Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κριτήρια επιλογής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kinkynik, στις 18 Φεβρουαρίου 2017.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Να έχει μεγάλο πουτσο.

2. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Είπα να αφήσω απ'έξω τα καθαρά σωματικά χαρακτηριστικά, καθότι και για μένα η μυρωδιά είναι από τα κυριότερα στοιχεία. (@ninahaze είμαστε πολλές λοιπόν που μας σέρνει η μύτη μας ε;? χεχε...)
    Μπορεί με τον άλλον να μην έχουμε μιλήσει καν αλλά να "μου μυρίζει" σωστά, να τον αντιληφθώ οτι στέκεται πίσω μου μέσα σε club, να γυρίσω και να αρχίσει τρελά ξέφρενο παιχνίδι.  

3. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Ψυχολογία όλοι έχουμε, νομίζω. Όπως και κριτήρια και άποψη και γούστο. Όπως όμως σωστά και όμορφα το έθεσες είναι υπέροχο να "ρευστοποιείται" κανείς και να προσαρμόζεται-δίνεται εκεί, που πραγματικά θέλει  

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Όσο για τα δικά μου κριτήρια, η γυναίκα θα πρέπει να διαθέτει πρωτίστως χιούμορ. Το θεωρώ βασικότατο. Επίσης να διαθέτει επίπεδο και να εκφράζεται αλλά και να γράφει σωστά. Ανωμαλία; Μπορεί... όμως είναι στα "θέλω" μου.

Όπως και να είναι εμφανίσιμη, όχι απαραίτητα όμορφη, σίγουρα όμως να εκπέμπει μία γλυκύτητα και ευγένεια. Προσέχοντας και φροντίζοντας τον εαυτό της στο μέτρο του δυνατού.

Αυτά βασικά. Δεν θα πω να έχει "απ'όλα", γιατί μετά βλέπω κανένα πιτόγυρο με κέτσαπ και κρεμμύδι να μου έρχεται στο δόξα πατρί  

Last edited: 7 Μαρτίου 2017