Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ηλικια...ενα νουμερο ή κατι περισσοτερο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος teleia+kaula69, στις 6 Μαϊου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... αναλώσιμοι έφηβοι.
     
  2. teleia+kaula69

    teleia+kaula69 New Member

    @peleas επαναλαμβανω παλι αυτο που ειχα ξαναπει..το αν με πει κοντο οπως λες 1.90 μποι μπορει ο πρωην της να ηταν 1,91 αρα ναι ειμαι κοντος βαση τα μαθηματικα...Ομως οτι εκεινη θα με εχει αποκαλεσει κοντο εχει να κανει με βαση ενα μετρο συγκρισης...στο θεμα της ηλικιας που αναφερω στο νημα το προβλημα δεν ειναι αν σε αποκαλει οντως "μικρο" "νεαρο" "νιανιαρο" και αλλες παρεμφερεις εννοεις..αλλα οτι θετει ως προτεραιοτητα μιας ομιλιας-συνομιλιας την ηλικια χωρις να κρινει το υποβαθρο σου ως ατομο(γνωσεις,εμπειριες).Εκει τιθεται το προβλημα..οχι αν σε αυτο που θετεις ως προβληματισμο
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Μπορεί να είναι θέμα γούστου της, απλά. Να μην την νοιάζει να ορίσει κριτήρια και να κρίνει. Αν εγώ θέλω π.χ. έναν άντρα με μούσι σημαίνει ότι θέλω έναν άντρα με μούσι και τότε έχω κάθε ευχέρεια να πω σε κάποιον άλλο να σταματήσουμε να μιλάμε επειδή δεν έχει μούσι χωρίς να εξηγήσω τίποτα άλλο και χωρίς επιχειρήματα. Λογικό; Αντικειμενικά κρίνοντας πάντως δεν μπορεί κάποιος να αποκαλέσει "νιάνιαρο" έναν που είναι τριάντα χρονών. Μπορεί να του πει "είσαι πολύ νέος για τα γούστα μου" γούστο και καπέλο του. Αλλά ως εκεί.
     
  4. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Αμάν αυτά τα μουσια σε λίγο θα γίνουμε όλοι παπάδες και θα φοράμε ράσα στο δρόμο
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Πρόσεχε γιατί είναι ακριβά ρούχα, εκτός αυτού μπορεί να μπερδευτείς και να πέσεις και άλλα διάφορα. Πάντως, για ενδυματολογικές ανησυχίες κυρίων
    http://www.lifo.gr/articles/fashion_articles/99806
     
  6. Αυτά είναι στερεότυπα.Αν είναι προτίμηση δε χρειάζεται
    αιτιολόγηση
     
  7. angel42

    angel42 Regular Member

    Τα "νιάνιαρα" παντός ηλικιών συνήθως "λερώνονται" και "πληγώνονται" μόλις τους αστράψει το D/s σφαλιάρα και όλο θέλουν μπιμπερό και ταχταρίσματα... Δεν είναι κακό... Απλά ασύμβατο με τα γούστα Μου... Όσο για το αναλώσιμοι, αν εσείς θέλετε να νιώθετε τέτοιος, ποιά είμαι εγώ να σας το αρνηθώ... Προσωπικά αναλώσιμο δε θεωρώ κανέναν άνθρωπο ούτε κι Εμένα... Από τη στιγμή δε που στα 44 γνωρίζω πλέον καλά ότι στα θυμαράκια όλοι θα πάμε... Να μην αναλωθώ συλλέγοντας αχρείαστες πληγές και βαρεμάρα και μάλιστα πριν της ώρας Μου η στριμμένη γραία... Ασύμβατους όμως θεωρώ πολλούς... Για λόγους αισθητικούς, πνευματικούς, καλλιτεχνικούς, αντιληπτικούς, χημικούς, ελιτιστικούς και ηλικιακούς και μιας που είμαστε εδώ μέσα, D/sικούς... Τα ώριμα κοτοπουλάκια έχουν για μένα το ζουμί... Εκείνα τα λέω νιάνιαρα με απεριόριστη τρυφερότητα, όταν έρχεται η ώρα της... Α.

    Υ.Γ. @teleia+kaula69 Προσωπικά με τέτοια επιλογή nick αν ήσασταν συνομήλικός Μου δε θα έμπαινα καν στον κόπο να σας μιλήσω... Το μόνο ελαφρυντικό στο "ερωτοδικείο" του εγκεφάλου Μου θα ήταν ότι είστε νέος... Κι αν είστε και τόσο έμπειρος όσο ισχυρίζεστε ότι είστε εντός της νεότητάς σας αλλάξτε το να χαρείτε, μπορεί και να σας πάνε όλα καλύτερα... Α.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2016
  8. tithon

    tithon Contributor

    @angel42
    Την ασυμβατότητα την κατανοώ απoλύτως, αν και την συνδέω με συμπεριφορές, αντιλήψεις κλπ κ όχι με "γούστα",
    το διευκρινίζετε κι εσεις αυτό στην ανάπτυξη της σκέψης σας.
    Φυσικά με ελάχιστους διαπιστώνει κανείς επαρκείς συμβατότητες, αλλά η εξυπαρχής καυγαλέα απόρριψη (γιά όποια αφορμή)
    παραπέμπει κάποτε σε υπεροψία και αυταρέσκεια, καμμιά/κανένας δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο αναλώσιμος απ τον συνομιλητή του.
    Δεν αναζητώ συνομιλήτριες με προδιαγραφές παραγγελίας, εργάζομαι λίγο, κουράζομαι και λερώνομαι. Πληγώνομαι κάπως όταν αστοχώ.
    Αφού επικαλείστε τρυφερότητα, υπάρχει ένα τουλάχιστον σημείο στο οποίο θα μπορούσαμε να διασταυρωθούμε.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μην ακούτε τόσο πολύ τους γύρω σας, παρεκτός κάποιους "τεσταρισμένους" στο χρόνο και τις προθέσεις των...
    10 χρόνια απολύτως ίδιος είναι πρόβλημα κατά την ταπεινή μου άποψη  

    Ως γνωστόν συντάσσομαι με @Θρυαλλίς ως προς το ηλικιακό τάργκετ   Απλά εγώ δεν προτιμώ τα μπουζούκια κι έτσι τους έχουμε μοιράσει και δεν τσακωνόμαστε   
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μάλλον το διατυπωσα λίγο λάθος.

    Δεν εννοώ να πηγαίνει κάθε μέρα στα μπουζούκια, αλλά να μην είναι από αυτούς που δεν πάει ποτέ. Εξάλλου προτιμώ την ησυχία του σπιτιού τις καθημερινές.

    Ε όχι που θα μαλωσω μαζί σου για άντρα!  
     
  11. teleia+kaula69

    teleia+kaula69 New Member

    Αρα δηλαδη εδω μεσα κρινεσαι απο την επιλογη ενως αστειευομενου σατυρικου και συναμα ερωτικου nickname απο ενα κοινοτυπο τυπου masterταδε!!το bdsm απαιτει εφυια και πρωτοτυπια...οχι κοινοτυπισμους.Αν λοιπον το nickname μου ειναι το προβλημα τοτε σταυρωστε με που δεν ανηκω στην μαζα...
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κρινομαστε από όλα.

    Άλλους τους ενδιαφέρει και άλλους όχι.

    Αυτά.