Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. Room29

    Room29 New Member

    Αυτό το συμπέρανα από τη χρήση της λέξης "παρόν" νήμα, φόρουμ, τέσσερις φορές μέσα στη σύντομη απάντησή σου, αντιγράφοντας τη δική μου έκφραση. Το εξέλαβα ως υφέρπουσα ειρωνεία.
    Αν έσφαλα, δεν πρέπει και να είναι και προς θάνατον...
     
  2. kali crow

    kali crow Guest

    δε χρειαζεται.αν και για μενα γνωριζουν 3 ατομα του στενου μου περιβαλλοντος.απο φιλους μονο οσοι εχουν αναλογες προτιμησεις.
    η οικογενεια οχι και δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.
    το ιδιο και ολος ο υπολοιπος κοσμος .
    το τι κανουμε στην σεξυαλικη μας ζωη πιστευω εινα καθαρα προσωπικο θεμα.
    και επειδη ο κοσμος κατακρινει και ευκολα τοτε καλυτερα να τα κραταμε οσο πιο πολυ μπορουμε για τον εαυτο μας.
     
  3. Mimie

    Mimie Regular Member

    Όχι, οι άλλοι δεν γνωρίζουν για μένα, και όχι μόνο για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις..... έχω και trust issues βέβαια....   Μεγάλωσα σε μια ιδιαίτερη οικογένεια, όπου ήταν θανάσιμο λάθος να αφήσεις να φανεί οποιαδήποτε αδυναμία ή ιδιαιτερότητα ή και προτίμηση ακόμα.....

    Θεωρώ ότι ο "άλλος", ο "απέναντι", ανάλογα με τη σχέση του με μένα (μητέρα, lover, διευθυντής, κομμώτρια, φίλος κλπ) πρέπει και δικαιούται να γνωρίζει πλήρως την πλευρά μου αυτή με την οποία επικοινωνεί. Οτιδήποτε πέραν τούτου είναι προαιρετικό και on a case by case basis....

    Με αυτό το σκεπτικό, η μητέρα μου επικοινωνεί με την κόρη, ο διευθυντής με την υφισταμένη, η κομμώτρια με την πελάτισσα, ο φίλος με τη φίλη κλπ.

    Γιατί να γνωρίζει η μητέρα μου, ο διευθυντής μου, η κομμώτριά μου, ο φίλος μου κλπ πώς, πού και με ποια σύνθεση μου αρέσει να το κάνω? και αν αλλάξω γούστα, θα πρέπει να τους ενημερώνω? κάθε πότε?

    Τις προτιμήσεις μου τις γνωρίζει μόνο όποιος κληθεί να τις ικανοποιήσει.....  
     
  4. resilience

    resilience Regular Member

    Δεν εχω κανενα προβλημα να αφηνω διαφορα υπονοουμενα για τις σεξουαλικες μου προτιμησεις στον ευρυ φιλικο μου κυκλο, και να δινω μεχρι και λεπτομερεις περιγραφες στον στενοτερο. Σας διαβεβαιω ομως αγαπητοι συναδελφοι οτι η πραξεις μου αυτες δεν εδραζουν στην αναγκη μου για επικοινωνια και αποδοχη αλλα σε μια βαθυτερη ιδιοτελεια.

    Πως αλλιως θα εξασφαλιζα οτι η εκαστοτε κορασις που θα περασει το κατωφλι μου θα φοραει 10ποντο και θα εχει κανει πεντικιουρ? Θα της εστελνα μεμο? Φυσικα αναφερομαι σε μια επιδερμικη προσεγγιση των προτιμησεων μου αλλα η αρχη , λενε, ειναι το ημισυ του παντως.
     
  5. sslave

    sslave New Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    ξερουν μονο οσοι νιωθουν!!!
    ομοως με νοιαζει τι βιωνω εγω..η ψυχη μου κ το μυαλο μου!!
     
  6. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Η οικογένεια μου όχι δεν γνωρίζει αν και η αδερφή μου όλο και κάτι θα έχει δει από εικόνες και video στο pc μου αλλά ή ντρέπεται να ρωτήσει ή ξέρει και απλά το έχει δεχθεί. Οι γονείς ΔΕΝ θέλω να το μάθουν όχι για μένα... για την φουκαριάρα την μάνα μου που αν μάθει ότι ο κανακάρης της γίνεται πατάκι για την πόρτα για μια τσούπρα όσο και αν του αρέσει... δεν βλέπω να το παίρνει και πολύ καλά. Δεν νομίζεται?
    Οι φίλοι μου δεν με πολυνοιάζει και να το μάθουν γιατί αν με θέλουν θα με δεχθούν όπως είμαι.
    Η σύντροφός μου (που δεν έχω) τώρα που είναι και το βασικό θέλω να το ξέρει και θα της το πω από την αρχή. Από την στιγμή που θα χτίζουμε την σχέση και όπως το έχω κάνει μερικές φορές αλλά έχω φάει πόρτα και ακόμα τρέχουν αλλα δεν πιστευω οτι θα το βάλω κάτω.
     
  7. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Επίσης έχει ενδιαφέρον αν γνωρίζει ο ερωτικός σας σύντροφος για εσάς. Μου έχει τύχει να αποκρύψω τις sm τάσεις μου, και μάλιστα για κάποιο διάστημα το εκανα μεχρι που συνειδητοποίησα (μου ρθε!) ότι η καταπίεση αυτή ταυτίζεται με την εξάλειψη ενος βασικού βαθμού ελευθερίας μου, και δε το επιθυμώ. Απο εκείνη την στιγμή γνώρισα τους περισσότερους που επιθυμούσαμε τα ίδια και το αξιοπερίεργο είναι ότι ενίωθαν καπως το ίδιο, δηλαδή τον περιορισμό της ελευθερίας τους από κάποιον αναίτιο φόβο αποδοκισμού και νευρωτικής κρίσης εγωπάθειας, πριν αφεθούν στις επιθυμίες τους.
     
  8. blackrose

    blackrose Guest

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Το τι κάνει ο καθένας στο προσωπικό του χώρο αφορά τον ίδιο και ΜΟΝΟ!!!!! Το τι πιστεύει ο καθένας για αυτό που είσαι- που στη τελική για να το έχεις επιλέξει το γουστάρεις και το έχεις ερευνήσει πως σε αντιπροσωπεύει-περισσεύει. Είναι αυτό που ίσως έχει αναφερθεί και από άλλους και αυτό που πιστεύω.. Προχωρημένο για τη γιαγιά μπορεί να είναι και η στάση 69, για τον γείτονά μου που γονατίζω το σκλαβάκι μου κ το κλοτσάω, για εμένα η ουρολαγνεία κοπρολαγνεία. Η στάση 69 όμως είναι φυσική για χιλιάδες ζευγάρια. Εγώ να επιβάλλομαι το αισθάνομαι απόλυτα φυσιολογικό. Η ουρολαγνεία να είναι ότι πιο ερεθιστικό για κάποιους άλλους.
    Αυτό που είσαι να μην το αλλάζεις ούτε να το κρύβεις (απο το σύντροφό σου κυρίως)..γιατί είναι αυτό που είσαι κ αγαπάς..όποιος δε σε αποδεχτεί για την ιδιαιτερότητά σου ας τη πούμε εμείς αυτού του απελευθερωμένου "κόσμου",δεν αξίζει ούτε να αλλάζεις τη προσωπικότητά σου ούτε να τη κρύβεις σαν να είναι ότι πιο βρώμικο..
    και για να μη πολυλογώ..αφού το γουστάρει ο σύντροφός μου οι άλλοι δε χρειάζεται να ξέρουν οτι στο σπίτι του στάζω κεριά στο σώμα και τον πατάω με τις γόβες..τέλος..αυτό αφορά εμένα και εκείνον.είμαι αυστηρή σε αυτό γιατί πιστεύω πως η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός είναι οτι πιο πολύτιμο για την φυσιολογική του ψυχική ηρεμία και την σωστή σωματική λειτουργία....
     
  9. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Η σύντομη απάντηση είναι «δεν το έχω πει σε κανέναν». Η απάντηση που περιπλέκει κάπως τα πράγματα είναι «η πρώην μου το έχει πει μάλλον σε όλες τις φίλες της.» (Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν γνωρίζομαι με καμία τους.) Η απάντηση που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα είναι ότι έχω ένα κρεβάτι που δεν μπορώ να κρύψω.

    Οι φίλοι, γνωστοί, και συγγενείς που έχουν δει το κρεβάτι μου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: εκείνοι που ρώτησαν «τι το θέλεις τέτοιο κρεβάτι;» και εκείνοι που δεν έκαναν καμία ερώτηση τέτοιου είδους. Όσοι δεν ρώτησαν, υποθέτω πως ξέρουν. Όσοι ρώτησαν, δεν ξέρουν. Μοναδική εξαίρεση ένας που ρώτησε «τι το θέλεις τέτοιο κρεβάτι; ασχολείσαι με bondage;» στην οποία ερώτηση απέφυγα τεχνηέντως να απαντήσω. Κι αυτός ξέρει. Ειδικά αφότου, σε κάποια κατοπινή επίσκεψη, είδε κατά λάθος το περιεχόμενο ενός μικρού ξύλινου κουτιού που περιέχει χειροπέδες και λουκέτα. Γνωρίζει πως γνωρίζω πως είδε. Δεν είπε λέξη. Είναι κάτι σαν μια συμφωνία σιωπής ανάμεσα σε κυρίους.
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Αν εννοούμε τους φίλους και λοιπούς γνωστούς...ΟΧΙ.Και οι λόγοι είναι ότι ούτε εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει καλά καλά πριν δύο μήνες.Επίσης γιά ποιό λόγο να κοινοποιήσω τι κάνω και τι δεν κάνω στην προσωπική μου ζωή?Με τους ανθρώπους όμως που γνωρίζω και ανήκουν στο χώρο είμαι διάφανο γυαλί 
     
  11. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Οι δικοί μου άνθρωποι –φίλοι και συγγενείς – είναι ενημερωμένοι για την σεξουαλική μου ταυτότητα, όχι επειδή τους αφορά άμεσα αλλά επειδή δεν θα μπορούσα να μπλεχτώ σε κυκεώνες ψέματος , να συστήνω την σύντροφο μου ως φίλη και να και να γίνομαι σεναριογράφος για να δικαιολογώ το ότι ο γκόμενος μου είναι αόρατος.
    Δεν περίμενα να το πάρουν όλοι θετικά ιδιαίτερα οι γονείς μου ,τους εξήγησα όμως ότι δεν τους το είπα για να το εγκρίνουν αλλά για να μην χρειάζεται να τους δουλεύω.
    Τώρα όσο αφορά το bdsm θεωρώ ότι το τι κάνω στο κρεβάτι μου ή το πως προσδιορίζω εγώ με την σύντροφο μου την σχέση μας δεν αφορά κανένα .
     
  12. Master_nightmare

    Master_nightmare New Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Εγώ είχα σκοπό να το πω σε 3 φίλους άλλα τελικά στον έναν δεν θα πω τίποτα γιατί πιστεύω ότι δεν θα καταλάβει.
    Στον έναν το είπα και έμαθα ότι είναι και αυτός εδώ και πάρα πόλη καιρό στον χώρο (Έλληνας του εξωτερικού). Και δεν είχα πάρει γραμμή τόσα χρόνια που κάναμε παρέα.
    Στον τρίτο το σκεφτούμε.

    Ο πρώτος συμμαθητής από το νηπιαγωγείο μέχρι τρίτη Λυκείου.
    Ο δεύτερος συμφοιτητής
    Ο τρίτος συμφοιτητής σε πτυχίο και μεταπτυχιακό και συγκάτοικοι για 6 μήνες
    Από τα παραπάνω φαίνεται η διάφορα αντίληψης για τον χώρο.
    Σε φιλη δεν εχω σκοπό να πω τίποτα.