Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

1. danai

danai Regular Member

Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Κάποιοι κύριοι μάλλον πρέπει να βελτιώσουν
    τις ατάκες τους γιατί αν δεν το κάνουν τους
    βλέπω να τους τρώει η μοναξιά

Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλά
    - όπως θα' λεγε και η γιαγιά μου -
    που ταιριάζει και με το νήμα
    "Τα θέλει ο κώλος τους"  

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ρε, τι γίνεται...

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Είδες είδες τι κάνει η βανιλλα ανατροφή που μας θέλει να κάνουμε και καλά πως προσβαλλόμαστε από κάτι τέτοια για να πείσουμε πως είμαστε ηθικά και καλά κοριτσάκια? Ακόμα και όσες επιβεβαιώνουν την άλλη παροιμία που λέει "από μπρος παρθένα κι από πίσω τραίνα" προσπαθούν καμιά φορά να πείσουν πως προσβάλλονται!  

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Άστα αυτά. Τα λες για να τιμωρηθείς με ρίψεις πιπεριού σε επίμαχα σημεία μέχρι να πεις μπιραλλάχ, άλλωστε είσαι γνωστή μαζόχα!

5. lara

Άκουσα πως το ginger root είναι αποτελεσματικότερο για τον συγκεκριμένο σκοπό.
    Αλλά οι καινούριες έρευνες και εκτεταμένες μελέτες περί σαδομαζοχισμού, [...] λένε πως ως μαζόχα δεν αγαπώ τον πόνο, απλά τον ανέχομαι μπας και κερδίσω ως αντάλλαγμα κανά (*&^$#@.
    Είδες η πουριτανική μου ανατροφή, ούτε να γράψω (*&^$#@ δεν μου επιτρέπει!  

Last edited by a moderator: 20 Ιανουαρίου 2010
  6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Απορία: ο ψευδοπουριτανισμός, η ακατάσχετη ηθικολογία (που συνήθως συνοδεύεται από έλλειψη ήθους) είναι χαρακτηριστικό μόνο του vanilla "κόσμου"; Δε συναντάται σε άτομα που διατηρούν σχέσεις με διαφορά δυναμικού; Κι επιπλέον, πώς ορίζεται η vanilla ανατροφή; Υπάρχει κάποια άλλη μορφή ανατροφής, αντίθετη της;

7. lara

Απάντηση: Re: Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Απαντιέται από μόνη της η ερώτηση σου.
    Το ότι ο ψευδοπουριτανισμός, η ακατάσχετη ηθικολογία δεν είναι χαρακτηριστικά μόνο του vanilla το έχεις ήδη παρατηρήσει στο φορουμ κι από μόνος σου και όχι μόνο στο συγκεκριμένο νήμα το οποίο έχει ως keywords "γαμήσι , αιμορροΐδες , anal , anal sex , ασφάλεια , ass , πρωκτικό , πρωκτικό σεξ , πρωκτικό sex , πρωκτός , πήδημα , λιπαντικά , κωλοτρυπίδα , κωλότρυπα , κώλος , fuck , fucking , υγεία , σφιγκτήρες , σώμα , sex , διείσδυση , χαλάρωση" και κάποιοι ενοχλούνται από κάποια ποστ που έχουν ούτε καν το 1/100 όσων όρων χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το θέμα του νήματος, αλλά και σε άλλα όπου πρακτικές πολύ συνηθισμένες στο bdsm δέχονται από όσους δεν διεγείρονται ή ντρέπονται να διανοηθούν καν πως θα μπορούσε να τους διεγείρει κάτι τέτοιο, επιθέσεις και κόντρα επιθέσεις, από τους "ηθικούς" του χώρου.

Η βανιλλα ανατροφή είναι εκείνη που παίρνουμε όλοι μας προτού ασχοληθούμε με το bdsm.
    Βέβαια για κάποιους είναι εκτός απο βανίλλα και υποκριτική και δήθεν και πολλά άλλα, ενώ για κάποιους άλλους πιο ειλικρινής και προοδευτική.

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Θα μου επιτρέψεις να σου πω, προσφιλεστάτη, ότι δεν παίζει σ' όλα τα πράγματα ρόλο μόνο η ηθική, καλώς ή κακώς εννοούμενη, ή ο πουριτανισμός ή μη, του καθενός. Γιά μένα προσωπικά επί παραδείγματι, πρωταρχικό ρόλο παίζει και η αισθητική. Γι' αυτό και τυχαίνει να ενοχλούμαι συχνότατα από διάφορα ποστς, όχι συνήθως γιατί τα θεωρώ ηθικά επιλήψιμα, αλλά επειδή τα βρίσκω κακόγουστα...

9. lara

Συμφωνώ βέβαια απόλυτα πως είναι σημαντικό το θέμα γούστου.  
    Αν και προσπαθώ πάντα να λαμβάνω υπόψη μια ρώσικη παροιμία που λέει "Στη γεύση και στο χρώμα δεν υπάρχουν σύντροφοι" και συχνά χρησιμοποιείται όταν συζητιόνται θέματα αισθητικής και κάνω μερικές εκπτώσεις όταν η κακογουστιά δεν βγάζει μάτι.  

10. MindMaster

MindMaster Contributor

Μόνο ρώσικη δεν είναι αυτή η παροιμία, εκτός κι αν δεν τα λένε καλά τα βιβλία κι ο Ιούλιος Καίσαρ δεν διάβηκε στην πραγματικότητα το Ρουβίκωνα, αλλά το Βόλγα...

Εν πάση περιπτώσει είναι το ίδιο, μ' αυτό που λέμε εμείς "περί ορέξεως... κλπ". Μόνο που η κατά κόρον χρήση αυτής της παροιμίας τον τελευταίο καιρό, μ' έχει κάνει να σιχαθώ την κολοκυθόπιτα σα να την έτρωγα καθημερινά, κι ας έχω καμμιά δεκαριά χρόνια να τη βάλω στο στόμα μου...

11. danai

danai Regular Member

Καλησπέρα  

Θέλω να σας πω, τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία,
    ότι σας θεωρώ πολύ σοβαρό άνθρωπο και εκτιμώ πολύ
    αυτά που λέτε. Σας βλέπω λίγο σαν την μαμά μου -
    ίσως επειδή είστε σχεδόν συνομήλικες. Ίσως
    έχει να κάνει και με τη βανίλλα ανατροφή μου
    που έλεγε ότι πρέπει να σέβομαι τους μεγαλύτερους
    μου - αν θυμάμαι καλά.

Με αυτό που γράψατε όμως, με μπερδέψατε λίγο.
    Αν το κατάλαβα καλά,
    είστε κατά του πουριτανισμού και της υποκρισίας.
    Κι' εγώ μαζί σας. Την παροιμία (για να την πούμε ολόκληρη)
    "από μπρος είναι παρθένα κι' από πίσω μπαίνουν τραίνα"
    την έφτιαξαν για να χαρακτηρίσουν μια γυναίκα που χαίρεται
    τη ζωή της, άνθρωποι ελεύθεροι, προοδευτικοί και ειλικρινείς
    ή πουριτανοί και υποκριτές
    (και για να το πω με το όνομα του, υποκριτές του κώλου);
    Γιατί εγώ έτσι πίστευα. Ίσως κάνω λάθος.
    Πάντως εσείς είστε με τους ελεύθερους, προοδευτικούς και ειλικρινείς.
    Έτσι δεν είναι;
    Γιατί κι' εγώ με αυτούς είμαι.

Προσωπικά, δεν βρίσκω προσβλητικό το να βλέπω έναν άντρα
    να προσπαθεί να πηδήξει. Μπορεί, προκαλώντας γέλιο με τον
    τρόπο του, να είναι μια καλή μέθοδος. Για ορισμένες από μας.
    Πάντως το να του δείξεις κάπως, ότι -ίσως- κάτι θα πρέπει να κάνει
    διαφορετικά, δεν είναι πιο ευθύ και ειλικρινές (από το να μην
    λες τίποτε και απλά να γελάς μαζί του);
    Όχι τίποτε άλλο, να καταλάβω τι είναι υποκρισία,
    ώστε μεγαλώνοντας να μην συμπεριφέρομαι υποκριτικά

Σας φιλώ με εκτίμηση

Υ.Γ.: Από μικρή μου άρεσαν πολύ οι ναύτες  
    Ευτυχώς, δεν με τραβούσαν οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ  

12. john.t148

john.t148 New Member

καλο ειναι να κατα την γνωμη μου να υπαρχει πρωτα μαι συζητηση να ξερει ο καθε ενας τι τον καυλωνει.
    Οι περισοτεροί δεν ξερουν πος να εκφραστουνε φοβουντε και τελικα κανουν την μαλακια !!! και μενουν με το πουλι στο χερι .
    Καλο ειναι να ανοιχτουν και οι δυο και να ξερει ο ενας τι ζηταει απο τον αλλον και αν δεν πετυχει ο αντρας θα εχει παντα την χηρα με τα 5 ορφανα
    και η γυναικα ας παει να πηδηχτη!!!!