Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κανονες και πρωτοκολλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα

    Λατρεία μου μην ψάχνεις άλλο!!! Ο καλός σκλάβος πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά μου. Δεν νομίζεις??? 
    Όσο για τον καλό Αφέντη τί να πω?? Ακόμα τον φαντασιώνομαι.
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα

    κι αυτος τα χαρακτηριστικα σου εχει.....     
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Περαιτέρω ειρωνικά και υβριστικά σχόλια προς συνομιλητές σας θα διαγράφονται. Παρακαλώ σεβαστείτε τα νήματα στα οποία συμμετέχετε.
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα

    Από την άλλη υπάρχουν και τα των υποτακτικών.Υποτακτικοί που χάνουν τον έλεγχο για λόγους ανασφάλειας.Υποτακτικοί που για να προσελκύσουν τα βλέμματα μπαίνουν οι ίδιοι στο τρυπάκι της πολλαπλής ή της δημόσιας χρήσης ,πέραν των πλαισίων κάποιου prive party.Υποτακτικοί που μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες για να διαβάλλουν τον/την Κ..Συγνώμη αλλά πιο πιθανό είναι αυτό..

    Μην τα ρίχνουμε όλα στους Κ..  
     
    Last edited: 18 Μαρτίου 2009
  5. Emma

    Emma Contributor

    Πολλές οι απαντήσεις και παρόλο που μερικές φαίνονται ενδιαφέρουσες, δυστυχώς, δεν είχα χρόνο να διαβάσω παρά 3-4. Συγχωρείστε με αν επαναλλάβω κάτι που ειπώθηκε ήδη λοιπόν.

    Εμένα μου αρέσουν οι κανόνες και τα πρωτόκολλα. Πέρα απ' τις ερωτικό-bdsm-τάσεις μου, αυτό που με τράβηξε στον χώρο, είναι ακριβώς αυτό το structure που υπάρχει.
    Δεν λέω με τίποτα ότι (θα) υπακούω τυφλά τα πάντα, αν και όταν γίνεται. Σέβομαι και θα σέβομαι όμως όσους το κάνουν, καθώς είναι επιλογή και δικαίωμά τους, όπως είναι και δικό μου να μην το κάνω (μερικώς).
     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Πες τα emma, κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι κανόνες (να τους βάζω στους αλλους:crosseyed6 . Θεωρώ ότι είναι μέρος της γοητείας του παιχνιδιού.

    από την άλλη εμένα, δεν μου αρέσει καθόλου η τυποποίηση που ακολουθούν πολλοί. Είναι λίγο η ίδια συζήτηση με τα κεφαλαία ονόματα με το που ανήκει κάποιος με τα κολάρα κλπ. Καταννοω γιατί τους αρέσει, καταννοώ επίσης την ανάγκη να ανήκεις σε μια ομάδα (κι εδω πέφτουν όλα αυτά με το τι κάνουν στα εξωτερικά οι τάδε και οι δίνα), αλλά εμένα δεν μου κάνει. Εγώ πάλι δεν είμαι βέβαια 24/7, το πολύ να είμαι 48 ωρών δηλαδή. Μετά τη στέλνω σπίτι της ή πηγαίνω σπίτι μου ή βλέπω ταινία στο σαλόνι μαζί της αλλά τελοσπαντων το κολαρο της το βγαζω. και δεν θέλω να μου πλύνει τα πιάτα που λεει και ο φράκταλ.


    ΥΓ πες τα κορνίλιε. προσυπογράφω τον κανόνα 1, δεν με απασχολεί ποιος πηδάει ποιον και πως του χτυπα τον κωλο παραμόνο εάν έχει τη μορφη ιστοριας ή προσωπικής εμπειρίας χωρίς διάθεση ξεκατινιάσματος
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Κάποτε τα πρωτόκολλα αποτελούσαν «θέσφατα» για όποιον εισέρχονταν στο forum και στο χώρο γενικότερα.

    Σιγά σιγά παίρνουν ....... (αυτό που σκεφθήκατε).


    Αυτό, για να θυμίζει πως όμοιοι κανόνες στις ερωτικές επιθυμίες (αν και κοινής σαδομαζοχιστικής βάσης) διαφορετικών ατόμων, δε χωρούν.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    fractal & λοιποί συνομιλητές:

    Περαιτέρω σχόλια εκτός θέματος θα διαγράφονται πάραυτα.

    Σεβαστείτε το νήμα στο οποίο φιλοξενείστε, όπως ακριβώς θέλετε να σέβονται τα δικά σας νήματα, και λύστε τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις κατ' ιδίαν.
     
  9. johnnieBgood

    johnnieBgood Regular Member

    Για πες μας λοιπόν αγαπημένη μου thaleia   Μιστρεσοσκλαβα του σκλαβοΑφέντη σου...   Μετά από 9 σελίδες ατέλειωτων κειμένων και θεωρητικών επιστημονικών παραθέσεων και παρεμβάσεων   ποιο το δίδαγμα που αποκόμισες στην αρχική σου ερώτηση; Αντε πες γιατί το γατσούδ' κάτσιασ' απ' το πολύ το διάβασμα...  
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα


    Υπάρχει λόγος να γίνεσαι προσβλητικός (   ) johnnieBgood; Υποχρέωσε κανείς το " γατσούδ' " να καθίσει με το ζόρι να διαβάσει τα όσα του φαίνονταν κουραστικά, με αποτέλεσμα να κατσιάσ' ;

    Θα ήταν καλύτερο άραγε το φόρουμ, εάν κανείς δεν ανάλωνε ποτέ λίγη φαιά ουσία είτε γιά να γράφει είτε γιά να διαβάζει; Θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον, αν το μόνο που υπήρχε εδώ μέσα ήταν μικρά, γλυκούλια, αστειούτσικα, χαριτωμένα, γατσούδικα ποστάκια;
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα

    Μαζι σου.
    Αλλο το χιουμορ και η πλακα κι'αλλο η απροκλητες κιολας χοντραδες.
     
  12. johnnieBgood

    johnnieBgood Regular Member

    Ωχ παιδιά συγνώμη κι απ΄τους δυο σας. Τίποτα προσωπικό. Δεν αναφερόμουν σε σας. Απλά λίγο χιούμορ. Μάλλον το διατύπωσα λίγο λανθασμένα. Ξέρει η thaleia.