Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Απάντηση: αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Καλά θα κάνεις να ενημερώσεις και τον woohoo για το πως θα έκανες κάτι τέτοιο με μια χρονομηχανή γιατί αυτός (και εγώ) το θεωρεί αδύνατο.

Επίσης η Google η apple και τα widnows εφευρέθηκαν και δεν "ανακαλύφθηκαν".

2. tane22

tane22 New Member

Θα τα εφεύρισκα κι εγώ! Το πιο απλό είναι να το κάνεις, εάν το ψάξεις πραγματικά!

Όσο για το πρώτο σχόλιο...

Άσε με να ονειρευτώ :/

3. perfect_number

perfect_number Regular Member

Δεν ειπα οτι χωρις λεφτα δε μπορεις να υπαρξεις ευτυχισμενος.Ουτε οτι με τοσα λεφτα δε μπορεις να εισαι δυστυχισμενος.

Επισης δεν ηταν σκοπος μου να υπερασπιστω το χρημα,το αντιθετο μαλιστα.

Αλλα δεν ειναι το καταλληλο νημα για τετοια συζητηση και με τη καινουρια πολιτικη του φορουμ δε μπορω να σου στειλω και pm(?!).Ισως καποια αλλη στιγμη,ειναι μεγαλη και ενδιαφερουσα συζητηση.Ευχαριστω που απαντησες.

Ενδιαφερον νημα παντως  

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Φίλτατε το συγκεκριμένο άνωθεν post σου, και ειδικά η τελευταία σου φράση, δείχνουν ότι ακόμα υπάρχουν
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ επάνω σ' αυτόν τον πλανήτη.
    Δεν μου επιτρέπει το σύστημα να σου δώσω rep, και για αυτό στο δίνω από εδώ !

5. tane22

tane22 New Member

Κοίτα, εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχω χρήμα, εννοώ πολύ χρήμα, γιατί έχω καταφέρει στη ζωή μου να κρατήσω τους αρνητικούς ανθρώπους μακρυά μου, να εκτιμάω, να βοηθάω, να υπερασπίζομαι, να σέβομαι, και όλα αυτά σε εποχές και μέρος όπου πολλοί με είχανε για ΤΟΝ λεφτά (ναι, με τα λεφτά του μπαμπά)...

Θα ήθελα να έχω λεφτά λοιπόν, πολλά μάλιστα, γιατί νομίζω πως με τα μυαλά που έχω σήμερα, δεν θα με επηρρεάζανε και θα ήξερα ως ένα βαθμό πως να τα αξιοποιήσω.

Κατά τα άλλα, αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία αχρήματο κοινωνία, θα είμαι ο πρώτος πολίτης της, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ!

6. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Θα ήθελα να ζήσω μονάχα μια μέρα στην βρετανική εξοχή του 18ου αιώνα.Θα καθόμουν σε μια ξύλινη βεράντα που τρίζει σε κάθε βήμα,μα ένα λευκό φόρεμα και πλεξούδες στα μαλλιά,θα άκουγα άλογα και άμαξες σε χωματόδρομους και θα κεντούσα λίγο πριν το σούρουπο.
    Μόλις πριν πέσει ο ήλιος θα ένιωθα φιλιά σε λευκό δέρμα,από εκείνα τα φιλιά που εκθειάζουν και λατρεύουν ένα σώμα,τα λογοτεχνικά.Και το ξύλο να μυρίζει.

7. perfect_number

perfect_number Regular Member

Θα εκανα αλματα στο μελλον μεχρι να βρω μια κοινωνια που σημερα θα χαρακτηριζαμε ουτοπια.Θα εμενα λιγα χρονια εκει μεχρι να καθαρισει το κεφαλι μου απο τις σημερινες χαζομαρες που εχει απορροφησει εστω και ακουσια και μετα θα ταξιδευα ακομα πιο περα.

Μεγαλο εμποδιο στο ταξιδι του χρονου η θνησιμοτητα..θα αγχωνομουν να ταξιδεψω ολο και πιο μακρια στο μελλον και να ζησω οσο περισσοτερο μπορω σε καθε καλη εποχη.

8. CrOw_GirL

CrOw_GirL New Member

Την μηχανη του χρονου οκ. Την εχω πες, τα λαθη μου θα τα θυμαμαι οταν παω εκει που θελω?Γινε λιγο πιο συγκεκριμενη.  

9. open

open Regular Member

θα γυρναγα το χρονο πισω 3 χρονια για ν αλλαξω πολλα

10. voluptas

voluptas Regular Member

Θα έβρισκα κανά δυό ανθρώπους που έφυγαν νωρίς..να πούμε μερικά πράγματα που ποτέ και δυστυχώς δεν προλάβαμε..

έχει τίποτα άλλο σημασία?? ρητορικό το ερώτημα

11. xy

xy Regular Member

Θα την έδινα, θα την έκανα δώρο.

12. Απάντηση: αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Δε θα γύριζα τον χρόνο πίσω όσο δύσκολο και αν είναι το παρόν.
    Πισωγύρισμα του χρόνου δεν συνεπάγεται ούτε μεγαλύτερη ωριμότητα ούτε καλλίτερες επιλογές. Το μέλλον θα έρθει ούτως ή άλλως και δεν βιάζομαι να το συναντήσω. Οπότε θα μου ήταν άχρηστη.
    Καμιά μηχανή παραγωγής ευτυχίας δεν παίζει; Θέλω να βλέπω κόσμο χαρούμενο και ευτυχισμένο γύρω μου..

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..