Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μιά ελπίδα γεννημένη απ'το.. τίποτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 27 Απριλίου 2016.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Χμμμ...αν μη τι άλλο, ο καθείς με τις απόψεις του.
    Μάλλον οι δικές μου σας βρίσκουν αντίθετη και αν κρίνω και από τον σαρκασμό σας εναντίον μου μάλλον εσάς προσωπικά πολύ αντίθετη.  

Επιμένω πάντως στη δική μου άποψη ότι ένας ρομαντικός ονειροπόλος αναγιγνώσκοντας το "παλιό" όπως το περιγράφω εγώ θα μας οδηγήσει πολύ ευκολότερα και σε ένα πολύ καλύτερο "καινούργιο".  

Οι συμβατικοί άλλωστε τρόποι ανάγνωσης του "παλιού" και του οποιουδήποτε προτεινόμενου "καινούργιου" δεν έχουμε δει να οδηγήσουν σε κάτι που να πείθουν ότι έχουν αντιληφθεί τι αληθινά ισχύει, για να τους υιοθετήσει κανείς.

Είναι αποτυχημένοι και δεν με πείθουν πλέον.

Μετά λοιπόν την κριτική σας προς όσα αναφέρω, και την παράθεση των προσωπικών ισχυρισμών και εντυπώσεών σας αναφορικά με τις απόψεις μου,
    νομίζω ότι είναι η ώρα να ακούσουμε αναλυτικά και τις δικές σας προσωπικές απόψεις σε αυτά τα θέματα.

Ακούμε λοιπόν.  

Ένα πάντως από όσα γράψατε με βρίσκει κι εμένα σύμφωνο:

Εργατική Πρωτομαγιά, ένας συμβολισμός που δυστυχώς φέτος "θάφτηκε" ελαφρώς λόγω της χρονικής σύμπτωσης να συμπέσει χρονικά με την Κυριακή του Πάσχα.

Κι επειδή τα όσα συνέβησαν την ημερομηνία εκείνη όντως άλλαξαν τη ζωή όλων προς το καλύτερο, και αυτό το οφείλουμε στο ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για αυτό,
    συνεπώς είναι χρέος μας να το θυμόμαστε και να το διδάσκονται και οι νεότεροι ως Ιστορικό Παράδειγμα Καμπή,
    δράττομαι της ευκαιρίας να ανοίξω ευθύς αμέσως ένα νήμα προς τιμήν αυτού.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ @elfcat !  

Last edited: 2 Μαϊου 2016
  2. Λύσανδρος

3. το κατι ειναι η αρχη του τιποτα. οποιος το πιασε +

4. Λύσανδρος

Εδώ ύλη γεννιέται από το (υποτιθέμενο) τίποτα, σύμφωνα με τους Ατομικούς Φυσικούς. Η ελπίδα δεν θα γεννιόταν?

Πόσο δίκιο έχετε αγαπητέ "ερωτικέ".  

5. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

μπορει απο ιστορικης και φιλοσοφικης αποψης να εχετε δικιο, σαν θεμα ομως το ξεσκισατε  

6. Λύσανδρος

Μας άνοιξε η όρεξη από το αρνάκι! Loooool  

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Στην αρχή ήταν η θάλασσα και τα λουλούδια...
    Νow, this is a good starting point..!

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν μου αρεσει αυτη η ιδεα..ειδικα το ενα μυαλο που μοιραζεται σε δυο σωματα. Μ αρεσει πολυ περισσοτερο το μυαλο του αλλου να ειναι διαφορετικο. Οχι να μην υπαρχουν κοινα σημεια αλλα αν ολα τα σημεια ειναι κοινα δεν υπαρχει για μενα κανενα νοημα. Εμενα αυτο που μ αρεσει μεσα απ τις σχεσεις ειναι οτι ανακαλυπτεις αλλους κοσμους.

9. sigh

sigh .

Θυμάμαι κάποιες στιγμές που χαμογελώντας στην πραγματικότητα που μου αποκαλύφθηκε σ΄όλο της το μεγαλείο, χαμήλωσα τα μάτια στην φαντασία που τελικά με οδήγησε με τέτοια ώθηση, στου πόθου το τέρμα.
    Σχεδόν γοητευτική η "προσγείωση", σχεδόν αθώα η ανάμνηση -το πάθος και το μάθος- μιας τέτοιας εμπειρίας.