Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor



    Αφιέρωμα healthy recipes
     
  2. espimain

    espimain Contributor



    Αφιέρωμα healthy recipes
     
  3. espimain

    espimain Contributor



    Αφιέρωμα healthy recipes
     
  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. Brigitte

    Brigitte Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    RECIPE


    INGREDIENTS
    • 8 all butter croissants

    • 2 bananas, cut into ½ cm slices

    • 200g milk and dark chocolate chunks

    • 1 tbsp demerara sugar

    • 200ml double cream
    • 170ml full milk

    • 2 tsp vanilla extract

    • 3 large whole eggs

    • 70g caster sugar
    LET'S GET COOKING...
    1. Preheat the oven to 180ºC. Whisk the wet ingredients into a suitable container or jug. Line a high sided 8 inch cake tin, so the mixture doesn’t leak, then tear the croissants up. Line the bottom of the cake tin with the crusty parts of the croissant in an even layer. Layer over some banana and dot over some chocolate chunks.

    2. Repeat using a mix of the crust and the middle of the croissants and the remaining banana and chocolate, repeating till all the ingredients are used up. Finish with just croissants and dotted chocolate. Pour over the egg mix, pushing the croissants down slightly so they are coated and then with sprinkle over the sugar.

    3. Place in the oven for about 25 minutes or until the cake is cooked and firmed up and the chocolate has melted.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor