Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. xy

xy Regular Member

Απάντηση: αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Θα πήγαινα μερικά χρόνια πίσω, και θα έλεγα κάποια πράματα σε ένα πολυ-αγαπημένο μου πρόσωπο, που δεν ζεί πλέον. Αυτό. Ούτε λεφτά, ούτε δόξα, ούτε να αλλάξω την ιστορία.

2. woohoo

woohoo Regular Member

Θα πήγαινα στο 1980 και θα αγόραζα πααααααααρα πολλές μετοχές της apple!!!

Καλά όχι μονο της apple, θα έψαχνα και άλλες που στο μέλλον έπιασαν τόσο υψηλή αξια.

Επίσης θα είχα φροντίσει να κρατήσω όλα τα νικητήρια νούμερα του προπό lotto και ότι σκατά κλήρωση υπάρχει.

Αυτά...

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Και τα λεφτά που θα τα έβρισκες για να αγοράσεις τις μετοχές της Apple και των άλλων?

Και εκτός αυτού αν κέρδιζες όλα αυτά τα λεφτά που υπολογίζεις, τι θα τα έκανες?

4. woohoo

woohoo Regular Member

Μάλλον με τα λεφτά από τα λαχεία.

Νομίζω πως υποτιμάς το ποσο εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί κάποιος στο να ξοδεύει πολλά λεφτά.

5. AuroraBorealis

Απεναντίας, αναρωτιέμαι τι αξία θα μπορούσε για κάποιον να έχει και να ξοδεύει τόσα λεφτά.

6. woohoo

woohoo Regular Member

Η ερώτηση ήταν τι θα έκανα αν μπορούσα να γυρίσω πίσω στον χρόνο.

Αν μου έλεγες τι θα έκανα με ένα τζίνι, ίσως να ζητούσα... μια mistress... η και γενικά πολλές γυναίκες... η και παγκόσμια ειρήνη...

Δεν κάθισα να σκεφτώ πως θα τα αποκτούσα όλα αυτά έχοντας μια χρονομηχανή (που στα εγγυάται μια χρονομηχανή?) για αυτό και αναφέρθηκα στα λεφτά.

Ούτε πιστεύω σε καμια από τις ατάκες του Charlie Sheen, ότι η ζωή είναι λεφτά και γκόμενες.

Όπως και να έχει την δύναμη του χρήματος δεν μπορείς να την αρνηθείς.

7. perfect_number

perfect_number Regular Member

Πρωτα θα μαζευα τις χειροτερες στιγμες της παγκοσμιας ιστοριας των τελευταιων 20-30 ετων,θεσμους που προδωσαν τις υποσχεσεις τους,νόμους που καταλυουν τις ελευθεριες μας και την εξελιξη ανθρωπων και πολιτικων που κατεληξαν να κανουν χειροτερο κακο απ'ο,τι θα μπορουσε να φανταστει καποιος,σε ενα μεγαλο ψηφιακο αρχειο.
    Με τη βοηθεια της χρονομηχανης θα ταξιδευα πισω στην εποχη που πρωτοανθιζε το ιντερνετ και ανωνυμα θα "ανεβαζα" τα καταλληλα αρχεια τη καταλληλη στιγμη.

Και μετοχες βεβαια..Οχι για να παρω κοτερο,αλλα για την ελευθερια και τη καταργηση πολλων προβληματων που σου προσφερουν τα λεφτα.

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Πέραν του αντικειμενικού, εξαρτάται πόσο αξία της δίνεις σε υποκειμενικό επίπεδο και πόσο υλιστής είσαι.

(sorry για την παρέμβαση).

9. AuroraBorealis

Σε καμία περίπτωση απλά πιστεύω ότι αυτό έχει ελάχιστα να κάνει με την προσωπική σου ευτυχία.

Είναι παράξενο πάντως αν θα μπορούσες να αλλάξεις τόσα πολλά παγκοσμίως ,αφού σου επιτρέπεται το ταξίδι στον χρόνο, εσύ να σκέφτεσαι το χρήμα..

10. perfect_number

perfect_number Regular Member

Δε συμφωνω.

Καταργουνται χρεη (μεγαλη πηγη αγχους και συμβιβασμων στο τροπο ζωης).Οπως και των ανθρωπων στη ζωη σου.

Καλυτερες συνθηκες διαβιωσης.Κατοικια,τοπος κατοικιας(αλλο να μενεις σε γκαρσονιερα στο κεντρο και αλλο σε ενα ανετο σπιτι καπου με πολυ πρασινο)

Δε ξοδευεις 8-10 ωρες την ημερα για την υπολοιπη ζωη σου σε μια δουλεια που αντιπαθεις ή τους ανθρωπους σε αυτη.Δεν ειναι τυχαιο το μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που λενε οτι το πρωτο πραγμα που θα εκαναν μετα το Λοττο ειναι να παραιτηθουν και μαλιστα αφου πουν 2-3 λογακια με το αφεντικο τους για το τι πραγματικα πιστευουν για τις συνθηκες και την αντιμετωπιση στο χωρο εργασιας.
    Οποτε εχεις το ελευθερο(εστω και μετα απο 1-2 χρονια τεμπελιας και καλοπερασης) να ασχοληθεις κατι που εχει νοημα για σενα ή κατι δημιουργικο ή σπουδες(μεγαλες πηγες ευτυχιας,το δειχνουν και οι μελετες)

Ταξιδια...Λιγα πραγματα προσφερουν στο ανοιγμα της αντιληψης σου οσο τα ταξιδια.

Υγεια..Το να εχεις προσβαση στη καλυτερη ιατροφαρμακευτικη φροντιδα του πλανητη ειναι μεγαλο πραγμα.

Χρονος...Εχεις πλεον την ευχερεια και την ανεση να αφιερωσεις ενεργεια και χρονο στα πραγματα και στους ανθρωπους που σε κανουν ευτυχισμενο.

Μπορεις να υποστηριξεις οικονομικα κινησεις και προσπαθειες ανθρωπων που πιστευεις οτι προσφερουν υπηρεσια στο κοινωνικο συνολο(περισσοτερη ευτυχια-αντιμετωπιση δυστυχιας για ολους).

Αυτοματα καταργειται (κατα πολυ) το αγχος για το μελλον,κατι που σου δινει ολα τα εργαλεια να κανεις μια καινουρια αρχη ή να "ακολουθησεις τη καρδια σου" που λενε,οποτε και οσες φορες θελησεις.

Και,και,και..

Ναι,η ευτυχια ειναι στις στιγμες.
    Ναι,κατα πολλους τροπους ειναι στο χερι του καθενος η προσωπικη του ευτυχια.
    Αλλα το χρημα ειναι απιστευτος καταλυτης..οπως και ακρως περιοριστικη η ελλειψη του.

11. AuroraBorealis

Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνω λίγο πιο περιγραφικός όσο αφορά την στάση μου απέναντι στο θέμα.

Τα χρήματα σίγουρα μπορούν να αγοράσουν όλα αυτά που προανέφερες. Αλλά όταν θα τα αποκτούσες είσαι σίγουρος ότι θα ήσουν ευτυχισμένος?

Είμαι σίγουρος ότι και αυτή την στιγμή βγάζεις κάποια χρήματα και με αυτά αποκτάς κάποια πράγματα σίγουρα λίγα για αυτά που θέλεις. Είμαι επίσης σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος με τα λεφτά που εσύ βγάζεις τώρα και την ζωή που εσύ κάνεις.

Είμαι το ίδιο σίγουρος ότι ακόμη και αν εγώ μπορούσα να σου δώσω πολλά χρήματα μετά από λίγο, πάλι δεν θα ήσουν ευτυχισμένος. Τουλάχιστον στον βαθμό που περίμενες. Δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί τώρα ζεις εντελώς αλλιώς. Πάλι θα ήθελες κάτι που δεν γινόταν να αγοράσεις με τα χρήματα που θα σου έδινα.

Και αν διπλασίαζα τα χρήματα πάλι το ίδιο θα γινόταν μετά από λίγο. Μέχρι που θα φτάναμε στο σημείο που πλέον θα σου έλλειπαν πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Και τότε θα ήσουν δυστυχισμένος.

Και άντε να έχω άδικο σε αυτό. Πως νομίζεις ότι θα ήσουν ευτυχισμένος με το έχεις τόσο χρήμα σε έναν πλανήτη τόσο δυστυχισμένο, τρομοκρατημένο και άσχημο? Ίσα ίσα εγώ θα φοβόμουν να ζω εδώ με τόσο χρήμα και αναγκαστηκά θα έπρεπε να απαρνηθώ πολλά και πολλούς προκειμένου να προστατέψω εμένα και τους/τις αγαπημένους/ες μου.

Θα σου πω κάτι. Θυμάμαι ότι υπήρξα απόλυτα ευτυχισμένος μόνο όταν και όσες φορές ήμουν τραγικά ερωτευμένος και είχα μαζί μου και δικιά μου αυτή που αγαπούσα. Δεν με ένοιαζε ούτε πόσα χρήματα είχα ούτε τι αυτοκίνητο είχα ούτε τι γνώμη είχαν οι άλλοι για μένα. Ειδικά όταν ήμουν απαλλαγμένος και από την ανάγκη να την εντυπωσιάσω με κάτι υλικό που χρειαζόταν χρήματα για να το αγοράσω, ήταν το καλύτερο μου. Η απόλυτη ευτυχία. Το να είμαι μαζί της.

Γιατί το λέω αυτό? Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι η ευτυχία είναι απλά ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και δεν βρίσκεται στα αγαθά και στο χρήμα. Βρίσκεται εκεί που ο εγκέφαλος μας αποφασίζει να βρίσκεται. Στην ανάγνωση ενός καλού βιβλίου σε μια παραλία σε έναν έρωτα κτλ κτλ.

Απλά δεν έχουμε την αρετή να το καταλάβουμε. Και μας έχουν κάνει τόσο έντεχνα τόσο υλιστές που νομίζουμε ότι λύση είναι η ουσιαστική πηγή όλης της δυστυχίας, το χρήμα και ότι αντιπροσωπεύει.

12. tane22

tane22 New Member

ΘΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑ" ΤΟ GOOGLE, THN APPLE KAI TA WINDOWS         

ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ