Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κακοι σαδιστες/κυρίαρχοι -χαζοι μαζοχιστες υποτακτικοι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 9 Μαρτίου 2016.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    Από χορό έρχομαι @Dark_Explorer  

    Επιτρέπεις λίγο μονόζυγο στο D σου να ξεκουραστώ;  
     
  2. angel42

    angel42 Regular Member

    Επειδή ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη και η χαζομάρα ομοίως, δεν επιδέχονται καμμίας διορθώσεως και επιδιορθώσεως, λειτουργούν δε ως κολλητικός εξαπλωτικός παραμορφωτικός ιός και τείνουν επιπροσθέτως να δοκιμάζουν ενίοτε και τα νεύρα των πλέον ψύχραιμων, συνετών και έξυπνων, προτείνω την αποκλειστική ένωση των χαζών μαζοχιστών υποτακτικών με κακούς/κακές σαδιστές Κυρίαρχους/Κυρίαρχες, οι μόνοι ίσως Ικανοί σε αυτές τις περιπτώσεις να ρίξουν ένα σάπισμα μέχρι τελικής πτώσεως που ίσως βουλώσει μια για πάντα τη λεκάνη της τουαλέτας που τα εν λόγω υπό έχουν για στόμα τους και το βόθρο που έχουν αντί για μυαλό τους ... Και μιας που επίσης είναι γνωστόν πως η κακία δε συνιστά εξυπνάδα το σχήμα τούτο μπορεί να αποδειχτεί, εκτός από χρήσιμο και ανακουφιστικό για τους μη ανήκοντες σε αυτές τις κατηγορίες, λειτουργικό για τους ίδιους τους μετέχοντες τούτου του μεγαλοπρεπούς σχεδίου, δεδομένου του επιπέδου υψηλής συμβατότητας που υπάρχει ανάμεσα σε χαζούς και κακούς... Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια... 'Ισως και να καθαρίσει λίγο η ατμόσφαιρα από τις ρυπαρές αναθυμιάσεις από μουνί ξυνό και πούτσο στυφό που επιμένουν να χαλούν κάθε προσπάθεια για μία συζήτηση ενός κάποιου επιπέδου... Ξέρω, ξέρω, σιχαμερό πράγμα το επίπεδο, όπως και η εγγραμματοσύνη, η ορθή χρήση της γλώσσας, η ορθογραφία, η κουλτούρα, η παιδεία, η μόρφωση, η καλοσύνη, η ευγένεια, η εξυπνάδα και τα συναφή ελιτιστικά... Όσοι τα διαθέτουν παρακαλούνται στο εξής να το βουλώνουν, να πάνε να πεθάνουν, να ψοφίσουν... Οι Χ/χαζοί και οι Κ/κακοί παθαίνουν παράκρουση εμπρός τους και διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από τους παραπάνω... Δηλώνω λοιπόν με πάσα ειλικρίνεια ότι από σήμερα και στο εξής, συντάσσομαι με την πλέμπα της κακίας και της χαζομάρας... Ως Κακή Σαδίστρια Κ πλέον ανοίγω την πόρτα Μου μόνο προς τους χαζούς και τις χαζές υπό... Κοπιάστε πιτσουνάκια Μου... Θα σας λιανίσω όπως σας αξίζει μέχρι να μη σας μείνει γλώσσα, άντερο και δόντι... Μετά ίσως να Μ/μπορέσουμε Κ/κάποιοι να Κ/καυλώσουμε ελευθέρως και να συζητήσουμε τίποτε στα σοβαρά... Α.

    Υ.Γ. "... Μήτε πάλιν οι ανόητοι φιλοσοφούν, μήτε θέλουν να γενούν σοφοί γιατί αυτό δα είναι η αμάθεια: μη όντας μήτε όμορφος και καλός μήτε φρόνιμος, να νομίζεις, πως σου είναι αυτό αρκετό..." (Πλάτων, Συμπόσιον 203c-204b, Μετάφραση Ι. Ν. Θεοδωρακόπουλου)
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  3. brenda

    brenda FU very much

    Τζακ ποτ(ε)?
     
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η διαφορά ανάμεσα σε μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα και στον "έξω" κόσμο. Είναι, ότι όλες οι ιστοσελίδες "κοινωνικής δικτύωσης" ( chicε ) οποιουδήποτε είδους, έχουν και μια επιλογή που φέρει τ' όνομα ignore. Κάτι που στον "έξω" κόσμο δυστυχώς δεν υπάρχει. Εδώ και στ' όποιο εδώ ( εννοώ ιντερνέτι ), αν κάποιος/α στη σπάει, θεωρείς ότι γράφει μαλακίες, σου είναι αντιπαθής, η (αν)ορθογραφία του/της σου "βασανίζει" τα ματάκια κουτουλού κουτουλού. Πατάς το κουμπάκι με το ignore και σαν θαύμα παύει να υπάρχει τόσο εκείνος/η όσο και τα λόγια του/της. "Έξω", αρκετές φορές ο/η σπασομπίπ/αντιπαθητικός/η/μαλάκας/ισμένη υπάρχει η πιθανότητα και στο κατόπι να σε πάρει αλαλάζοντας. Και απ' το μανίκι να σε πιάσει, για να του/της δώσεις σημασία και πολλά άλλα. Άρα? Όποιος/α ενοχλείται ή "ενοχλείται" απ' τ' οτιδήποτε ή τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, μετά απ' ένα σημείο είναι γιατί θα τα ήθελαν τα "οπίσθια" του/της. Ο εκνευρισμός είναι ανθρώπινος κι εγώ τουλάχιστον κάποιον/α που να μπορούσε, να συγκρατεί πάντα τα νεύρα του/της, ακόμη δεν τον/την έχω γνωρίσει. Ακόμη και αν η αιτία του εκνευρισμού θα ήταν κάποιες φορές τελείως άκυρη. Αλλά, κάποιες συμπεριφορές/καταστάσεις είναι τόσο συνηθισμένες και "χιλιοφορεμένες", που ακόμη και στον/στην πιο ζοχάδα/ζοχάδω θα έφτανε να πατήσει εκείνο το δύσμοιρο το ignore, για να μην ξανατσαντιστεί ή "ξανατσαντιστεί".
    Δοκιμάστε το που και που, μπορεί και να σας αρέσει. Αναφορικά με το θέμα του νήματος δεν έχω να γράψω τίποτε. Έγινε ήδη τσίρκο.
    Και τ' ομολογώ ότι έγινα κι εγώ μέρος του μ' αυτή την "παρέμβαση". Εδώ σταματώ, αφού ότι κι αν γράψει κάποιος/α, σοβαρό, αστείο, σχετικό ή άσχετο.
    Όλο και κάποιος/α θα καταλάβει "μελιτζάνες" και θ' αρχίσει να "χτυπιέται". Απαντήσεις στα θέματα των νημάτων δίνονται μέχρι την δεύτερη άντε τρίτη παρέμβαση ( στο τσακίρ κέφι ).
    Μετά..."περνάγαμε ωραία...με κείνη την παρέα"....Στο τέλος και το χαζοχάρεμα καλό είναι... 
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Xaxaxaxa το μικροαστικό BDSM είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

    Πάμε για μια καινούρια κοινότητα, νέα & με καύλα οεο οεο ε
    !
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Eίναι πάντα ενδιαφέρον το ότι με αφορμή μια παρόλα εν είδει νήματος, αποκαλύπτονται διάφορα ωραία και χρήσιμα πράματα!
    Ο μηχανισμός παραγωγής είναι σχετικά απλός:

    Το νήμα το ξεκούδουνο, καλή ώρα δαύτο.
    Θα μπορούσε να θέσει το ίδιο ερώτημα για τον φιλοτελισμό (την συλλογή γραμματοσήμων στο πιο απλό). Όπου οι φιλοτελιστές είναι καλοί άνθρωπες και οι κακοί έμποροι γραμματοσήμων τους εκμεταλλεύονται διγιότι ανεβάζουν τις τιμές των γραμματοσήμων και τους πιάνουν κορόιδα, αλλά αυτοί όντες ταγμένοι στο πάθος τους εξυπηρετούν το πάθος των εμπόρων, που είναι να βγάζουν λεφτά εις βάρος τους. Στην ουσία έχουμε ένα ερώτημα συνομωσιολογικής υφής καθαρά, που δημιουργείται στην αντίληψη του νηματοθέτη (ή το άτομο στην παρέα) για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

    Ο λόγος αυτός είναι η αδυναμία κατανόησης μιας διαδικασίας, ενέργειας ή πράξης στο πλαίσιο της αντίληψης του. Η αδυναμία του αυτή δεν τού είναι κατανοητή, δεν την αντιλαμβάνεται ως τέτοια διότι ακυρώνει την ύπαρξή του (στην πραγματικότητα δεν θέλει να το καταλάβει, δεν μπορεί να το καταλάβει αν και θα το ήθελε και δεν ξέρει τι να κάνει για να το μάθει λόγω ελλείψεως εργαλείων -διάβαζε νιονιό). Κάποιοι βάσιμα ισχυρίζονται πως απλά είναι ουσιαστική ροπή προς τεμπελιά του μυαλού (δεν είναι του παρόντος να εξηγηθεί).

    Ξεπερνώντας λοιπόν οτιδήποτε το ακυρώνει ως άτομο, δημιουργεί ένα ερώτημα, το οποίο ουσιαστικά εμπεριέχει την ίδια του την θέση, η οποία θέση ξεκάθαρα αποτυπώνει το περιορισμένο πλαίσιο της αντίληψής του, με ένα τρόπο που είναι τόσο γενικός (καλό - κακό, όμορφο - άσχημο κλπ) με δυο στόχους:
    α. Να μην αυτοαποκλειστεί από τον χώρο που αρέσκεται (για τους όποιους λόγους του) να κινείται/ανήκει και
    β. Να καταφέρει να μαζέψει "ὐλη" και "φίλα προσκείμενα" ἀτομα, για προφανείς λόγους...

    Ο σκοπός αυτός βρίσκεται σε καλό δρόμο όταν με αφορμή το ερώτημα δημιουργούνται τα εξής:
    1. Συνθήκες που δημιουργούν κατάλληλλο περιβάλλον όχι για επιχειρηματολογία, αλλά για να "τη πούμε" στους άλλους με άξονα όχι τι λένε, αλλά με άξονα αυτά που το εκάστοτε άτομο πιστεύει για αυτούς. Αν δεν υπάρχουν τις δημιουργεί ευσχήμως και με χάρη περισσή.
    2. Ομαδοποιήσεις στο πλαίσιο "καλό - κακό, όμορφο - άσχημο κλπ" με πρόσχημα την έκφραση και σκοπό την στήριξη της οντότητας του ατόμου και της υπό διαμόρφωση ομάδας των "φίλα προσκείμενων".

    Τα νήματα αυτά έχουν και άλλες χρησιμότητες.
    1. Διευκολύνουν τα "καμάκια"
    2. Αναδείχνουν άλλα άτομα που στο πλαίσιο της "ελευθερίας του λόγου" αυτοδιορίζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές και υπέρμαχοι (κατεξοχήν φασιστική συμπεριφορά) διαφόρων, με σκοπό το "καμάκι"
    3. Πουλάνε χειρίστης ποιότητας "καμάκια" επιτηδείων σε τιμή ευκαιρίας, οι οποίοι αναλαμβάνουν δια βίου την υποστήριξη του (κακού) προϊόντος τους, εξασφαλίζοντας έτσι την ύπαρξη της δικής τους ομάδας με σκοπό την δική τους και μόνον αποδοχή, αλλά εις βάρος των συνομωσιολόγων νηματοθετών, που σταδιακά μετατρέπονται σε δικά τους ενεργούμενα και αυλή αναφωνώντας σε τακτά διαστήματα την δόξα αυτών που τους αποδέχτηκαν ως ενεργούμενα.
    Η συνέχεια επί της οθόνης, πατατάκια τσιπς, κωκ, τυρόπιτες, σάμαλι στο διάλειμμα και να μην μασουλάτε με θόρυβο, ενοχλείτε...
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  7. Γαμώτο, είπα να με κάνω ignore, αλλά μόλις κάποιος με εκνευρίζει θυμάμαι ότι υπάρχω...
     
  8. View attachment 49028
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    τς τς τς... Κι οσο σκέφτομαι πως κάποιοι ελπίζουν για κοινότητα με πιάνουν γέλια και κλάματα...
    εδώ δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση) σκέψου να πρέπει να αποφασίσουμε και για διοικούντες....
     
  10. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Παρατηρηση νέοπα του φορουμ:
    Κάποια νηματα είναι σκληρά σεσσιον.
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Οral session-νέα νοηματοδότηση, πάει και στην λεξιπλασία... 
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor