Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ηλικια...ενα νουμερο ή κατι περισσοτερο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος teleia+kaula69, στις 6 Μαϊου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και ένσταση για κάτι να προέβαλα @tithon ειλικρινά δεν θα είχε νόημα. Κουβέντα να γίνεται και με κάθε σεβασμό σ' όλους/ες, για μένα τουλάχιστον είναι ο καλύτερος τρόπος, για να περνώ όμορφα την ώρα μου εδώ. Παλιά εκνευριζόμουν με διάφορα, μέχρι που κατάλαβα το ανούσιο τους. Σέβομαι τον νηματοθέτη και τον προβληματισμό του, καταλαβαίνω, ότι κάποιοι/ες ίσως και να επικεντρώνονται σε "θέματα" που για μένα δεν θα είχαν κανένα βάρος. Που και που πετάγομαι σαν την πορδή και γράφω τις μπούρδες μου ( συχνά πυκνά, για να είμαι ειλικρινής ), μέχρι εκεί. Ότι και να πω εγώ ή οποιοσδήποτε εγώ ( και σ' οποιοδήποτε θέμα, εδώ ή έξω από δω ), ο/η όποιος/α άλλος/η - θεωρητικά - ακολουθεί τις δικές του/της σκέψεις. Δεν μπορώ να γράψω τίποτε αναφορικά με το "ηλικιακό", το αν και κατά πόσο ένας/μια νεότερος/η θα ήταν ακόμη και πιο έμπειρος/η/ώριμος/η από έναν/μια γηραιότερο/η ή τούμπαλιν. Αφού θα ήταν, σαν να ζητούσα απ' τον εαυτό μου, να συγκρίνει τελείως ανόμοια και σε μένα άγνωστα μεγέθη. Καταλήγοντας πιθανότατα σε λανθασμένα συμπεράσματα.
    Παραβλέπω συνειδητά κάποιες ελάχιστες - ξανά θεωρητικά - "σταθερές" και απλά συνεχίζω να σας "κοιτάζω", γιατί να σας "δω", ειλικρινά δεν τα καταφέρνω σ' αυτό το νήμα.  
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2016
  2. tithon

    tithon Contributor

    @Tenebra_Silente
    μην το παρατάς, αν μου επιτρέπεις.
    του καθενός/μιάς η σκέψη, είναι ακριβή.
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και γι' αυτό δεν είναι να "μαϊντανοποιείται" κι εγώ παρά έγινα μαϊντανός. Είναι τόσοι και τόσες άλλοι/ες που θα είχαν να πουν πράγματα και πιθανότατα πιο ουσιώδη από μένα.
    Εγώ έχω "μιλήσει" εδώ μέχρι αηδίας ( και για μένα και για τους υπόλοιπους ), αναμασώ τα ίδια και τα ίδια. Καλύτερα που το έχω ρίξει στην πλάκα.
    Ως προς το "στενό" θέμα του νήματος δεν θα είχα κάτι να πω έτσι κι αλλιώς. Και να ήθελα να πάω στη Σελήνη με τα πόδια, γνωρίζω ότι είναι ανέφικτο.
    Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι το "ζήτημα". Να πω την αλήθεια μου, δεν το αντιλαμβάνομαι καν παρά μόνο σαν ατομική υπόθεση του/της καθενός/καθεμιάς μας.
    Σε κάθε περίπτωση οι "μύδροι" και οι γενικεύσεις μην και καταφέρουμε να ενδυναμώσουμε την όποια θέση μας, σε μένα τουλάχιστον δεν λένε τίποτε.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2016
  4. teleia+kaula69

    teleia+kaula69 New Member

    μερικοι @tithon αναφερανε το nickname μου...οχι ως επισημανση..κριναν την λεζαντα που λενε και οχι το μαγαζι... 
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    το διευκρινίσαμε αυτό βρε @teleia+kaula69 σχεδόν εξαντλητικά.
    αλλά κι αυτό που περιγράφεις αναμενόμενο μου φαίνεται, δε μπορώ να παραστήσω πως δεν το καταλαβαίνω.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @bumblebee @teleia+kaula69 το όποιο "παρατσούκλι" σου, η υπογραφή σου καθώς και το άβατάρ σου, υποτίθεται πως σε αντιπροσωπευουν στο συγκεκριμένο φόρουμ. Ποια η πρώτη σου εντύπωση όταν θα δεις ένα μήνυμά μου με το νικ "πάθος με παρτοζοθείους" (κάπου πήρε το μάτι μου τον @παθος με παρτουζοθειες ) με αυτό το άβαταρ


     


    και υπογραφή << τα κάνω όλα μετά τις δύο >> ;  

    Δεν νομίζω να είναι τυχαίο το ότι μια από τις τις βασικές πρώτες ερωτήσεις σε τέτοιου είδους ιστοχωρους είναι η " τι σήμαινει το νικ σου ; "

    Αυτοί που ψάχνουν λοιπόν το οτιδήποτε εδώ μέσα όταν δούνε κάποιο νικ, κάποιο άβαταρ, κάποια υπογραφή που δεν τους αρέσει από τη στιγμή που δεν υπάρχει το πλεονέκτημα της άμεσης οπτικής επαφής, θα απορρίψουν τον οποιοδήποτε γιατί κάτι τους ξενίζει κάτι το οποίο γίνεται στις έξω από εδώ επαφές με το που αντικρίσουν κάποιον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τους κατηγορήσετε λέγοντάς τους μην κοιτάς που έχω ένα γυάλινο μάτι, έχω ύψος 1,45, 550 κιλά, είμαι πολύ καλό παιδί; Μπορεί να υπάρξει κόσμος που να μην έχει πρόβλημα βέβαια να κάνει σχέση με κάποιον που έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εγώ έχω (είμαι πολύ ρηχή το ξέρω)

    Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν ψάχνουν τίποτα, απλά σκοτώνουν την ώρα τους, μπήκαν να διαβάσουν κ.τ.λ. Φαντάζεστε πόσο πιο πολύ αρνητικοί θα είναι σε σχέση με τους υπόλοιπους; Γιατί και μία στο εκατομμύριο να τους πετύχεις σε φάση που ίσως έχουν όρεξη για κουβέντα, είναι σε μεγαλύτερο βαθμό αρνητικοί. Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη λένε και ας μην ξεχνάμε πως εδώ μέσα οι συνομιλίες δεν γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Δηλαδή θα πάτε σε συνέντευξη για δουλειά γραφείου ντυμένοι σαν χούλιγκανς, θα ανάψετε τσιγάρο, θα αποκαλείτε τον διευθυντή του HR "μεγάλεεεε" και θα περιμένετε να σας προσλάβουν ;

    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι και δεν με αφορά, εγώ όταν δέχομαι μηνύματα από τελείως άγνωστα άτομα, τα οποία δε συμμετέχουν στα νήματα και δεν έχω ιδέα ποια είναι και τι είναι αποφεύγω τις όποιες συζητήσεις και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους τους οποίους δεν μπαίνω ποτέ online και στο chat.

    @teleia+kaula69 στο ξαναείπα θα κριθείς για όλα όπως όλοι μας, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Για το νικ σου, για τα ποστ σου, για τις φωτογραφίες σου, για τα gifs σου , για την ηλικία σου, ακόμα και για τα likes σου. Από τη στιγμή που εσύ επιλέγεις να στέλνεις τα οποιαδήποτε μηνύματα στις υποψήφιες θα πρέπει να συνεχίσεις και με τις απορρίψεις. Εάν δεν μπορείς σταμάτα.
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Οριστε εβαλες τετοια φωτο τωρα και αντε να διαβασουμε μεσα στον πυρετο τις λεξεις σου   Το συγκεκριμενο νικ εμενα μου δειχνει δυο πραγματα. Η να προκειται για χιουμοριστα η να προκειται για τον πιο ειλικρινη ευθη και ντομπρο ανθρωπο του κοσμου. Και στις δυο περιπτωσεις τον συμπαθησα , θα μιλησω λιγο μαζι του να δω αν εχει την βασικη κοινη λογικη και αν. ναι θα του στειλω να παμε για μπυρες   Και οταν θα τον γνωρισω θα σου πω

    Οπως βλεπεις τα παντα ειναι θεμα προτιμησεων.
    Και θεωρω δεδομενο οτι οποιος μπαινει τακτικα στο φορουμ και συμμετεχει εχει σχεση με το αθλημα.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τι θα πει ο πατέρας σου στο καφενείο εαν το μάθει;;;;     
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ουιιιιιιιιιιιιιιοοοο ουιιιιιιιιιιιι ουιιιιιιιιιιι  
     
  10. Elune

    Elune Priceless

    Η ηλικία είναι ένας αριθμός και η φυλακή ένα απλό δωμάτιο...
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Κανε αυτο που έχουν κάνει παρα πολλοί...φτιαξε δύο ή και τρία προφίλ....με ηλικιακή διαφορά 10 χρονια το καθένα και με αλλα νικ πιο πιασιάρικα...και θα εχεις σίγουρα περισσότερη επιτυχία.

    Ζήσε τον μύθο σου στο BDSM Community
     
  12. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Σοφή κοπέλα