνειρμική σχέση το ανέκδοτο με το πολυάμορους που συζητάμε σε άλλο νήμα;

Και για να μην σας αφήσω χωρίς ανέκδοτο κι εγώ μιά και μπήκα στο νήμα,

Είναι μία αγγλίδα μάνα που συζητάει με την κόρη της μετά την πρώτη φορά που έκανε έρωτα η κόρη. Και ρωτάει η μάνα:

did you enjoy the whole thing?

Και απαντά παραξενεμένη η κόρη:

no mum, he enjoyed the hole, I enjoyed the thing!

3. crystal angel

Χαχαχχααχ!! Καλό το ανέκδοτο tender lilly
    Καλή η σύνδεση ε? 

4. savra

savra Guest

Κοντά σε ένα ποτάμι έπινε ένα «τσιγάρο» ο λαγός
    Μία σαύρα περαστική που την πήρανε τα σκάγια πήγε αμέσως κοντά του.
    - Λαγέ φέρε να τραβήξω καννά δυο τζουρίτσες
    Πίνει η σαύρα, πίνει, μετά ξεράθηκε το στόμα της.
    - Πάω να πιω νερό γιατί στέγνωσα, λέει στον λαγό

Μόλις φτάνει στο ποτάμι και αρχίζει να πίνει νερό, την παίρνει πρέφα ο κροκόδειλος εκεί κοντά.
    - Τι χαμπάρια ρε σαύρα? Την ρωτάει.
    - Καλά, άσε ο λαγός έχει ένα «τσιγάρο» πρώτο πράγμα, σπέσιαλ

Τρέχει άρον άρον ο κροκόδειλος να πιει κι αυτός.
    Στο μεταξύ ο λαγός την έχει καρά ακούσει από το «τσιγάρο», γυρνάει βλέπει τον κροκόδειλο και τρομαγμένα απαντάει
    - Καλά ρε σαύρα, πόσο νερό ήπιες τελικά???

5. crystal angel

Χαχαχαχ!!! Πολύ καλο savra  μέχρι και η φατσούλα την ακουσε!!!

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

7. isnogood

δυο φιλοι παντρεμενοι , συζητουν για "αρπαχτες" :
    - ρε φιλε πολυ γουσταρω την παπαδια , κανε μου την χαρη ... δεν πας να εξομολογηθεις στην εκκλησια , να απασχολησεις τον παπα και να κανω εγω την δουλεια μου με την παπαδια ? .....
    - απα πα δεν ειμαι εγω για τετοια ...
    (κτλ κτλ .... καποια στιγμη τον πειθει ... οποτε με βαρια καρδια ο αλλος παει στον παππα και αρχιζει να του λεει τα αμαρτηματα του... καποια στιγμη ομως υποκυπτει στο βαρος του αμαρτηματος που κρυβει ..)
    - παππα .... ειναι και κατι ακομα .... που δεν μπορω να το κρυψω αλλο ...
    - πες μου παιδι μου μην φοβασαι , ολα μπορει να τα ακουσει ο Θεος και να τα συγχωρεσει ..
    - να παπα .... ετουτη η εξομολογηση ... ειχε κακο σκοπο ... οσο εμεις ειμαστε εδω ... ο φιλος μου .... γκλιμπ (δακρυζει..) ... σου πηδαει ... την παπαδια (πολλα γκλιμπ) ......
    - ΤΙΙΙΙΙΙ ειπες τεκνον μου ..... τρεχα γρηγορα σπιτι σου ... η παπαδια εχει πεθανει εδω και 3 χρονια !!!!!!! ........     :alien: ......

8. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Κάποτε ένας τύπος είχε ενα γουρουνακι το οποιο αποφάσισε να ξεφορτωθει. Δεν του πηγαινε η καρδια να το σκοτώσει έτσι σκέφτηκε ότι θα ηταν καλύτερα γι αυτον να το αφήσει καπου ελευθερο.
    Το πρωι της επόμενης μέρας το πηγαινει σε κοντινό δάσος το αφήνει μπαίνει γρηγορα στο αυτοκινητο φεύγει.το απογευμα της ίδιας μερας χτυπάει η πορτα του σπιτιου του τοκ τοκ ανοιγει κ βλέπει το γουρουνακι χαμογελαστο.:O
    α πρεπει να το παω πιο μακρυα.. σκεφτεται
    το επομενο πρωι το πηγαινει στο διπλανο χωριο το αφηνει φευγει.
    το βραδυ της ιδιας μερας ακουει χτυπημα στην πορτα τοκ τοκ ανοιγει να το γουρουνακι κ παλι.Αρχιζει κ εκνευριζεται..
    Το επόμενο πρωι το παίρνει το πηγαινει στο λιμανι παίρνει το πρωτο πλοιο που βρισκει μπροστα του φτάνει 5 ωρες μετα σε ενα νησι κατεβαινει το κοιταει χαμογελαστος.. κ φευγει..
    περναει 1 μέρα δεν εμφανιζεται το γουρουνακι, περνανε 2 μερες χαμογελαει ο τυπος..
    την 3η μερα ακουει χτυπημα στην πορτα τοκ τοκ ανοιγει κ βλεπει το γουρουνακι με μπαντανα στο κεφαλι μπροστα του χαμογελαστο. Θόλωσε ο τυπος..
    σκέφτεται, σκεφτεται παίρνει τηλεφωνο εναν γνωστο του στην Αμερική.. ρε συ ξέρω οτι εκει σας αρεσουν για πετ διαφορα ζωάκια, εχω ενα γουρουνακι εδω στο στελνω.. ω γες λεει ο τυπος στειλτο μου.
    του ετοιμαζει χαρτια, εμβολια κλπ το στέλνει με το το αεροπλανο..
    του τηλεφωνει ο φιλος του οκ το παρελαβα μεγαλε αξιαγαπητο ειναι.
    περναει μια εβδομαδα, περναει ενας μήνας ολα ησυχα η πορτα χτυπαει ξαναχτυπαει αλλα δεν ήταν ποτε το γουρουνακι ..

9. isnogood

ε οχι και να κρατησω κατι για να μην χρειαστει να βιωσω την απουσια του .... ειδατε τι εγινε στα μαυρα φεγγαρια (Bitter Moon) ..... οχι ... οτι δεν θελεις , αστο να φυγει .... το δυνατο μακρυτερα ...

10. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

To Alpha γιορτάζει τα ..Χ γενεθλια του.
    Γινονται συνεδριασεις για το πως θα το οργανωσουν και ποια επικοινωνιακη πολιτικη θα ακολουθησουν. Καταληγουν σε διαγωνισμούς με μεγαλα δωρα στους τυχερους και μια μεγάλη συναυλία με όνομα παγκοσμιου φήμης.
    Στο τραπέζι πέφτουν ονόματα όπως Μαντονα, Σακιρα, Μαικλ Τζακσον και πολλοι άλλοι της Δινής σκηνής, οι γνωμες αντικρουόμενες.
    οχι τον Τζακσον.. εχει σβησει εχει κ τις ιστοριες με τα δικαστηρια..,
    όχι την Μαντονα γερασε κλπ.
    Περνάνε οι μερες έχει κλειστει το Ειρηνης & Φιλίας, δαποφαση καμιά.
    Ο Χατζηνικολάου ως πρόεδρος διευθυνων συμβουλος κεντρικός παρουσιαστης και ότι αλλο είναι.. το παίρνει πάνω του..
    Λοιπόν έκλεισα τραγουδιστη φτανει σημερα με το αεροπλανο των 14:30.. Πανικός !!! ποιος ειναι? ποσα ζητησε? τι δελτιο τυπου να βγαλουμε?
    Τιποτα καλεστε τους όλους στο αεροδρομιου εκει θα αποκαλυφθει με την άφιξη του.
    Στο αεροδρομιο αρχιζει και δημιουργειται πανικος, κάμερες, καλωδια, μικροφωνα αναταραχη.. το αεροπλανο προσγειωνεται, οι καμερες στρέφονται προς την πορτα ή οποια ανοιγει.. σιγή.. κρατημενες ανασες και απο μέσα βγαίνει......

ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

11. isnogood

ηθικο διδαγμα : ακου το ανεκδοτο χωρις να αποτελεις μερος του .....      

12. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

Rockstar....

Οι περιπέτειες ενός Ρόκ Σταρ...

Βρείτε που είναι ο Rod και κερδίστε...!

Μετάφραση:

- " Περιμένετε στην ουρά! Θα έλθει και η δική σας σειρά!! "

- " (Προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του Elton!*) "

*... John...

Last edited: 14 Δεκεμβρίου 2006