Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Να φτιάχνεις αυτά...

    Τάρτα σοκολάτας (ζύμη brisee)
     
    dat shine

    "μηλόπιτα" με ζύμη τάρτας brisee και μαύρη ζάχαρη, ναι έβαλα και λίγη κανέλα.
     

    ... και να μην μπορείς να φας γιατί είσαι σε διατροφή... @#%^$%*&#$%!@#^ και #$^#!@%&!#$%^

    κιλ μι
     
  5. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  8. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Σαν την αγαπη δεν υπαρχει καλυτερη συνταγη!η παλαιοτερη συνταγη .
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    το ξερω λιγο διαφορετικα αυτο, με τυρι για παραγεμισμα στις κοπές.

    αλλα για πρωινο ???? λιγο βαρυ δεν πεφτει για τα δικα μας κλιματα ?

    αλλο η μεσογειος και αλλο οι ομιχλες του βαλτου...
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2016
  10. Soraya

    Soraya Guest

  11. .............ένας απλός λιτός μπακλαβάς (κάνει κ για άσχετους από ζαχαροπλαστική)
     
    1 πακέτο φύλλο κρούστας
    600 γραμ καρυδόψιχα (εδώ μπορείς να προσθέσεις φρυγανιά ή φυστίκι αντί καρύδι, αλλά μετά είναι άλλο πράγμα)
    1 φλιτζ τσαγιού ζάχαρη (την παρέλειψα)
    1 κουτ σούπας τριμμένη κανέλα (μπορεί κ να λείπει)
    6-7 γαρύφαλλα καλά κοπανισμένα (τα έβαλα ολόκληρα στο τέλος πάνω από τα κομμάτια)
    220 γραμ εκλεκτό ελαιόλαδο (εκτός αν θες βούτυρο, πάσο)
    220 γραμ καλό θυμαρίσιο μέλι
     
     
    Βάζετε την καρυδόψιχα σε ένα μπολ και την ανακατεύετε με τη ζάχαρη, τη κανέλα και το τριμμένο γαρύφαλλο.
     
    Παίρνετε ένα μεσαίο ταψί του φούρνου και στρώνετε στον πάτο του ένα φύλλο κρούστας. Το πασπαλίζετε με 2-3 κουτ σούπας καρυδόψιχα.
     
    Τοποθετείτε από πάνω άλλο ένα φύλλο και πασπαλίζετε και πάλι με 2-3 κουτ σούπας καρυδόψιχα. Συνεχίζετε το ίδιο μέχρι να τελειώσει η καρυδόψιχα και τα φύλλα.
     
    Μ' ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μπακλαβά σε μερίδες φροντίζοντας το κόψιμο να φτάσει μέχρι τον πάτο του ταψιού.
     
    Σ' ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μέχρι σχεδόν να καπνίσει. Με αυτό το καυτό λάδι περιχύνετε τον μπακλαβά κυρίως πάνω στα κοψίματα που έχετε κάνει με το μαχαίρι. Ψήνετε τον μπακλαβά στους 180ο για περίπου 40-50 λεπτά της ώρας και μέχρι να πάρει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα.
     
    Βγάζετε τον μπακλαβά από τον φούρνο και τον περιχύνετε με το μέλι με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας φροντίζοντας να στάζει το μέλι στα κοψίματα πού έχετε ήδη κάνει. Αφήνετε τον μπακλαβά να τραβήξει περίπου για 15 λεπτά. Τον κόβετε και τον σερβίρετε. (ούτε για τις ποσότητες παίρνω όρκο, αλλά δεν είναι συνταγή ακριβείας)
    http://www.eliasmamalakis.gr/recipe.asp?syntagi_cat_id=1&syntagi_id=165
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2016