Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Ωχ πεινασα με ολα αυτα ^-^
     
  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. Soraya

    Soraya Guest

    λοιπόν λοιπόν.... έχω την εντύπωση πως δεν βάλαμε ένα από τα πιο απλά κι όμως πεντανόστιμα γλυκά που αν μη τι άλλο έχει παρελάσει από το σπίτι όλων μας και τα υλικά είναι πανεύκολα...
    ο λόγος λοιπόν στο ΜΩΣΑΪΚΌ

    (αν και η νοοτροπία και τα υλικά δεν αλλάζουν σας δίνω μια δική μου συνταγή)

    ΥΛΙΚΆ
    1 πακέτο πτιμπερ
    καρύδια και κράμπερι
    (τα 3 υλικά αυτά όταν τα ζυγίσουμε πρέπει να είναι 350 γρ)

    250γρ βούτυρο (εγώ βάζω βιταμ)

    1 κούπα ζάχαρη άχνη (μπορείτε να την αντικαταστήσετε και με φρουκτόζη όχι όμως με οποιαδήποτε κρυσταλλική ζάχαρη)

    60γρ ποτό κράνο (αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε κονιάκ αλλά βάλτε λιγότερο γιατί πικρίζει)

    50γρ κακάο

    2 αυγά

    τρούφα σοκολάτας για το στόλισμα.

    ΕΚΤΈΛΕΣΗ

    Σπάμε τα μπισκότα σε μια λεκάνη μαζί με τα καρύδια και τα κράμπερι
    Ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε.
    Έπειτα ρίχνουμε το κακάο και ξανά ανακατεύουμε.
    Το λικέρ με ένα κουτάλι φροντίζουμε να πάει παντού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
    Σπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε και πάλι.
    Στο τέλος ρίχνουμε το βούτυρο και ΝΑΙ! Ανακατεύουμε για τελευταία φορά  

    Αφού σιγουρευτούμε ότι το παραζαλίσαμε από το ανακάτεμα είναι έτοιμο για το ταψί μας.
    Καλύπτουμε με μια μεμβράνη ένα μακρόστενο ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
    Αφού παγώσει μπορούμε να ξεφορμάρουμε σε μια πιατέλα και να στολίσουμε το γλυκό μας με τρούφα...
    Εγώ δεν έχω προλάβει ποτέ αυτό το στάδιο... το καταβροχθίζουν πριν δει το φως της επόμενης μέρας  

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

     
     
    Last edited by a moderator: 22 Ιουλίου 2016
  6. Soraya

    Soraya Guest

    δεύτερο στη σειρά σπιτικό και αγαπημένο γλυκό γιαγιάς είναι το
    ΓΛΥΚΌ ΨΥΓΕΊΟΥ

    το γλυκό ψυγείου είναι ένα από τα γλυκά που γίνεται γρήγορα και με ότι έχουμε σπίτι όμως βγαίνει επίσης πεντανόστιμο!!!
    ΥΛΙΚΆ
    για 1 μέτριο ταψί.
    2-πακέτα πτι μπερ (ίσως να μην τα πάρει όλα αλλά μην σας στεναχωρεί φάτε τα σκέτα)
    αν θέλετε μπορείτε αντί για πτι μπερ να βάλετε φρυγανιές... (αλήθεια όμως... ποιος θα το έκανε;;;; )
    1 πακέτο κρέμα αραβοσίτου βανίλια
    1 πακέτο ζελέ ότι γεύση θέλετε!
    λίγο γαλα για τα μπισκότα

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    well το πράγμα πάει από μόνο του...
    βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα και στρώνουμε στο ταψί μας μέχρι να καλύψουμε τον πάτο.
    Ετοιμάζουμε την κρέμα μας ανάλογα με τις οδηγίες.
    στρώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο.
    περιμένουμε να κρυώσει.
    ετοιμάζουμε το ζελέ και πάλι ανάλογα με τις οδηγίες.
    το αφήνουμε να κρυώσει και το ρίχνουμε πάνω στην κρέμα... με προσοχή να μην τρυπήσουμε την κρέμα μας!!!
    σε αυτό το στάδιο αν το θέλουμε περισσότερο τσαχπίνικο το γλυκό μας μπορούμε να βάλουμε ανάμικτα φρούτα από κομπόστα μέσα στο ζελέ μας.
    αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και ΈΤΟΙΜΟ!!!!

    ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!

     
     
    Last edited by a moderator: 22 Ιουλίου 2016
  7. Soraya

    Soraya Guest

    και μια τελευταία γιατί δεν πρέπει να την παραλείψω

    ΠΑΓΩΤΆ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΈΜΙΣΗ ΟΡΕΟ

    3 πακέτα πτι μπερ

    Υλικά (για 2 λίτρα παγωτό):

    1 κουτί γάλα εβαπορέ
    1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
    1 κουτί φυτική σαντιγί
    1 βανίλια σε σκόνη
    1 πακέτο μπισκότα Oreo

    Εκτέλεση:

    Βάζετε στην κατάψυξη για μία ώρα περίπου το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τη φυτική συνταγή. Σπάτε με τα χέρια τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.

    Μετά από μία ώρα βγάζετε τα υλικά από την κατάψυξη και χτυπάτε πρώτα τη φυτική σαντιγύ για πέντε με έξι λεπτά στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.

    Κατόπιν, προσθέτετε σιγά-σιγά τα γάλατα και τη βανίλια σε σκόνη και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε μέσα στο μείγμα τα κομμένα μπισκότα και ανακατεύετε με ένα μεγάλο κουτάλι.

    Τέλος, βάζετε το μείγμα στο ειδικό μεταλλικό μπωλ ή σε ένα τάπερ και το τοποθετείτε στη κατάψυξη για 6-7 ώρες. Ενδιάμεσα, το βγάζετε 1-2 φορές από την κατάψυξη και το ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι για να γίνει πιο ελαφρύ.

    Μόλις το παγωτό είναι έτοιμο και λίγο πριν σφίξει εντελώς στρώνουμε σε ένα ταψί ορθογώνιο ή τετράγωνο (ανάλογα τι χωράει στην κατάψυξή μας, εγώ έχω καταψύκτη κι έτσι δεν πολυζορίζομαι... κάνω το μεγαλύτερο που έχω) στρώνουμε τα μπισκότα, έπειτα τη γέμιση και τέλος πάλι μπισκότα.
    το αφήνουμε να παγώσει καλά.
    Κόβουμε μερίδες όσο είναι το μπισκότο.  

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!

     

    ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΤΟΝΊΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΦΏΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΈΣ ΜΟΥ ΑΛΛΆ ΤΙΣ ΔΑΝΕΊΣΤΗΚΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΓΛΥΚΟΎ....
     
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Πολύ ωραία η τούρτα ψυγείου και άκρως καλοκαιρινή.
    Δοκίμασε ομως το εξής ( όπως την φτιάχνει η μαμα μου και γίνεται εκπληκτική)..αντι για γάλα θα φτιάξεις συρόπι. Θα απλώσεις τα πτι μπερ στο ταψί, θα ρίξεις το συρόπι και τα υπόλοιπα υλικά όπως περιέγραψες. Επίσης η Ελληνίδα μάνα βάζει απο πάνω σανρυγί (garni) και λίγη τρούφα για την τσαχπινιά.
    Όποιος τώει...ξανα τρώει  
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    έτσι ακριβώς!!!! γιατί η σωστή ελληνίδα μάνα θα το κάνει όσο πιο παχυντικό γίνεται!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχι
     
    σε ευχαριστώ πολύ πολύ και την μανούλα φυσικά   θα το δοκιμάσω !!!
     
  10. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Δοκίμασε και δεν θα χάσεις. Περιμένω εντυπώσεις
     
  11. Soraya

    Soraya Guest

    έγινε  
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Μετά από την ορθότατη παρατήρηση τις @Soraya παραθέτουμε μερικές πολύ ξεχωριστές version της πιο γνωστής τούρτας ψυγείου, στην Ελλάδα.