Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Σπαλομπριζόλα Θεϊκή.

    Μία σπαλομπριζόλα βοδινή ή από αγελάδα, βάρος με το κόκαλο 1.600 γρ. σιτεμένη τουλάχιστον 21 ημέρες.
    Αφαιρούμε το κόκαλο και δένουμε προσεκτικά το κρέας, θα είναι περίπου 1200-1300 γρ.
    Αλείφουμε το κρέας με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε αλάτι, μαύρο πιπέρι και θυμάρι. Τρίβουμε με το χέρι μας καλά να πάνε παντού.

     

    Το τυλίγουμε σε μεμβράνη και το διατηρούμε για δυο μέρες στο ψυγείο.
    Πριν το ψήσουμε βγάζουμε το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα τουλάχιστον.
    Σοτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά τρία λεπτά από κάθε πλευρά.

     

    Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας από λίγο φρέσκο βούτυρο (κατά προτίμηση πρόβειο) σε κάθε πλευρά.

     

     

    Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 125ºC για δύο ώρες.

     

    Γνωρίζω πολλούς άνδρες κι ελάχιστες γυναίκες, που ένα τέτοιο φαγητό το θεωρούν βόλτα στον παράδεισο.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor