Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Απολαυστικότατα @espimain  

    Σκέπτομαι ένα καλοκαιρινό δείπνο, πρώτα τα τάκος, μετά τα μακαρόνια και τέλος η πανακότα, με νιώθετε;  
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Απόλυτα    
     
  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

     

    Κοτόπιτα με μπεσαμέλ σε σφολιάτα.


    Για 6 μερίδες

    3 μπουτάκια κοτόπουλο
    ½ πακέτο σφολιάτα.
    4 κουταλιές αλεύρι
    3 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
    100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
    2 αυγά
    Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
    ελάχιστο λάδι για να λαδώσουμε το ταψί

    Προαιρετικά
    500ml γάλα
    4 μεγάλα αγαρικά μανιτάρια (Σαμπινιόν ντε Παρί) κομμένα σε φετάκια, σοταρισμένα.

    Θα χρειαστούμε ένα ταψάκι με διάμετρο 25cm

    Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα μπουτάκια κοτόπουλο, αφήνουμε να κρυώσουν, τα μαδάμε πετώντας τις πέτσες και τα κόκκαλα.
    Κρατάμε το ζωμό.
    Πασπαλίζουμε λίγο αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο
    Σε μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και καβουρντίζουμε ελαφρά το αλεύρι, προσθέτουμε λίγο λίγο τον ζωμό του κοτόπουλου (ή προαιρετικά το γάλα).
    Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να βγάζει μεγάλες φουσκάλες στην επιφάνεια. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε ένα αυγό και το τριμμένο κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε πολύ καλά.
    Μέσα στην σάλτσα προσθέτουμε το κοτόπουλο (και προαιρετικά τα σοταρισμένα μανιτάρια)
    Με ένα πλάστη ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας ,’έχει να έχει μέγεθος σχεδόν διπλάσιο από το ταψάκι μας. Στρώνουμε την σφολιάτα καλά στο λαδωμένο ταψί και απλώνουμε γύρω γύρω αυτό που περισσεύει
    Αδειάζουμε την γέμιση της πίτας και καλύπτουμε με τα φύλλο που περισσεύει.
    Χτυπάμε ένα αυγό με λίγο νερό και αλείφουμε την πίτα.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, χωρίς αέρα, στους 180⁰C για 50 λεπτά.

    @libra
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2017
  7. espimain

    espimain Contributor

  8. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Σας έχω πει πόσο σας αγαπώ???  
     
  9. espimain

    espimain Contributor



    Αν δεν υπάρχει ζαχαρούχο γάλα καρύδας, μπορεί να αντικατασταθεί με ζαχαρούχο γάλα.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Ναι και μ' αρέσει.  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor