Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

     


    Πατάτες φούρνου και κεφτέδες με κελυφωτό φιστίκι

    Πατάτες:
    6 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
    ½ ποτήρι ελαιόλαδο
    1 ποτήρι φρέσκος χυμός πορτοκάλι
    Αλάτι πιπέρι ρίγανη

    Κεφτέδες: (η συνταγή επηρεασμένη από το φιστικλί κεμπάπ)
    1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (προαιρετικά 700 γρ. μοσχάρι και 300 γρ. αρνί)
    150 γρ. κελυφωτό φιστίκι καθαρισμένο ανάλατο περασμένο στο μούλτι.
    1 μέτρια τομάτα περασμένη στο μούτλι
    2 μέτρια κρεμμύδια το ένα αλεσμένο τελείως και το άλλο μέτρια κομμένο στο μούλτι
    2 αυγά
    1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
    4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
    1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
    1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόλιανδρο
    5 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρόμης

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες, πολύ καλά τουλάχιστον για 5 λεπτά.
    Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για δύο ώρες τουλάχιστον.
    Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες της τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί.
    Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό πορτοκαλιού.
    Πασπαλίζουμε με μπόλικο αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
    Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο
    Ψήνουμε στο φούρνο σε θερμοκρασία 200C για μία ώρα
    Πλάθουμε του κεφτέδες
    Απομακρύνουμε το αλουμινόχαρτο τοποθετούμε τους κεφτέδες πάνω στις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30-45 λεπτά.
    Ο χρόνος ψησίματος έχει να κάνει με τον τύπο της πατάτας και τα χαρακτηριστικά του φούρνου.
    Στο τέλος οι πατάτες έχουν απορροφήσει όλο τον χυμό και έχουν μείνει με το λάδι τους
     
    Last edited: 10 Απριλίου 2017
  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

  11. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    http://cookingwithcum.com

    Πληρης κουζινα και bartendering με κυρια πρωτη υλη το φρεσκο σπερμα (και με οδηγιες συντηρησης στο ψυγειο) .
    Το δε βιβλιο Natural Harvest εχει και γλυκα με σπερμα οπως κρεμ καραμελε.

    Εσεις οι σ/υ φτιαξτε του Αφεντη/Κ φαγητο γλυκο και κατι να πιει απο τις εν λογω συνταγες, και οταν μαθει το μυστικο της νοστιμιας σας περιμενουν πολυ ενδιαφερουσες ωρες.
    Η σχεση σας θα ανανεωθει εκ βαθρων, εγγυημενα.

    Οι υπολοιποι μπορουν να διοργανωσουν καποια ομαδικη θεματικη βραδια που θα καταληξει σε γκουρμε επιδορπια και ποτα, ενδεχομενως με τεστ γευσιγνωσιας.
     
  12. espimain

    espimain Contributor