Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μαστίγωμα για πρώτη φορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2014.

1. gaby

gaby Guest

Διόλου μπηχτή, το πολύ πολύ ελάχιστη πλακίτσα! Για μένα μιλούσα @Tenebra_Silente , όχι για σένα   Ευχαριστώ για την απάντηση, κατάλαβα τώρα τι εννοούσες, ναι βέβαια είναι μοναδικό.

2. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Αν υπολογίσω το γεγονός πως ο Κύριός μου μου είπε πως είναι περήφανος για μένα, τότε μάλλον θα πρέπει να μένω ακίνητη και μέσα στη μουγκαμάρα κάθε φορά που με μαστιγώνει...  

3. εμενα παλι οταν με δερνει με το μαστιγιο η αφεντρα μου μ αρεσει να τρωω πατατακια και ποπ κορν .....μεγαλη διαστροφη..... 

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

εγώ αυτή τη στιγμή μαστιγώνω των εαυτό μου, δεν γίνεται να έφαγα ένα ολόκληρο κουτί γλυκά σε 5 λεπτά

5. gaby

gaby Guest

Με τι τον μαστιγώνεις, τα φλόγγερ είναι καλά για τέτοιες δουλειές   Άλλη φορά να το κάνεις σε είκοσι λεπτά και βάλε το κουτί γλυκά!

6. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Απαράδεκτος! (δε μας είπες τι γλυκά).

7. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Και ελπίζουμε να μας πει σε καμιά ώρα που θα φύγω και δεν θα το δω και ΟΧΙ ΤΩΡΑ.  

8. ellianna

ellianna Regular Member

δεμενη με ιμαντες χειροποδαρα σ ενα διπλο κρεββατι...πριν καν μαθω για bdsm..στα πρωτα 10 χτυπηματα ενιωθα το καψιμο παντου,ηθελα να φωναξω να ακουστω παντου αλλα ελα που ο καλος μου μου ειχε κ ειδικο φιμωτρο για την περισταση!τρελη εμπειρια,τρελη καυλα,τρελος πονος!τα σημαδια εμειναν για μερες...

9. με μαστιγιο που να εχει στις ακρες καρφακια αλλά και κατά μήκος των λουρίδων, μεχρι ν;α ματώσω ενώ εγώ να ε'ιμαι ντυμένη με ζαρτιέρες αλυσιδεμένη

10. Libertin

Libertin Regular Member

Ξυραφάκια, αγκίστρια ή λάμες πυρακτωμένες. De Sade.

11. conner

conner Contributor

12. conner

conner Contributor