Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. μην μασας δεν πειραζει....keep smile.

2. εγω παλι το βλεπω αλλιος ...βαζω τον εαυτο μου στην θεση του αλλου....

3. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Εγώ είμαι Ζυγός. Δεν αντέχω τους χωρισμούς.. Αυτό φταίει.
    Και πείτε μου τώρα εσείς, λογική ή συναίσθημα; Κιθαρίστας ή ντράμμερ;
    Καταραμένοι χωρισμοί.. Εσείς και τα ψευδοδιλήμματά σας.. -.-

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μ αρεσει που το παρουσιαζεις σαν να εχεις επιλογη...  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Υπάρχει ''ζωή'' µετά τον χωρισµό; Πόσο έτοιμοι είστε σήμερα να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας;  

6. gaby

gaby Guest

@Madeleine Rk

από τη στιγμή που κάποιος πιστεύει πάλι ότι "υπάρχει ζωή και μετά τον χωρισμό" είναι μόνο θέμα χρόνου ίσως και πολλών χρόνων αλλά αυτό το υπέροχο που υπήρχε, το "δεν ζω χωρίς εσένα" έχει τελειώσει. Και να πω την αμαρτία μου, δεν είμαι διόλου βέβαιη ότι είναι ζωή αυτό που υπάρχει μετά τον χωρισμό και δεν θα ήθελα να ξαναζήσω τέτοια ζωή.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δηλαδή το Χωρίς Εσένα.

είναι συνυφασμένο με το..
    Υπάρχει ζωή;;;

8. Blackspider

Blackspider Regular Member

Καλά,όλα αυτά που αναφέρετε.Όταν όμως έχεις μια σχέση που συμβιώνεις αλλά και συνεργάζεσαι στην δουλειά μαζί του/της και χωρίζεις τότε τι κανεις;

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

To χω! Δεν είχατε διαχωρίσει απο την αρχή ό,τι άλλο δουλειά και άλλο προσωπικά; Μα και συ πως πας και μπλέκεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, δεν στο έχουν ξαναπεί;

10. lizard_

ουτε να το σκεφτω δεν θελω...

11. lizard_

μπορει να ειναι παντρεμενος χρονια και να εκανα δουλεια μαζι δεν ξερεις

12. Jerry4

Jerry4 Dream on your Dreams

μετα το χωρισμο τιποτα απ'οσα εχουν ειπωθει! τοσο απλα..δεν υπαρχουν νορμες το πως θα αντιδρασει καποιος μετα απο ενα χωρισμο..ο καθενας ειναι διαφορετικος και ο καθενας τον ζει με οποιον τροπο νιωθει.