Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Εγώ δεν τους βρίζω.

    Να γιάνω απο τι; Μια χαρά είμαι...

    Αν πάρεις ένα αγόρι και το μεγαλώσεις ώς κορίτσι τι θα βγεί; Ε ναι λοιπόν έχει να κάνει και με την κοινωνία και με τους καιρούς μας

    Αν κάποια στιγμή εξαφανιστούν όλα τα αρσενικά και η αναπαραγωγή γίνετε μόνο με τεχνητά μέσα τότε θα πείς ότι είναι αρρώστια ή όχι; Πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να παραδεχτούμε ότι είναι παθογενές;

    Φασίστας δεν είμαι σίγουρα, παραδοσιακός ίσως....

    Το βίτσιο δεν το θεωρώ αρρώστια. Μπορείς να ηρεμήσεις...
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2009
  2. vagteo

    vagteo New Member

    Εμενα με ενοχλει που τελικα οι gay εχουν περασει ενα μηνυμα οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι φυσιολογικο,οτι οποιος το δοκιμασει θα του αρεσει και τελικα να νιωθουμε ενοχες οι straight που δεν εχουμε γινει ακομα gay!!
     
  3. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    einai gay οποιος παει μονο μεαντρες,καταρχας.αλλα δεν σημαινει οτι αν εχεις φαντασιωση οτι παιρνεις πιπα οτι δεν εισαι αντρας.θεωρω οτι ο ανωτερος ερωτας ειναι μεταξη ανδρωνδιοτι ειναι ερωτας μεταξη ισων.ενα πανυσχηρο εκστρατικο σωμα θηβαιων πολεμιστων αποτελουνταν απο ανδρες που ειχαν σχεσεις ανα ζευγαρια.ηταν πανισχηρο ταγμα.στην κρητη θεωρουνταν ντροπη για μια οικογενοια ενας νεος να μην ειχε σχεση με ασντρα.καθε νεος και ο αχιλλεαςειχαν εκπαιδευει απο μεγαλητερους αντρες.και μιλαμε ξεκαθαρα για πρωκτικη διεισδηδη._
     
  4. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Πέρα από τις κοινωνικές θέσεις και προσωπικές γνώμες (και την αλληλεπίδρασή τους) κάποια πράγματα είναι γεγονός.

    Ως ομοφυλλοφιλία ορίζεται η ερωτική έλξη ως προς το ίδιο φύλλο.
    Η ομοφυλλοφιλία είναι παρέκλιση, δηλαδή είναι μια συμπεριφορά που απαντάται σε μικρό ποσοστό πληθυσμού.
    Η παρέκλιση αυτή πηγάζει από βιολογική αιτία, επειδή το ερωτικό πηγάζει από τα τμήματα εκείνα του εγκεφάλου που έχουν να κάνουν με τα ένστικτα (εσω τμήμα) και δεν είναι κάτι που μαθάινεται ή γίνεται με το ζόρι. Απόδειξη ότι στις χώρες που τιιμωρείται η ομοφυλλοφιλία σκληρά (πχ θάνατος σε ισλαμικές χώρες) και θεωρείται και μέγιστη αμαρτία - δεν εξαλείφεται ή μειώνεται. Αυτό είναι και η απόδειξη ότι δεν είναι επιλογή. Είναι σαν να λέμε ότι το να είσαι αριστερόχειρας είναι επιλογή. Είναι απλώς ο τρόπος που λειτουργείς.
    Βεβαίως ανάλογα τις κοινωνικές συνθηκες οι (βιολογικές και όχι μόνο) παρεκλίσεις θεωρούνται από απαράδεκτες -παλιότερα τιμωρούσαν τους αριστερόχειρες ώστε να μάθουν να γράφουν με το δεξί - εώς πλήρως αποδεκτές - μέχρι σημείου διαστρβλώσεως ότι, αναλόγως της μαχητικότητας της μειοψηφίας, να γίνεται προσπάθεια επιβολής της παρέκλισης ως προτύπου.

    Σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο χαρακτηρίζεται από την προσωπικότητα που αναπτύσει (οπωςδήποτε οι κοινωνικες συνθήκες παίζουν κύριο ρόλο) και όχι από το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

    Βέβαια τίθονται σοβαρά θέματα και ερωτηματικά ώς προς το ιδιαίτερο χαρακτηριστηκό όταν διεκδικούνται δικαιώματα και πέρα από τις κοινωνικές συνθήκες και τα προσωπικά πιστεύω που μπορούν να περάσουν κάποιες αλήθεις από τη διαθλαστική οπτική του συμφέροντος -ομάδας ή προσωπικού- καλό είναι και από τη μια και από την άλλη πλευρά να γίνονται αποδεκτά κάποια θέματα όπως

    1.Οι άνθρωποι γεννιούνται και με διαφορετικότητες που αντιβαίνουν την μέση ανθρώπινη ύπαρξη και πρέπει να γίνεται σεβαστό αυτό όπως και η φύση της διαφορετικότητας.
    2.Δεν είναι δυνατόν η διαφορετικότητα να προσπαθεί να επιβληθεί ως πρότυπο και να διεκδικεί πράγματα που αντιβαίνουν τη φύση της γιατί τότε δεν σέβεται τον εαυτό της.
     
  5. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    σε μεγαλοποσοστοτου πληθησμουκαιδεν ειναι παρεκλιση,ειναι φυσικη κλιση.δες τα σκυλια δες τα ζωα ποσο φυσικα καβαλανε τοενα αρσενικο το αλλο.ειναι ανυψωση δες την αρχαια ελλαδα.
     
  6. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Για τον Αχιλλέα ειδικά θέλω κάποιο χωρίο που να το αποδεικνύει αλλιώς λέμε ότι να ναι.

    Για το εραστής ως έννοια στην αρχαιότητα προτείνω το "Οι Σπαρτιάτες" του Κάρτλετζ Πολ
    όπου στην ανάλυση της λέξης εραστής εννοείται εκείνος που μοιράζεται μαζί σου την αγάπη για συγκεκριμένα πράγματα και ιδέες .

    Καλό είναι να λέμε ότι για μια κοινωνία (ακόμη και της πιο φιλελεύθερης Αθήνας) υπήρχαν νόμοι που τιμωρούσαν την ομοφυλλοφιλία, ειδικά το πλησίασμα τοων νέων με θάνατο, πράγμα που αποδεικνύει ότι α. υπήρχε ως φαινόμενο, β. δεν ήταν τόσο αποδεκτό όσο λένε κάποιοι
     
  7. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    ο αχιλλεας ειχε συγκεκριμενο εραστη.διαφευγει το ονομα του τωρα, αλλα θα το βρω.καιο μεγας αλεξανδρος.ανδροποιηται καπιος οταν εχει σχεσεις με αλλους αντρες.
     
  8. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Προφανώς είναι παρέκλιση με την έννοια ότι το α.κύριο ποσοστό δεν έχει αυτή την κλίση , β. δεν υποστηρίζει την διαδικασία αναπαραγωγής για την οποία εξελίχθηκε.

    Όταν μιλάμε για την αρχαία Ελλάδα καλό θα ήταν να αναφέρουμε περίοδο. Δεν είναι ένα πράγμα από τη Μινωϊκή εως το τέλος της ελληνιστικής. Τα ήθη τα έθιμα αλλάζουν συχνά.

    Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι η ομοφυλλοφιλική πράξη είναι ικανή και αναγκάια συνθήκη να εξυψωθείς , λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.. Ο Χατζηδάκης δεν είναι μεγάλος Έλληνας επειδή ήταν ομοφυλλόφιλος. Μάλιστα αυτή η ιδιότητα είναι εντελώς αδιάφορη

    Μήπως θυμάσαι για ποιόν λόγο τσακώθηκε με τον Αγαμέμνωνα και δεν έμπαινε στον πόλεμο προκαλώντας "μύρια δεινά στους Αχαιούς" ;
    Για τον Μήτσο ή τη Βρησιήδα;
    Ο ευρών ανταμοίβεται...
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2009
  9. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    η διαδικασια αναπαραγωγης δεν εχει να κανει με το αν μιλαμε για παρεκλιση.ειναι μια φυσιολογικηλειτουργια του ανθρωπου.οπως και ηομοφυλοφηλια.οτανπας με κατοτερο ειδος βλεπε γυναιο,φθιρεσαι.διοτι ειναι σαννα πας με το διαολο.οτανπας με αντρα παιρνεις τεραστιαδυναμη ξεφεβγεις απο το διαολο δεν τον εχεις αναγκη.διαφωνειςοτι η γυναικα πηγε με το διαολο.
     
  10. leike2

    leike2 bi

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    emena me aresei na mou skizoune to kolo gynekes i bi.

    εμένα μου αρέσει να μου σκίζουνε τον κώλο γυναίκες ή bi
     
    Last edited by a moderator: 14 Μαϊου 2009
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Eγώ έκανα συμφωνία με τον διάολο,so what? 
     
  12. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Αυτό είναι από τις πιο ρατσιστικές απόψεις που έχω ακούσει.
    Ανεξαρτήτος διάθεσης (D/s λκπ) όλοι είναι άνθρωποι.
    Θα έλεγα πάντως να εκλογικεύσεις λίγο τα επιχειρήματά σου.
    Ευτυχώς Θεούς και διαβόλους τους έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό