Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανέκδοτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

There is a medical distinction. We've all heard about people having guts or balls, but do you really know the difference between them? In an effort to keep you informed, the definitions are listed below:

GUTS - Is arriving home late after a night out with the guys, being met by your wife with a broom, and having the guts to ask: 'Are you still cleaning, or are you flying somewhere?'

BALLS - Is coming home late after a night out with the guys, smelling of perfume and beer, lipstick on your collar, slapping your wife on the butt and having the balls to say: 'You're next, fatty.'

I hope this clears up any confusion on the definitions. Medically speaking, there is no difference in the outcome, since both ultimately result in death.

2. savra

savra Guest

Ένας σαδιστής, ένας μαζοχιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας κτηνοβάτης και ένας πυρομανής κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου καιβαριούνται..."Να κάναμε σεξ με μια γάτα;", λέει ο κτηνοβάτης."Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, αλλά μετά να την βασανίσουμε", λέει ο σαδιστής."Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, να τη βασανίσουμε, αλλά μετά να τη σκοτώσουμε",λέει ο δολοφόνος."Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, να τη βασανίσουμε, να τη σκοτώσουμε και μετά να ξανακάνουμε σεξ μαζί της", λέει ο νεκρόφιλος."Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, να τη βασανίσουμε, να τη σκοτώσουμε, μετά να ξανακάνουμε σεξ μαζί της, αλλά μετά να την κάψουμε κιόλας", λέει ο πυρομανής. Ησυχία απλώθηκε αμέσως μετά... Όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει. Kαι αυτός λύνει τη σιωπή...................Nιάουουουουου!

3. savra

savra Guest

The Dali Kerman

Ένας νταλικέρης τρέχει γρήγορα προκειμένου να καταφέρει να προλάβει τα τελωνεία. Στην πορεία του έρχεται "κόψιμο" (διάροια δηλαδή) αλλά το κοντέρ δεν πρέπει να το κατεβάσει κάτω από τα 140 χλμ/ώρα. Αναγκάζεται λοιπόν να ανοίξει την πόρτα και να ξεβρακωθεί ώστε να ανακουφιστεί, ενώ το πόδι του παραμένει στο γκάζι. Όσο τρέχει η διάροια απλώνεται από πίσω σαν καφετιά αύρα. Ένας μηχανόβιος από πίσω που ξέχασε να φορέσει το κράνος μόλις πλησίασε τον ακολούθησε και αηδιασμένος που τα τρώει όλα στη μάπα αποφάσισε να τον προσπεράσει. Μόλις πια ο νταλικέρης κατάφερε να ανακουφιστεί κι έκλησε την πόρτα ο μηχανόβιος τον έφτασε και ουρλιοκοπούσε έξαλλος και αηδιασμένος τον νταλικέρη:
    "Ρε βλαμένε, τι νομίζεις πως μόνο εσύ είσαι εδώ? Παλιομαλάκα".
    Ο νταλικέρης τον κοίταξε έκπληκτος και του απάντησε:
    "Άντε ρε σκατόφατσα!"

4. isnogood

δεν ειναι ακριβως ανεκδοτα , αλλα ειναι αστεια που συνεβησαν κατα την εκπαιδευση ...
    μερικες πληροφοριες πρωτα ..
    το ATIS σημαινει Automatic Terminal Information Service και προκειται για ενα μαγνητοφωνημενο μυνημα που εμπεριεχει τις τρεχουσες πληροφοριες ενος συγκεκριμενου αεροδρομιου και αφορουν τον πιλοτο που σκοπευει να χρησιμοποιησει το αεροδρομιο αυτο ... (καιρικες συνθηκες , διαδρομος που χρησιμοποειται αν ειναι πολλοι , τυχον ανακοινωσεις κτλ) .... αυτο το μηνυμα αλαζει καθε μια ωρα ετσι ωστε να υπαρχουν παντα "φρεσκιες" πληροφοριες ... για καθε ωρα περνει και ενα γραμμα της φωνητικης αλφαβητου για ονομα , δηλαδη το ΑΤΙΣ στην μια το πρωι ξεκιναει με το Α (ΑΛΦΑ) , στις δυο με το Β (Bravo) στις 3 θα παρει το C (Charly) και ουτω καθ εξης ....
    το γραμμα Ι στον φωνητικο κωδικα προφερεται India (πχ i.s.n.o.g.o.o.d. = india , siera,november,oscar,golf,oscar,oscar,delta .. ετσι θα ελεγα το ονομα μου στον ασυρματο)
    καποιος λοιπον Πακιστανος μαθητης και ολιγον χαζουλης , ερχοτανε για προσγειωση στο αεροδρομιο .... ακολουθει ο παρακατω διαλογος με τον πυργο ελεγχου ....
    "this is xxxx(ο αριθμος του αεροπλανου) at 4000 , 6 miles north , inbount for landing"
    "goodafternoon xxxx , do you have information INDIA ?"
    "no sir ... i am from PAKISTAN !!!!!!!!!!!"
    "whatever .... tell me your information ..."
    "well sir .. ok ... i came here in thw United States for my profecional pilot licence ...
    και να αρχισει να λεει την ιστορια της ζωης του , κρατωντας το ασυρματο πατημενο και μπλοκαροντας την συχνοτητα του αεροδρομιου επι 3 λεπτα με 120 αεροπλανα στην περιοχη εν πτηση και ΟΛΑ με μαθητες σε διαφορα ειδη εκπαιδευσεων ...... παλι ο θεος ειχε βαλει το χερι του και δεν εγινε κατι ....

μια αλλη παλι φορα ο ιδιος εδωσε δευτερο ρεσιταλ ...
    πυργος "χχχχ please confirm your Altitude .."
    Πακιστανος : "what do you mean sir ? " ...
    πυργος "just read your fuckin altimeter , you may discover it next to the air speed indicator .. "
    Πακιστανος : "Οκ sir .. here it is ... it say's (δωστε προσοχη εδω) three thousands , zero zero zero , thousands feets sir (διαβασε και το X100 απο κατω) .....
    Πυργος : "xxxx ... you're to high .... contact with NASA...." ........  

5. female

female Contributor

( Ρατσιστικό -- )

-- Τι κάνει ένας Αλβανός στο θέατρο ;

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

-- Κλέβει την παράσταση.

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Από το ημερολόγιό ΤΗΣ:
    Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο.
    Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού με μία ωρίτσα καθυστέρηση. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά. χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός...δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

Γιά την ίδια μέρα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:

Ο ΘΡΥΛΟΣ έχασε... αλλά τουλάχιστον γάμησα!

7. kiss_me

kiss_me Regular Member

παλιό αλλά καλό, το είχα σε ακομα πιο μακροσκελή version απο την πλευρα της γυναιακς ! ! άψογο ! ! χιχι

Ένας ταγματάρχης αναλαμβάνει διοικητής ενός στρατοπέδου. Ο απερχόμενος διοικητής τον ξεναγεί στο στρατόπεδο. Του δείχνει π.χ το διοικητήριο, τους θαλάμους οπλιτών, τις τουαλέτες, τα λουτρά, τα μαγειρεία, τις αποθήκες οπλισμού, τον όρχο κοκ. Στο τέλος του δείχνει και το σύστημα ασφαλείας. Τη σκοπιά της πύλης, την κρυφή σκοπιά, τη σκοπιά στα πυρομαχικά, τη σκοπιά, στον όρχο και στο τέλος τη σκοπιά στο παγκάκι.
    Νέος διοικητής: -σκοπιά στο παγκάκι;
    Παλαιός διοικητής: -ναι σκοπιά στο παγκάκι.
    Νέος διοικητής: -δηλαδή; Τι ακριβώς φυλάει εδώ ο σκοπός.
    Παλαιός διοικητής: -το παγκάκι.
    Νέος διοικητής: -και τι έχει δηλαδή το τόσο πολύτιμο αυτό παγκάκι και χρειάζεται σκοπός για να το φυλάει.
    Παλαιός διοικητής: -δεν έχω την παραμικρή ιδεά αγαπητέ συνάδελφε. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι σου τα παραδίδω.
    Νέος διοικητής: -εγώ όμως θέλω να μάθω. Δε μπορεί να έχει τοποθετηθεί μια σκοπιά έτσι γιατί του κάπνισε κάποιου διοικητή. Πού είναι τώρα ο προηγούμενος διοικητής;
    Παλαιός διοικητής: -είναι αντισυνταγματάρχης και βρίσκεται στο λόχο στρατηγείου.
    Νέος διοικητής: -ωραία. Θα τον πάρω αμέσως τηλέφωνο να τον ρωτήσω.
    Παίρνει τηλέφωνο.
    Νέος διοικητής: -Λόχος στρατηγείου; Καλημέρα σας θα ήθελα να μιλήσω στον Αντισυνταγματάρχη τάδε.
    Κεπικάριος: -μισό λεπτό παρακαλώ.
    Αντισυνταγματάρχης: -ορίστε.
    Νέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε αντισυνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε και θέλω μια πληροφορία επειδή έμαθα ότι έχετε διατελέσει κι εσείς διοικητής στο εν λόγω στρατόπεδο.
    Αντισυνταγματάρχης: -παρακαλώ κύριε ταγματάρχα.
    Νέος διοικητής: -ξέρετε, ο απερχόμενος διοικητής: -μου έδειξε τα μέτρα ασφαλείας. Θα τα θυμάστε κι εσείς φαντάζομαι.
    Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως
    Νέος διοικητής: -θα θυμάστε ασφαλώς και τη σκοπιά στο παγκάκι.
    Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως.
    Νέος διοικητής: -ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η σκοπιά.
    Αντισυνταγματάρχης: -δεν γνωρίζω δυστυχώς. Δεν υπηρέτησα πολύ σε αυτό το στρατόπεδο. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι τ' άφησα.
    Νέος διοικητής: -μήπως γνωρίζετε ποιος ήταν ο προηγούμενο διοικητής;
    Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως. Είναι βέβαια Συνταγματάρχης τώρα αλλά είναι
    εξαίρετος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος πώς θα γνωρίζει. Μισό λεπτό να βρω το τηλέφωνό του.
    Παίρνει τον Συνταγματάρχη στο τηλέφωνο
    Νέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε Συνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε, όπου είχατε υπηρετήσει κι εσείς πριν μερικά χρόνια.
    Συνταγματάρχης: -ναι θυμάμαι. Ωραίοι καιροί τότε.
    Νέος διοικητής: -ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υποθέτω ότι θα θυμάστε τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά τη σκοπιά στο παγκάκι.
    Συνταγματάρχης: -κατάλαβα. Θέλετε να με ρωτήσετε για τη σκοπιά στο παγκάκι.
    Ξέρετε κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν βρήκα εξήγηση.
    Νέος διοικητής: -και γιατί δεν την καταργήσατε;
    Συνταγματάρχης: -ξέρετε τώρα, δεν καταργείται έτσι μια σκοπιά. Για να αλλάξεις τα μέτρα ασφαλείας χρειάζεται να κάνεις αίτηση στη μεραρχία, αυτή να τη μεταβιβάσει στο ΓΕΕΘΑ, αυτό να τη στείλει στο ΓΕΣ, να φτάσει μέχρι το υπουργείο αμυνης, να γίνει μελέτη να την εγκρίνει ο Ταξίαρχος, να τη στείλει στο Στρατηγό, να την εγκρίνει ο Στρατηγός, να έλθει να επιθεωρήσει ο Στρατηγός κι εδώ που τα λέμε έχουμε που έχουμε τουλάχιστον μια στρατηγική το χρόνο, άλλη όρεξη δεν είχαμε να προσθέσουμε μια ακόμα και να τρέχουμε.
    Νέος διοικητής: -μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω τον προηγούμενο διοικητή;
    Συνταγματάρχης: -έχει πεθάνει. Δεν ήξερε όμως. Τον ρώτησα κι εγώ. Όμως ο προπροηγούμενος διοικητής, είναι τώρα απόστρατος βέβαια και θα'ναι καμιά 90αριά χρονών, ζει. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αντιστράτηγου πριν κάμποσα χρόνια και κάθε Κυριακή πηγαίνει στον εθνικό κήπο και κάνει τη βολτίτσα του, συζητάει με άλλους απόστρατους, παίζουν τάβλι, χαρτιά κοκ.
    Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα ξέρει. Και του αρέσει πολύ να μιλάει για τις αναμνήσεις του από το Στρατό.
    Να μη σας τα πολυλογώ, πάει και βρίσκει τον παππού.
    Νέος διοικητής: -καλημέρα σας Στρατηγέ.
    Στρατηγός: -καλημέρα.
    Νέος διοικητής: -ξέρετε είμαι Ταγματάρχης και ανέλαβα τη διοίκηση του τάδε στρατοπέδου.
    Στρατηγός: -αααα, είχα υπηρετήσει κι εγώ εκεί. Ωραία χρόνια. Καταπληκτικά στελέχη και τέλειοι στρατιώτες. Μας βρήκε άψογους τότε ο Στρατηγός κι έδωσε 10 μέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους και λίγο αργότερο πήρα βαθμό και ανέβηκα στην ιεραρχία.
    Νέος διοικητής: -θα θυμάστε βέβαια ότι στο στρατόπεδο υπάρχει μια σκοπιά δίπλα σ' ένα παγκάκι. Μήπως ξέρετε γιατί την έχουν βάλει αυτή τη σκοπιά;
    Στρατηγός: -Τιιιιιιιιιιιιιιι??!! Ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μπογιά στο παγκάκι??

8. subnick

subnick New Member

An Arabian guy at the airport:
    - Name?
    - Ahmed al-Rhazib.
    - Sex?
    - Three to five times a week.
    - No, no… I mean male or female?
    - Male, female, sometimes camel....
    - Holy cow!
    - Yes, cow, sheep, animals in general.
    - But isn’t that hostile?
    - Horse style, doggy style, any style!
    - Oh dear!
    - No, no! Deer run too fast.

9. female

female Contributor

Bρωμοφεμινίστριες... λολ...

10. isnogood

Συζήτηση μεταξύ αγγέλου και δαίμονα:
    Άγγελος: - Διάβασες για τις εξετάσεις για να περάσεις στον παράδεισο;
    Δαίμονας: - Ναι.
    - Ωραία. Πες μου, πόσες είναι οι δέκα εντολές;
    - Τέσσερις.
    - Τέσσερις; Τέσσερις είναι οι Ευαγγελιστές.
    - Οι Ευαγγελιστές; Οι Ευαγγελιστές δεν είναι δώδεκα;
    - Δώδεκα είναι οι απόστολοι. Έχεις μεγάλο πρόβλημα με τους αριθμούς. Φαίνεται.
    - Το ξέρω. Μου το λέει συνέχεια.
    - Ποιος σου το λέει συνέχεια;
    - Ο Εξακόσια Εξήντα Κάτι...

--------------------------------------------

Στον παράδεισο ένας άγγελος λέει σε έναν νεκρό:
    - Θα σου διαβάσω ένα χωρίο το οποίο δεν αναφέρεται επίσημα στις Γραφές και δείχνει την πλεονεξία και την απληστία των ανθρώπων. "Και ο Ιησούς επολλαπλασίασε τούς άρτους και τάς ιχθύας και έφαγαν όλοι και εχορτάσθησαν. Και είτα έστρεψαν το βλέμμα εις τον Ιησού και ερώτησαν:
    Φρούτο δεν έχει;"

-------------------------------------

Ένας τύπος με κουστούμι και χαρτοφύλακα περιμένει στην αίθουσα αναμονής του γραφείου του Πάπα. Η γραμματέας του χαμογελάει συγκαταβατικά και του λέει:
    - Ο Παναγιότατος θα σας δεχτεί τώρα. Μπορείτε να περάσετε.
    Ο τύπος γνέφει, σηκώνεται απότομα, μπουκάρει στην μισάνοιχτη πόρτα, ακουμπά το χαρτοφύλακα πανω στο γραφείο του Πανιερώτατου, τον ανοίγει, τραβάει ένα χαρτί από μέσα, το προσφέρει στον Πάπα και λέει:
    - Θα περάσω κατευθείαν στο ψητό. Λέγομαι Jim Douglas και αντιπροσωπεύω την Coca Cola. Είμαι εδώ, γιατί η εταιρία μου έχει να σας κάνει την εξής γενναιόδωρη προσφορά: Σας ζητάμε να αλλάξετε τον στίχο του Πατερ Ημών υπαριθμόν 8, το σημείο που λέει "τον άρτον ημών των επιούσιον", έτσι ώστε να λέει "την Coca Cola ημών την επιούσια". Εμείς από τη μεριά μας θα σας δώσουμε το ποσό των διακοσίων εκατομυρίων δολλαρίων σε νόμισμα της επιλογής σας. Δέχεστε;
    Ο Αντιπρόσωπος του ενός και μοναδικού Θεού, αφού ξοδεύει τέσσερα ως και εφτά δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι συμβαίνει, άλλα ενάμιση ως δύο για να συγκεντρώσει τη φωνή του και περίπου τρία τέταρτα του δευτερολέπτου για σκίσει το χαρτί, φωνάζει γεμάτος έξαρση και θρησκευτικό φανατισμό:
    - Αν είναι ποτέ δυνατόν! Θα μας κάψουν οι ουρανοί. Τολμάτε και έρχεστε εδώ και ζητάτε τέτοιο πράγμα; Δεν υπάρχει ποσό για να αγοράσει τέτοιο πράγμα. Παρακαλώ να ανακαλέσετε την προσβολή που μας κάνατε.
    Ο Jim Douglas χαμογελά, τραβάει ένα δεύτερο χαρτί από τον χαρτοφύλακα του, το προσφέρει και λέει:
    - Αχά, το προβλέψαμε πως θα αντιδρούσατε κάπως έτσι. Η εταιρία μου είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της στα τριακόσια εκατομύρια δολλάρια και να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο και ένα ετήσιο ποσοστό επί των κερδών της.
    Ο Πάπας πετάει κάτω το άσπρο σκουφάκι του γεμάτος οργή:
    - Σας παρακαλώ κύριε, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε από τη καθολική εκκλησία να κάνει κάτι τέτοιο για οποιοδήποτε ποσό! Είμαστε η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο, έχουμε εκατομμύρια πιστούς, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στην προσευχή μας και στα πιστεύω μας!
    - Άγιε πατέρα, ζητούμε συγνώμη αν σας προσβάλαμε. Παρακαλώ, σκεφτήτε την τελευταία προσφορά μας: Δίνουμε μισό δισεκατομμύριο δολλάρια σε νόμισμα της επιλογής σας και ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό επί των ακαθάριστων κερδών της εταιρίας ετησίως, ας πούμε πέντε τα εκατό.
    Παύση για σκέψη. Ο Πανιερώτατος έχει κάτσει στην πολυθρόνα του. Φαίνεται να το σκέφτεται, παίζει με το στυλό του και τελικά χτυπά το intercom, από όπου ακούγεται η φωνή της γραμματέας του να ρωτά πώς μπορεί να τον εξυπηρετήσει:
    - Α, Μαίρη. Σε παρακαλώ κορίτσι μου, ψάξε στα αρχεία μας να δεις πότε λήγει εκείνη η σύμβαση με τους αρτοποιούς!

---------------------------------

Ήταν ένας παπάς στου οποίου την εκκλησία δεν πάταγε ψυχή, ούτε καν στη λειτουργία. Τι να κάνει, τι να κάνει ο παπάς, αποφασίζει να βγει στους δρόμους της πόλης με το ράσο και το θυμιατό, για να ψάλλει. Βγήκε λοιπόν στο δρόμο κι έψαλλε. Ο κόσμος τον κοιτούσε απορημένος. Καθώς περπατούσε λοιπόν στο δρόμο περνά έξω από ένα γκέι-μπαρ. Τότε τον βλέπει ένας γκέι και του λέει με τσαχπίνικη φωνή:
    - Ψιτ, καλέ εσύ με το ριχτό, καλέ σου καίγεται το τσαντάκι!

--------------------------------

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του και της δίνει τη στολή για να την φτιάξει. Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει:

- Άσε με τώρα, δεν μπορώ, βλέπω Λάμψη.

- Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω, τι θα πει ο κόσμος;

- Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου, και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος.

Έξαλλος ο Άγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη πρίζα και αρχίζει να σιδερώνει, μουρμουρίζοντας κάτω από την άσπρη του γενιάδα μερικές δίολου εορταστικές φράσεις. Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Έξαλλος και πάλι ο Άγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν:

- Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, πού χαθήκατε όλοι;

- Άγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας.

Ο Άι Βασίλης έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γεννάγανε και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδώντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης, ο Άι Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκηθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι. Τα νεύρα του Άι Βασίλη πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ' όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα. Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Άγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλώντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο:

- Άγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, έφερα το δέντρο. Πού να το βάλω;

Και από τότε, φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου!

11. aDDIcteD

aDDIcteD Regular Member

η γενιά των 1.000 ευρώ . . .(η λύση)

"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής της Ν.Δ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
    2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
    3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
    4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
    5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
    6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
    7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
    8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
    9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
    10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η "σούμα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
    2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
    3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
    4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
    5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
    6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
    7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
    8. Ρούχα: 500 ευρώ
    9. Δώρα: 500 ευρώ
    10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...:

Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ!!!!

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:

1. Καρκίνο πνευμόνων
    2. Διαιτολόγο
    3. Τροχαία
    4. Εφορία
    5. Αλκοτέστ
    6. Φλυαρία
    7. Παρεξηγήσεις
    8. Κινέζικες απομιμήσεις
    9. Υποχρεώσεις
    10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

12. L_Strike

L_Strike Contributor

Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας.

- Γιατί κλαις αγάπη μου;

- Να...Προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ολα τα κομμάτια, μου φαίνονται ίδια...

- Τι παζλ;

- Να...Είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.

- Ελα ηρέμησε...Οταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί. Εντάξει;

Γυρνάει λοιπόν ο σύζυγος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει:

- Ελα...σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη... Ακου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί τους, και δεν θα το πούμε πουθενά.