Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μαστίγωμα για πρώτη φορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2014.

1. Ιδανική για πατσα!!

2. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

ποσα ξερεις πονηρουλα

3. afenthsbikys

θελετε ολες πολλυ βουρδουλα

4. brenda

brenda FU very much

Εγώ τρώω πολύ βούρδουλα και δεν χορταίνω, είμαι εκπαιδευμένη άψογα από τον Αφέντη μου!

5. afenthsbikys

σε σενσ θα βγαλω ολα μου τα βιτσια μπρεντουλα

6. afenthsbikys

αυτο θα το κρινω εγω

7. brenda

brenda FU very much

Γι αυτήν την μέρα ζω κι αναπνέω. Θέλω να ομολογήσω ότι έχω και κάποιους φόβους για τα βίτσια σου αφέντημπίκυ!
    Ελπίζω να μπορώ να ανταπεξέλθω στις υψηλές απαιτήσεις σου, αλλά θέλω να μου πεις ακριβώς τι βίτσια έχεις για να τα βάλουμε κάτω, να το κανονίσουμε επιτέλους!
    Φυσικά, εννοείται, υπάρχει άλλος κανείς ικανότερος από σένα για κάτι τέτοιο?

8. afenthsbikys

μη φοβασαι καυλιαρα μου.λιγο εως μετριαθα σε πονεσω κ θα σε καυλωσω μεχρι να λυποθημησεις

9. brenda

brenda FU very much

Κάτι λίγο πιο κίνκυ? Τίποτα παιχνίδια έχεις? Θα είναι εκεί και η biky με το στενό φορεματάκι της?
    Να μας πάρει μάτι? Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εκεί μαζί με τον Αφέντη μου και θα μας βλέπουν.

10. afenthsbikys

καποια στιγμη θα την βγαλω στο παιχνιδι.θα στη δωσω να της κανεις σεμηναριο

11. brenda

brenda FU very much

Άμα αντέχει το πολύ ξύλο, θα την εκπαιδεύσουμε κατάλληλα, αν υποθέσουμε ότι η biky είναι και λίγο μαζοχάκι, γιατί να μην ξεχνιόμαστε αφέντημπίκυ, είμαι και λίγο σαδίστρια και γουστάρω και το μαστίγωμα, και ενεργητικά και παθητικά.
    Ετοίμασέ την εσύ, κι εμείς εδώ είμαστε. Και σεμινάρια παραδίδουμε.
    Φιλάκια στην βικούλα.  

12. afenthsbikys

απο εχθες το βραδυ δεν μπορει να κατσει.ξερεις απο τι