Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα κάνατε σχέση με κάποιον κάποια με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος halkidikiotis, στις 9 Απριλίου 2016.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Bιωματική εμπειρία δεν έχω, η λογική μου ωστόσο μου λέει πως πολύ δύσκολα μπορεί να ευδοκιμήσει μια σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που ο ένας βρίσκεται βιολογικά στην ακμή του ,λίγο πολύ, και ο άλλος στο αρχικό η προχωρημένο στάδιο παρακμής.

2. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Η σχεση θα ειναι αποκλειστικου τυπου;

Αν ναι, προσοχη. Εσυ μπορει να εισαι ακμαιος κι αυτη οριακα ερωτευσιμη (και βασει φυσικων αντοχων), πραγμα που σε πεντε χρονια θα ειναι πολυ πιο εμφανες και σε δεκα ενδεχομενως απαγορευτικο.

Δοκιμασε εκτενως τα νερα πριν "βουτηξεις".

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Αποκλειστικόύ δεν ξέρω αν είναι απλά αν ναι λόγο φυσικών αντοχής εκεί υπάρχει θέμα αλλά ο έρως χρόνια δε κοίτα και πολλοί βρίσκουν την υγεία τους μέσα από τον έρωτα εννοώ για τους μεγάλους μεγάλες που ερωτευονται νεότερους συντρόφους. ( ακμή παρακμή το δέχομαι είναι φυσιολογικό απλά η καυλα μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις.. Π.χ τρελαίνομουν όταν έβλεπα την 70άρα να ανοίγει τα πόδια της μπρουμητα και να.παιζω με την κλειτοριδα της και να κλαίει από καυλα..

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Προσωπικά είμαι υπέρ της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Φυσικά, η διαφορά είναι καθαρά υποκειμενική. Για μένα μέχρι 20 χρόνια είναι εντάξει αν και σίγουρα υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα στους σχετιζόμενους.

5. halkidikiotis

Σούπερ ελενα προσωπική εμπειρία είχες ?

6. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ναι

7. halkidikiotis

Τέλεια! Εγώ κ τις τρεις εμπειρίες που είχα δυστυχώς η ευτυχώς ήταν από εξωτερικό για αυτό ίσως κ κράτησαν λίγο κ το καλό είναι αμέσως δεχθηκανε . Ένα περίεργο πράγμα πολύ παρεξηγησιμες σχέσεις αυτές εντός συνόρων! Το προσπαθησα κ εδώ μα μάταια.

8. ειναι δικη τους υποθεση, μπορει να ευδοκιμησει μπορει και οχι, εχει σοβαρες εξτρα δυσκολιες,
    αλλα η συσταση της καθε σχεσης ειναι μοναδικη, το χω δει σε δικους μου ανθρωπους με διαφορα 17 χρονια...
    η διαφορα δεν καθοριζει απο μονη της τη σχεση, η σχεση χρωματιζει τη διαφορα...
    πχ ενα ζευγαρι που ταιριαζει σε στοχους ζωης, σε αξιες, σε καθημερινη συμβιωση και αγαπιεται ειναι αλλιως απο ενα ζευγαρι που δεν τα εχει αυτα και ας ειναι κοντα ηλικιακα
    βεβαια, αυτοι παντρευτηκαν κ κανανε οικογενεια και ηταν 20 κ 37
    τι περιμενει κανεις απο τη σχεση, γιατι την κανει, σε τι τον καλυπτει ειναι σημαντικα ερωτηματα
    ...τι μπορει να παραμερισει για χαρη της σχεσης
    ...μια γνωστη μου γυρω στα 70 εβγαινε με ενα 40αρη, μια χαρα περασαν, οσο βρεθηκαν, το προβλημα τους ηταν οτι ηταν απο αλλες πολλες, στη χωρα μας παντως

μια χαρα ειναι η κυρια, αλλα ειναι με καποιον

Last edited: 9 Απριλίου 2016
  9. halkidikiotis

Να μου την γνωρισεις την κυρια αν ειναι μακεδονια.κ κομψη.  

10. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Καμία εμπειρία με μεγαλύτερες, ούτε με μικρότερες... Χμμ... Τώρα που το σκέφτομαι ούτε καν με συνομήλικες... Με τον εαυτό μου και τις πολλές προσωπικότητες μου έχω μια σχετική εμπειρία. Είναι διαφόρων ηλικιών...

Πάντως, οι μικρές είναι εύκαμπτες και σφριγηλες, αλλά οι μεγάλες έχουν την εμπειρία, γνωρίζουν τι θέλουν και ξέρουν "άλλα" κόλπα... ;-)

11. halkidikiotis

Πως κ αυτο παλικαρι? Δεν θα ηθελες να συνευρεθεις με καποια κυρια? Καποια συνομιληκη εστω.απλα ισως δεν το κυνηγησες.

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μετράω ήδη παραπάνω από μια τέτοιες εμπειρίες σχέσεων στη ζωή μου. Και δεν ξέρω τι λέει το ίντερνετ αλλά όλες τις έκανα αποκλειστικά και μόνον λόγω καύλας και συναισθημάτων για τους ανθρώπους αυτούς.  
    Και ναι μπορεί να ευδοκιμήσει, σαφέστατα.
    Το βασικό σε κάθε σχέση, ανεξαρτήτως διαφοράς ηλικίας είναι να ξέρεις τι θέλεις. Αυτό είναι εγγύηση επιτυχίας μιας σχέσης