Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αυτοερωτισμός και βδσμ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος tithon, στις 30 Αυγούστου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Εξαρτάται, δε μπορώ να πω για τις σχέσεις άλλων, αν έχουν νόημα ή όχι, χωρίς πολύ πολύ περισσότερα στοιχεία και πάλι θα απέφευγα.
    Σίγουρα όχι. Ακόμα και στο μυαλό των δύο να είναι, ακόμα και στο υπογάστριο εκτός απ το μυαλό των δύο να είναι, δεν είναι BDSM χωρίς να έχει συνομολογηθεί ότι είναι και να έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Όταν λέμε "μυαλό" εννοούμε "φαντασίωση"; Κάνει ένα ζευγάρι βανίλλα έρωτα και ο ένας από τους δύο φαντασιώνεται εκείνη την ώρα ότι υποτάσσεται πχ; Διευθετείται η BDSM επιθυμία του με την φαντασίωσή του ή θέλει και άλλο και δεν μπορεί να το επικοινωνήσει, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά κ.ά.;
    Η φαντασίωση είναι πάντα μοναχική υπόθεση.
    Καλό είναι να το ξέρει, να υποτεθεί ότι θα καθίσει να φάει ξύλο χωρίς να ξέρει γιατί το τρώει δεν είναι απλά φαντασίωση είναι υπερβατική φαντασίωση.
    Αν βαράει από προσωπικό μίσος είναι εκτός BDSM πλαισίου ό,τι και να επικαλείται. Δεν ξέρω να υπάρχει σαδισμός χωρίς επίγνωση και ρωτώ και εγώ γιατί εδώ εμείς να ορίζουμε τον σαδισμό με τρόπο που οδηγεί σε αδιέξοδα, στην καλύτερη περίπτωση;

    Υποσημείωση, σκέπτομαι τα υ εκείνα που έχουν έρθει στον χώρο αφού πρώτα είχαν την εμπειρία της σχέσης στην οποία φαντασιώνονταν υποταγή και έφυγαν από αυτήν γιατί όντας υ δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν επικυριαρχία, ακόμα και στην πολύ άσχετη φάση τους καταλάβαιναν ότι δεν γίνεται αυτό, ούτε όμως ήθελαν να χρησιμοποιούν το άλλο πρόσωπο ως ανύποπτο (ή και υποψιασμένο) εργαλείο για μια φευγαλέα φαντασίωση ηδονής. Πόσο πολύ και για πόσο πολύ μπορεί αυτά τα υ να κουβαλάνε αυτήν την αίσθηση "θέλω και δεν έχω" μέχρι να ηρεμήσουν και να ισορροπήσουν για να νιώσουν την ερωτική ικανοποίηση τελικά.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πλουτάρχου (του αοιδού), Αυτοερωτισμοί παράλληλοι...
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Κρατάω τις επιφυλαξεις μου ,οχι για το τι έχετε αντιληφθεί εσείς στην τοποθέτηση μου άλλα για το αν έχω αντιληφθεί εγώ τις ερωτήσεις που θέσατε.

    Δεν βρίσκω αντίφαση σε ότι έχω γράψει. Το ποστ μου δεν απαντά/εναντιώνεται/συμφωνεί με αυτό:


    Αυτό που λέω είναι είναι ότι η κοινη κατανόηση και αντίληψη της αλληλεπίδρασης δεν είναι αρκετή για να παραχθεί bdsm.
    Οπότε θα πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση σας πως οχι, δεν εξαντλείται άλλα παρόλα αυτά είναι απαραίτητο να είναι κομμάτι της αλληλεπίδρασης.

    Αν συμφωνήσω θα πρέπει να δεχτώ ότι οι switch (οχι όλοι) δεν...
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    @tithon και προς κάθε μέλος που συμμετέχει στη συζήτηση.

    Το θέμα του πόνου, το θέτω απλά ως μια παράμετρο, σε γενική βάση, για να συζητηθεί εκτενέστερα, το ζήτημα της κατανόησης. Υποστηρίζω, πως σε πολλά σημεία, δεν μπορεί να υπάρξει κατανόηση έξω από το βίωμα. Ας φύγουμε όμως από τη συμφωνία του SM session, αν και σε αυτό έχει διατυπωθεί η άποψη για a priori κατανόηση του πως και τι... Το "εσύ βαράς κι εγώ πονάω. καθαρό. αν δεν πονάω θα ντυθώ και θα φύγω. αν πονάω παραπάνω θα ντυθώ και θα φύγω. θα ξανασυνεννοηθούμε αν είναι, μήπως βαρέσεις όπως νομίζω" μια χαρά μου κάνει, και είναι ξεκάθαρο.

    Ας έρθουμε στη συναίνεση της Κ/υ. Θα συμφωνήσουμε, πως δεν είναι lifetime και αίρεται ανά πάσα στιγμή. Κατά τη γνώμη μου, στην Κ/υ, η συναίνεση δίδεται στο πρόσωπο, και όχι στη διαδικασία. Ετσι δεν χρειάζεται ανάλυση, και άρα κατανόηση από πριν, του τι θα περιλαμβάνει η σχέση, πέρα από το "εγώ θα ορίζω - εσύ θα εκτελείς", "θα χρησιμοποιείσαι και θα υπηρετείς" (ας το διατυπώσει ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται ή του ταιριάζει καλύτερα) όταν έχει διαπιστωθεί η κοινή θέληση να βιωθεί. Οταν αυτό, παύει να ικανοποιεί το ένα από το δυο μέρη, ή όταν διαπιστώνεται ασυμβατότητα, ή ..., τελειώνει η σχέση.

    Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στηρίζεται η άποψη, πως η υ, πρέπει απαραιτήτως να έχει αντιληφθεί πλήρως και με σαφήνεια από πριν, όλη τη σειρά ενεργειών που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Κ, και να έχει κατανοήσει όλες (?) τις διεργασίες της σχέσης, ώστε να έχει βάση και ουσία η συναίνεσή της, ή μπορεί αυτό, είναι οκ, να συμβεί στην εξέλιξη της σύνδεσης, της αλληλεπίδρασης και αλληλοσυσχέτισης; Θεωρώ πως το ουσιαστικό περιεχόμενο της Κ/υ βρίσκεται στη δεύτερη περίπτωση.

    Εχει βάση, η παρακάτω θέαση; (Kατά τη γνώμη μου, ναι)

     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό τώρα τι σχέση έχει με το θέμα του νήματος "αυτοερωτισμός-και-βδσμ";