Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. Phaedra_Wonderland

Phaedra_Wonderland New Member

Μα την κατάληξη την γνωρίζω, την ζω. Απλά ειμαι περίεργη αν θα επιθυμούσα να αλλάξω εστω και κάτι μικρο. Γιατι αν με ρωτήσεις τωρα, φυσικά και δεν θα άλλαζα τίποτα. Μου αρεσει η ζωή μου, με τα καλα και τα άσχημα της. Αλλα αν ημουν έξω απο την γυάλα και απλά παρατηρούσα;

2. Θα τη νοικιαζα. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

3. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Θα απέτρεπα την γέννηση μου...

4. Iagos

Iagos Contributor

Θα επέστρεφα στην εποχή που τοποθετείται η ζωή του Ιησού και θα για να αποδείξω στην ανθρωπότητα πως 2016 χρόνια πιστεύει σε ένα ψέμα....

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν θα αλλαζα ουτε τις χαρες ουτε τις λυπες. Το μονο που θα αλλαζα ειναι καποιες σκηνες απο ενα μερος της ζωης μου.

6. Θα ταξιδευα 14 δις. χρονια πισω για να ελεγξω εαν το big bang ηταν οντως η αρχη του συμπαντος!

7. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Θα πηγαινα να γνωρίσω τον Ηράκλειτο και τον Σωκράτη

8. Ampelofilosofos

Ampelofilosofos Regular Member

Δεν θα γυρνουσα ποτε στο Ελλαντα. Μακραν η χειροτερη αποφαση μου ever

9. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Μόνο μια απόφαση μου μετανιώνω. Που την άφησα ακριβώς την στιγμή που χρειαζόταν όχι τόσο πολύ εμένα αλλά κάποιον που να μπορεί να μιλήσει. Αλλά την άφησα γιατί ήμουν δειλός και αδύναμος να σταθώ δίπλα της σαν φίλος.

Δυστυχώς όμως αυτή δεν αλλάζει ούτε με μηχανή του χρόνου λόγου του παράδοξο του παππού.

10. libra

libra Regular Member

Θα ταξιδευα στο μελλον χμμ καπου στο 2100μΧ

11. Vagelis84

Vagelis84 New Member

Θα μ'έκανα σ'άλλη χώρα.. (Προς Δανία μάλλον)

12. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Θα ταξίδευα πότε στο παρελθόν πότε στο μέλλον μέχρι να τα γυρισω ολα και να βαρεθω και τοτε θα σκεφτομουν να κανω κατι πιο χρησιμο,οπως να διορθωσω καποιες μικροστιγμές στο παρελθον το δικο μου