Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor



    PINEAPPLE UPSIDE DOWN BUNDT CAKE

    Prep Time: 10 minutes
    Total Time: 40 minutes

    Ingredients
    – ½ cup butter, melted
    – ½ cup packed brown sugar
    – 1 – 20-ounce can pineapple slices, juice reserved
    – 1 jar maraschino cherries
    – 1 box yellow cake mix
    – 1 – 3.4-ounce box vanilla pudding mix
    – 3 eggs
    – ⅓ cup vegetable oil
    – ⅓ cup milk, plus more as needed

    Directions

    1. Preheat the oven to 350 degrees Fahrenheit (175 degrees Celsius). Spray a bundt pan with nonstick spray.
    2. Evenly pour the melted butter into the bottom of the bundt pan and top with the brown sugar.
    3. Cut the pineapple rings in half and, alternating with the cherries, place into the butter-brown sugar mixture in the bottom of the pan.
    4. In a large bowl, combine the cake and pudding mixes together. Add the reserved pineapple juice and milk. Add the eggs and vegetable oil, and mix until fully blended.
    5. Pour the batter evenly over the pineapple and cherries.
    6. Bake for 30 minutes, following the cake mix instructions for a bundt pan, until an inserted toothpick comes out clean.
    7. Cool the cake for about 10 minutes before running a knife around the edges and inner ring of the pan. Invert onto a serving plate and slice betweenpineapple rings to serve

     
     
  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor