Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γκομενάκια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 4 Μαϊου 2009.

1. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: γκομενάκια

madlene,η στιγμη βεβαια δεν ειναι και η πιο καταλληλη-εχοντας αρκετους πανω στο κεφαλι σου-
    καλοπροαιρετα θελω να σε ρωτησω μηπως θα ηθελες και συ να λειτουργεις καμια φορα συμφωνα με το τροπο που κατακρινεις;

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: γκομενάκια

Εννοείται πως όχι. Αν ήθελα ν' ακολουθήσω αυτό θα το έκανα χωρίς να το κατηγορώ.

3. pure_pleasure_seeker

pure_pleasure_seeker Regular Member

Ο επιστημονικός όρος "γκομενάκι" δε με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και το χρησιμοποιώ και για άντρες και για γυναίκες, ειδικά όταν πρόκειται για νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Π.χ. "τι έγινε Ξένια, το χτύπησες το γκομενάκι?". Συνοδεύεται από κλείσιμο αριστερού ματιού και στράβωμα του στόματος προς τα δεξιά (τςςςς) και γενικότερα, προσπάθεια να γίνω όσο πιο γελοία γίνεται.

Το να τονίζεις τα θετικά σου είναι προσόν. Το να τονίζεις συνεχώς τα θετικά σου λες και είσαι ο θεός, λες και δεν έχεις ανθρώπινες/χαζές/άσχημες πλευρές είναι απλά χαζό. Ασε την κούραση που απαιτείται! Το έχω κάνει, I know! Έχω την εντύπωση πως αναφέρεσαι σε γυναίκες και άνδρες που είναι λίγο pretentious (help pls). Αλλά κι έτσι να ναι, μην αγχώνεσαι. Πόσο να κρατάει? Φαίνονται αυτά εν καιρώ...

Θα επαναλάβω. τρόπο ζωής δεν έχω δει καμία να το κάνει. Έχω δει πολλές γυναίκες να το κάνουν ακόμα και για παρατεταμένα διαστήματα και σίγουρα έχουν τους λόγους τους. Ο όρος σεξ δεν είναι ωμός. Ούτε η πίπα, ούτε το γαμήσι, ούτε το χύνω, ούτε ο πούτσος, ούτε το μουνί, η ψωλή κοκ. Είναι μαγικές λέξεις. Ή μάλλον μπορούν να γίνουν μαγικές όταν τις χρησιμοποιείς με τον κατάλληλο άνθρωπο.  

Εγώ που δεν ντύνομαι προκλητικά, πολύ το έχω μετανιώσει, που όταν ήμουν 20 και 22, δεν το έκανα. Βρε madlene, ένα έντονο κραγιόν δεν κάνει καμία γυναίκα πρόστυχη. Τώρα, αν φοράει μια μπλούζα που φέρνει σε μπουστάκι, μια φούστα που φέρνει σε ζώνη, πολύ έντονο μακιγιάζ, χοντροπάπουτσα, και έιναι και 100 κιλά, that's a different story! Για τη δική μου αισθητική πάντα.

Το σεξ δε χάνει ποτέ τη μαγεία του. Make love, not war! Peace!

4. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: γκομενάκια

Ας κανω πιο ολοκληρωμενη την ερωτηση...μηπως το θεμα δεν ειναι το αν θελω αλλα το αν μπορω;

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: γκομενάκια

Διερωτώμαι τί μαγικό ξόρκι θα προέκυπτε εάν τοποθετούσαμε εντός αυτού του αγγείου σου το ευμεγέθες τσουτσούνι του Ρασπούτιν, που κόσμησε πρόσφατα τις σελίδες άλλου νήματος...

6. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: γκομενάκια

Έχει βρει γαμπρό  

7. elfcat

elfcat . Contributor

πρόστυχε!! 

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Αδίκως με κατηγορείς. Μ' έχεις δει ποτέ εμένα, να φοράω έντονο κραγιόν;

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Να και ένα τρανό παράδειγμα εξευτελισμού και φτήνιας απο άντρα,όσες φορές και να το δω με γεμίζει οργή.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. atasai

atasai Regular Member

Τι σχέση έχει αυτό με το νήμα;

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

O Κούρκουλος αν και κούκλος  ήθελε να της δείξει με τον δικό του ''τρόπο'',ότι τον πρόδωσε και έτσι,
    σκέφτηκε πως να την κάνει να νιώσει φτηνή,μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του.
    Σίγουρα προκάλεσε και αυτή.

12. pure_pleasure_seeker

pure_pleasure_seeker Regular Member

Γιατί? Νομίζω πως έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας σε αυτό το νήμα. Αλλιώς ξεκίναγε το αρχικό ποστ, γι'αλλού κινήσαμε ζωή κτλ κτλ. Δεν το αφήνουμε λίγο να ανασάνει, να το σκεφτούμε και καλύτερα?