Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μαστίγωμα για πρώτη φορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2014.

1. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Όταν βλεπω την ζωστηρα στο χερι του Αφεντη μου, λιωνω στην κυριολεξια από την προσμονη να νιώσω το πρωτο χτυπημα, παραδεινωμαι ολοκληρωτικα στα χερια του εκεινη την στιγμη και αποδεχωμαι την τιμωρια μου αναγνωριζωντας τον λογο για τον οποιο με χτυπα εκεινη την στιγμη.

2. γιατί η δικιά του λες να μην το κάνει? @afenthsbikys δώδεκα ρίχνε της παραπάνω έχει μάθει και λέει στοπ νωρίτερα.

3. conner

conner Contributor

καλημέρα...
    πίεση με το κλασικό πιεσόμετρο δεν ξέρω να παίρνω... ΑΛΛΑ έχω αθλητικό καρπού... είμαι της τεχνολογίας βλέπεις....      

4. Ο σωστός ο μάστερ ξέρει και με κλασικό πιεσομετρο ,ξέρει και φιλι της ζωής ξέρει και ράμματα να κάνει, και βγαλμένο ώμο να βάζει στην θέση του!!

5. conner

conner Contributor

Δεν είμαι Μάστερ καρντιά μου!

6. Χτύπημα στην καρδιά ήταν αυτό... πυρωμενο σίδερο στην ψυχή μου.. δεν είσαι μάστερ????? Τι είσαι???!! Όχιιιι... δεν μπορώ να αντέξω τέτοια συμφορά.. τι ήταν αυτό που με βρήκε θεέ μου..
    ΓΙΑΤΊ ΚΟΝΕΡ????????
    ΓΙΑΤΊΙΙΙΙ????

7. conner

conner Contributor

Δηλώνω Switch....
    Ε τι να κάνουμε... σε όποιον αρέσουμε

8.    

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ακομη αυτη η φωτο ?

10. conner

conner Contributor

το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

11. Νομίζω ότι την έχω βάλει εδώ και μήνες στο αντίστοιχο νήμα με τα χειροποίητα

12. Circe

Circe Lemon zest

Πανέξυπνο! Και μοναδικό στην σύλληψη!