Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γιατί ζητάς ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 28 Ιουλίου 2015.

1. episkeptis

episkeptis New Member

Μα να μην σου φαίνεται καθόλου όμως, χαχα

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δε γέλασα.

3. episkeptis

episkeptis New Member

Με κάνεις και επαναλαμβάνω και δεν θέλω, αναμενόμενο να μην γελάσεις

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γκούχου, στο θέμα μας.

Οι άνθρωποι σου φέρονται με τον τρόπο που τους επιτρέπεις. Εσύ βάζεις τον πήχυ ψηλά ή χαμηλά, εσύ θέτεις τα όρια. Οι πράξεις μετράνε, όχι τα λόγια.

5. Γιατί μπορεί.

6. episkeptis

episkeptis New Member

Αν κάποια πιστεύει ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω της είναι λογικό ότι η υπερβολική εγωπαθεια της και τα χωρίς ανταποδοση ζητούμενα της θα βρούνε τοίχο, αναπόφευκτα

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Hmm, μπορεί, αφού...

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Αυτό!
    και να συμπληρώσω οτι η δική μου ''φιλοσοφία '' είναι..

Δίνω γιατι θέλω να δώσω , όχι για να πάρω.

Δίνω γιατι αυτό με γεμίζει, όχι γιατι περιμένω να γεμιστώ απο την ανταπόδοση.

Το δίνω θα έπρεπε να μας κάνει το ίδιο χαρούμενους με το παίρνω, εμένα τουλάχιστον με κάνει!

Το να σε αφήνουν να δώσεις είναι σαν να παίρνεις.

Αν θέλω να πάρω κάτι, απλά το ζητάω, καθαρά και ειλικρινά , ξεχωριστό απο το '' δίνω ''μου.

Αν θεωρώ οτι μου αξίζει κάτι και δεν το παίρνω, πάλι δεν θα το ζητήσω, απλά θα φύγω γιατι μου αξίζει κάτι και δεν το παίρνω και όσο και να το πω δεν θα το πάρω, αφού δεν μου δώθηκε απο μόνο του.

Το '' ζητάω '' μέσω του ''δίνω'' δεν θα με γεμίσει ποτέ γιατι και να πάρω..δεν θα πάρω αληθινά.

-προσωπικές σκέψεις/αντιμετώπιση-

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

- ''εισαι Κοριτσι...ΜΗ ΖΗΤΑΣ...''
    - ''εισαι Αγορι...ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΓΑΜΑΣ...''
    - ''Εσυ ΤΙ εισαι????.........''

ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩ - ΜΠΡΟΣ...
    ΖΗΤΩ ΤΟ Εθνος! ζητω!!!! Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια!!!
    μετα ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ...συννενοουμαστε????

10. episkeptis

episkeptis New Member

Περιεργως... Απόλυτα