Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Καλώ @espimain σε βοήθεια!!!
    Θα ήθελα μια ωραία συνταγή για gremolata!!! Έφαγα πρόσφατα και ξετρελάθηκα!!!!!
    Κατά προτίμηση με κοτόπουλο!!!
    Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω      
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Κοτόπουλο με Γκρεμολάτα

    Υλικά
    Για την Γκρεμολάτα

    * 2 μεγάλα λεμόνια ακέρωτα
    * 1 μέτριο ματσάκι μαϊντανό
    * 1 σκελίδα σκόρδο
    * 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

    Για το Κοτόπουλο

    * 500 gr. στήθος κοτόπουλο
    * 1 κύβο ζωμό κότας
    * 1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο
    * 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    * Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι

    Οδηγίες

    Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα λεμόνια.
    Με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε την φλούδα από τα λεμόνια χωρίς να φτάσουμε στο λευκό μέρος της.
    Ψιλοκόβουμε όσο καλύτερα και πιο λεπτά μπορούμε τις φλούδες.
    Κόβουμε το ίδιο πολύ λεπτά τον μαϊντανό και το σκόρδο.
    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τρία ψιλοκομμένα υλικά και περιχύνουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και η γκρεμολάτα είναι έτοιμη!
    Τεμαχίζουμε το στήθος σε λεπτές λωρίδες.
    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα για 2 περίπου λεπτά σε δυνατή φωτιά.
    Προσθέτουμε τον κύβο κότας, δεν θα προσθέσουμε καθόλου αλάτι, μόνο πιπέρι και το δενδρολίβανο.
    Συμπληρώνουμε περίπου 200 ml. ζεστό νερό, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε μέχρι να δούμε να δένει η σάλτσα.
    Λίγο πριν αποσύρουμε προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από την γκρεμολάτα στο κοτόπουλο.
     
  12. espimain

    espimain Contributor