Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

...και οι υποτακτικοι εχουν ψυχη!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 11 Μαρτίου 2010.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ...και οι υποτακτικοι εχουν ψυχη!



    Η αισθηση του καθηκοντος απορρεει απο σενα τον ιδιο,πηγαζει εσωθεν,δεν υπαγορευεται,ειναι διαφορετικο απο την υποχρεωση.Εφ'οσον αισθανθεις ως καθηκον σου την ικανοποιηση του Κ εξυπακουεται οτι ικανοποιεισαι απο αυτο.Και οπως σωστα λες,,προϋποθεση ειναι η συμβατοτητα
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ...και οι υποτακτικοι εχουν ψυχη!

    Δεν αμφισβητώ πως για μια σκλάβα μπορεί να είναι καθήκον της να ικανοποιεί τον Κ και μέσα από αυτό να παίρνει ικανοποίηση.

    Αλλά δεν υπάρχει μόνο καθήκον σ αυτή τη ζωή.
    Υπάρχουν και ανάγκες - επαναλαμβάνω δεν τις ταυτίζω με τις επιθυμίες- και χωρίς την ικανοποίηση αυτών των αναγκών, μια σκλάβα άντε να αντέξει ένα-δυό-τρία χρόνια. Κι αυτό επειδή είναι σκλάβα και μαζόχα και ένα σωρό άλλα, γιατί μια μη σκλάβα θα την έκανε με ελαφρά και καλά κάνει αν με ρωτάτε.
    Εκτός κι αν στερείται εντελώς αυτοεκτίμηση και θεωρεί πως το να την φτύνουν συνέχεια και να την αγνοούν και να αγνοούν όσα την διατηρούν σε ψυχική και σωματική υγεία, είναι καλύτερο από το να είναι μόνη.

    Και γενικά, επειδή διαβάζω θεωρίες πολλά χρόνια τώρα και βλέπω πόσο απέχουν οι θεωρίες από την πράξη, γιατί ας μη γελιόμαστε, αργά ή γρήγορα η πραγματικότητα μας χτυπά την πόρτα, μερικές φορές σκέφτομαι πως θά θελα πολύ να δω μια απ΄ αυτές που διατείνονται πως θα άντεχαν μια ζωή, χωρίς την κάλυψη των ανθρώπινων βασικών αναγκών, όταν όντως τους τα στερήσουν για πολλά χρόνια.
    Γιατί μεγάλα λόγια όλοι είναι ικανοί να λένε.
    Στην πράξη τι γίνεται?
     
  3. Απάντηση: ...και οι υποτακτικοι εχουν ψυχη!

    Δεν είναι μόνο καθήκον.Για την ακρίβεια είναι πάνω απ'όλα ανάγκη της και ικανοποίηση της,η φροντίδα Του από την σκλάβα.Είναι ένα ευχάριστο καθήκον.Όχι αγγαρεία. 


    Σωστά τα λέει η λάρα.Δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να ονομάζεται Μαστερ όταν δεν ενδιαφέρεται για την ψυχική και σωματική υγεία της ιδιοκτησίας του.Προσέχω για να έχω λένε...