Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και ποιοι θεωρείς ότι την έκαναν αυτή τη ρήξη;
    Αχ ρε παιδιά ,πως αλλάζουν έτσι οι καιροί!
    Θυμάμαι παλαιά ,επί αρχηγίας Δαμανάκη και μετά Κωνσταντόπουλου , που λέγαμε ότι ο συνασπισμός είναι πασοκατζήδες κάβα.  
    Τώρα έγινε το αντίθετο, το ΠΑΣΟΚ που απέμεινε είναι συριζαίοι κάβα.
    Όλο αυτό για όσους νομίζουν ότι έριξαν ψήφο επαναστατική και βρίζουν τους υπολοίπους η τους αντιμετωπίζουν με σηκωμένο φρύδι.
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!



    Έλεος! Ούτε ο Γκέμπελς δεν θα διαστρέβλωνε έτσι τα γραφόμενα μου!
    Είπα πουθενά πως είμαι Μαοïκός; Μόλις προχτές δεν δήλωνα απαντώντας στον Κορνήλιο την αποστασιοποίησή μου από την Σταλινική κι ολοκληρωτική Αριστερά;


    Ανέφερα τρεις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, για να δείξω την έκταση του αποκλεισμού τους από τα ΜΜΕ και ν’ απαντήσω έτσι στην προηγούμενη συκοφαντία που εξαπέλυσες. Είναι προφανές για όποιον έχει στάλα μυαλό πως δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίζει και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΛ-ΚΚΕ ταυτόχρονα, αφού πρόκειται για παρατάξεις αυτοτελείς και μάλιστα ανταγωνιστικές.

    Δηλώνω μαρξιστής. Σκέτο, παρά τη συμπάθεια που τρέφω για ορισμένες ιστορικές φυσιογνωμίες όπως η Ρόζα, ο Τίτο, ο Γκράμσι ή ο Τρότσκι. Κομματικά είμαι ανέντακτος και δεν πρόκειται ν’ αποκαλύψω τι ψήφισα στις εκλογές, όσο κι αν μ’ ενδιαφέρουν οι πολιτικές συζητήσεις ποτέ δεν χρησιμοποίησα το φόρουμ για προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένου συνδυασμού.

    ***

    Η νομιμοποίηση των μεταναστών είναι ίσως η μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο. Η απέλασή τους δεν θα λύσει κανένα απολύτως πρόβλημα διότι οι συνθήκες διαβίωσης στις πατρίδες τους είναι τόσο άθλιες που σύντομα θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι. Για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Δύσης με συμμετοχή και της Ελλάδας στις χώρες αυτές, τουμπεκί, τσιμουδιά. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχουμε σήμερα Αφγανούς πρόσφυγες και δεν είχαμε το ’90; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί τόσες χιλιάδες άνθρωποι στοιβάζονται σε μια χώρα που μαστίζεται ήδη από ανεργία; Νομίζεις πως θέλουν να μείνουν εδώ; Όχι βέβαια, προορισμός τους θα ήταν η Δυτική Ευρώπη αν δεν υπήρχε η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ που τους εγκλωβίζει στη χώρα μας. Είστε όμως τόσο φοβιτσιάρηδες απέναντι στους ισχυρούς της γης που όχι να την καταγγείλετε δεν τολμάτε, αλλά ούτε καν την αναφέρετε. Λοιπόν, το μεταναστευτικό πρόβλημα στην πατρίδα μας δημιουργείται εξαιτίας αυτής της συνθήκης που την προορίζει για χωματερή ψυχών. Αν οι μετανάστες είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα θα μπορούσαν ν’ αναχωρήσουν άμεσα για χώρα της αρεσκείας τους. Όσοι παρέμεναν εδώ, θα δούλευαν νόμιμα, πληρώνοντας ένσημα, εισφορές και φόρους, προς όφελος των ασφαλιστικών ταμείων και της εθνικής οικονομίας κι όχι μαύρα, ανασφάλιστοι, για να τους εκμεταλλεύεται ο κάθε μικρός και μεγάλος εργοδότης ή οι διάφορες μαφίες. Ακόμα και ρατσιστικά να το δει κανείς, αν ένας Πακιστανός κι ένας Έλληνας αμείβονταν το ίδιο, για ποιο λόγο ένας εργοδότης θα προσλάμβανε έναν αλλοδαπό; Πρέπει να είναι κανείς τελείως ανεγκέφαλος για να μην βλέπει πως η παράνομη μετανάστευση κι η μαύρη εργασία μόνο το κεφάλαιο εξυπηρετούν. Βάλτε τα λοιπόν με φτωχούς μεροκαματιάρηδες και κάντε τεμενάδες στ’ αφεντικά.

    ***

    Αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο σε μια πολιτική συζήτηση, αναμειγνύεις περιστατικά του ποινικού δελτίου. Αποδεικνύεις έτσι νομίζεις πως μόνον οι λαθρομετανάστες εγκληματούν; Αν δηλαδή αναρτούσα 10 φωτογραφίες Ελλήνων κακοποιών, απ’ τον Παπαχρόνη ως τον Δουρή και τον Πάσσαρη, τι συμπέρασμα θ’ αποκόμιζες; Πως όλοι οι Έλληνες είμαστε εγκληματίες;
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2012
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και γιατί μου ανέφερες τα μ-λ ΚΚΕ κλπ. αν δεν τρέφεις συμπάθεια προς αυτούς επειδή δεν προβάλλονται; Γιατί δε μου ανέφερες το κόμμα Πειρατών ή το Παναθηναϊκό Κίνημα;

    Δε θέλεις να αποκαλύψεις ιδεολογικά με ποιους πολιτικούς σχηματισμούς ταυτίζεσαι ώστε να μπορείς να κάνεις κριτική «απ‘ έξω». Δικαίωμά σου, αλλά δε χρειαζόταν να μου αναφέρεις όλα τα πρεζάκια και ημιπαράφρονες που υπάρχουν στον αριστερό χώρο για να μου δείξεις πως δεν πρόβαλαν όσο θα έπρεπε τις ιδέες τους στα κανάλια. Εξάλλου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη γέμισε με χαρτομάνι την Αθήνα. Την μάθαμε πολύ καλά.
    Που τα βρήκαν τόσα λεφτά είναι και ένα άλλο θέμα…



    Η νομιμοποίηση των λαθραίων είναι η μόνη λύση; Τι είναι αυτά που λες;
    Έχει η Ελλάδα τη δυνατότητα να νομιμοποιεί κάθε έναν που εισέρχεται παράνομα στη χώρα;
    Οι πόροι (για σίτιση, στέγαση, εργασία) είναι αυστηρά πεπερασμένοι όπως γνωρίζεις. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

    Αριθμητική εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ γνωρίζουν;
    Ποιανού ανόητη ιδέα είναι το ότι με το νομιμοποιούμε κάθε άνθρωπο του πλανήτη ο οποίος μπαίνει παράνομα στη χώρα μας «λύνουμε» το σημερινό αδιέξοδο;
    Πρέπει να κάνεις πλάκα έτσι;
    Εκτός κι αν δε γνωρίζεις πως δεν διαθέτουμε μαγικές ιδιότητες σαν κράτος ώστε να δημιουργούμε πόρους από το τίποτα.
    Βέβαια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της αριστεράς οι ουτοπικές ιδέες.

    Οι λαθρομετανάστες οφείλουν να απελαθούν άμεσα και με οποιονδήποτε τρόπο.
    Σε όποιον δεν αρέσει ο νόμος που εφαρμόζεται σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη της γης μπορεί να ζήσει σε σπηλιές. Εκεί ούτε νόμοι εφαρμόζονται, ούτε κανόνες συμβίωσης ούτε τίποτα. Θα ομοιάζει αρκετά με την κατάσταση: «Όποιος θέλει μπαίνει και ζει δίπλα μας και εις βάρος μας».

    Όσο για τα δήθεν περί «εγκλωβισμού» των λαθρομεταναστών (σιγά μην τους φέρνουμε εδώ με στόχο να τους φυλακίσουμε κιόλας), κανένας Αλβανός ή Βούλγαρος ή Πολωνός ή Ρουμάνος κ.α. δεν μπορεί να πέρασε τα δικά μας σύνορα με σκοπό να μεταβεί στην υπόλοιπη Ευρώπη καθώς ο δρόμος είναι συντομότερος προς Βορρά. Ποιος ανόητος τα πιστεύει αυτά;
    Οι δε εξ ανατολής λαθραίοι, αν δεν ήθελαν να «εγκλωβιστούν» στην Ελλάδα θα διέσχιζαν τα Βουλγαρικά σύνορα προς όποια χώρα της Ευρώπης επιθυμούσαν.
    Περνάτε για ηλίθιο τον κοσμάκη και αναφέρετε τα περί… «εγκλωβισμού»; Τόπος προορισμού ήταν και παραμένει η Ελλάδα για πολλούς λαθρομετανάστες.



    Όχι μόνο αλλά κυρίως.
    Μπορείς να ανατρέξεις σε αρχεία της Ε.Α. Το site της έχει μπόλικα.

    Το έγκλημα που διαπράττει ένας λαθρομετανάστης είναι διπλό. Πρώτον γιατί εισήλθε παράνομα στη χώρα ενώ οφείλαμε να τον απελάσουμε άμεσα (όσοι δεν δικαιούνταν άσυλο) με οποιονδήποτε τρόπο και δεύτερον γιατί είχε το θράσος να εγκληματίσει.
    Η τιμωρία θα έπρεπε να είναι αυστηρότατη ιδίως για τα ποινικά αδικήματα.

    Επειδή όμως ΔΕΝ είναι κι επειδή η αριστερά στέκεται συμπαραστάτης στους κακομοίρηδες μεροκαματιάρηδες φονιάδες (για τους κακομοίρηδες Έλληνες που σφάζονται από τους λαθραίους δεν έκανε ποτέ πορεία ή διαδήλωση), ο κόσμος παίρνει το νόμο στα χέρια του για να προστατεύσει τη ζωή του και υποστηρίζει αυτούς που πρέπει.
    Και πολύ καλά κάνει.
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2012
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πρωτον, ευχαριστω που κανεις πιο σαφες αυτο που ηθελα να πω. Και καταρα το 16 μου στην εκθεση στις πανελληνιες.

    Δεν με εμποδιζει κατι. Ομως ουτε καν γνωριζα για την υπαρξη αυτου του ιστορικου προσωπου που λεγεται μαο. Και μου κανει εντυπωση πως γεγονοτα τοσο συνταρακτικα για την ανθρωποτητα εμεναν εξω απο το μαθημα της ιστοριας, αλλα εγω επρεπε να βαρεθω την ζωη μου καθε φορα που ξαναεκανα την επανασταση του 21.
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Καλα οχι οτι και οι ελληνες θα πηγαιναν να δουλεψουν στα γαπια εαν εφευγαν οι μεταναστες η οτι οι ελληνιδες θα γινοντουσαν οικιακες βοηθοι.


    Η χειροτερη συνεπεια, κατα την δικη μου γνωμη, οταν εγκληματιζει ενας (λαθρο)μεταναστης ειναι οτι μαζι με τον ιδιο βαφτιζει και ολους τους υπολοιπους ομοεθνης του ως εγκληματιες και ως συνεπεια να αυξανονται και τα ποσοστα της χρυσης αυγης.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Φυσικά και βλάπτεις. Με πολλούς τρόπους. Η φιλομάθεια είναι διαδιδόμενη αρετή . Κάτι σαν νόσος. Και η ημιμάθεια επίσης.
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Περι τα νομικά και το πτωχευτικόν δίκαιον έχω μαύρα μεσάνυχτα, ελπίζω να ΄ναι τα πράγματα όπως τα λές.
    Πάντως στο χώρο του ποδοσφαίρου κατι τέτοια έχουν γίνει , με το Νεο Πανιώνιο π.χ οπου ο Μπέος, αυτό το διαμάντι του παραγοντισμού με βαση ενα νόμο του Βενιζέλου, άλλο διαμάντι της πολιτικής αυτός, ¨εσβησε" 2,1 εκατομμύρια χρέη ,έβαλε και τον Λε-Πα πρόεδρο και συνέχισε τις μπίσνες ας γιουζιουαλ,ως αγνος φίλαθλος....
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    το σύστημα όμως , οφείλω να σημειώσω, οτι εκτος του Μαο και του Στάλιν, έχει μια κάπως προβληματική και μονόπλευρη αναφορά στην δικτατορία του Μεταξά π.χ, που μας αφορα αμεσότερα , όπου ενω εξυμνείται η κοινωνική του πολιτική και η ίδρυση του ΙΚΑ και αγιογραφείται η στάση του στον πόλεμο, αποσιωπούνται οι εξορίες στα ξερονήσια,οι διωγμοι , οι φυλακίσεις, η βίαιη και αιματοβαμμένη καταστολή της απεργίας των καπνεργατων τον Μάη του '36 ...,(μέρα Μαγιού μου μίσεψες...ε; ),
     
  9. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η μακρόχρονη δίκη προθέσεων του κάθε ΣΥΡΙΖΑ έχει κουράσει και είναι τόσο ατελέσφορη όσο άνευ νοήματος είναι η όποια προσπάθεια υποστήριξής του που διατυπώνεται, αφού την εκλαμβάνετε ορισμένοι ως συνηγορία υπέρ του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού, ενώ είναι ξεκάθαρα «πολιτική αγωγή» εναντίον των ξωφλημένων πολιτικών του παρελθόντος (και οσονούπω του παρόντος).

    Από αυτή –και μόνο – την άποψη καταντάει …ευχάριστο που θα φάμε στη μάπα το face lifting των ξωφλημένων πολιτικών για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα.
    Ταυτόχρονα πολλοί από εσάς θα ασκείστε στην ηδονή να παλουκώνεστε κοινωνικά, οικονομικά και ηθικά ενώ παράλληλα θα συνεχίζετε να εξοπλίζετε το ιδεολογικό σας οπλοστάσιο με ακόμα περισσότερα επιχειρήματα κατά του …ΣΥΡΙΖΑ.

    Το μόνο που θα έπρεπε να είχατε αντιληφθεί ήταν πως δεν είναι σώνει και καλά απαραίτητο ο επόμενος διαχειριστής του χάους να είναι φίλος σας (εφ’ όσον δεν γίνεται), αρκεί να είναι εχθρός του εχθρού σας.
    Σε πρώτο χρόνο γίνεται και έτσι η δουλειά. Κατόπιν, με δεδομένη τη ρήξη (που λέγαμε) ΑΝ είχε εκφραστεί ολοκληρωμένα στις εκλογές (που δεν), θα είχε σταλεί το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη, εγχώριο και αλλοδαπό, οπότε θα διαπραγματευόμασταν υπό εντελώς άλλες συνθήκες.
    Έως και από τ΄αυτί θα πιανόντουσαν μερικοί-μερικοί υπαίτιοι που αυτή τη στιγμή (αν δεν σας έχει διαφύγει) διεκδικούν ως και …υπουργοποίησή τους (!)

    Συνεχίστε να αναλώνεστε σε επιχειρήματα κατά του επερχόμενου (κάποτε) αντιπαθούς ιδεολογικά αντιπάλου.
    Συνιστώ να το κάνετε καθημερινά κατά τις βραδινές ώρες, εκεί γύρω στις 7 με 9, βλέποντας δελτία ειδήσεων και υπολογίζοντας πόσα σας λείπουν την επόμενη μέρα για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

    Ο Τσίπρας πάντως και οι άλλοι 70 του, θα πίνουν στην υγειά σας.
    Άλλος ένας λόγος να διοχετεύσετε κατά κει το μίσος σας με ακόμα μεγαλύτερο μένος.
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2012
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τι κανω?  

    Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ειμαι κακο προτυπο για τους αλλους και κατα τον τροπο αυτο τους βλαπτω?
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μάλλον έχεις μείνει στο σχολικό εγχειρίδιο της δικής σου εποχής, καθώς στην Ιστορία πλέον οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου το μόνο που μαθαίνουν για τον Ι. Μεταξά είναι τα εξής:
    Αντιγράφω (σελ. 120, Ενότητα 43)


    Όσο για τα γεγονότα του ΄36 εκτός από τις φωτογραφίες στη σελίδα 119, ζητά από τους μαθητές, ως διαθεματική δραστηριότητα, να διαβάσουν το ποίημα του Γ. Ρίτσου Επιτάφιος (εμπνευσμένο από τα γεγονότα του Μαΐου του 1936 στη Θεσσαλονίκη), να ακούσουν τη μελοποίησή του από τον Μίκη Θεοδωράκη (ή τον Σταύρο Ξαρχάκο) και να το παρουσιάσουν στην τάξη τους.
    Προσοχή, όχι να παρουσιάσουν μια εργασία σχετική με το «ΟΧΙ» στους Ιταλούς ή έστω μία και με αυτό το θέμα αλλά μία και μοναδική για τα γεγονότα του '36.



    Λέξη δε μαθαίνουν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου για την άρνηση του Ι. Μεταξά να συμμαχήσει με τους ναζιστές και τους φασίστες και να τους πολεμήσει. Πρέπει να πάει κανείς στην τελευταία τάξη του Λυκείου για να μάθει για την ηρωική στάση των Ελλήνων απέναντι στον άξονα. Προέχουν άλλα να μάθει φαίνεται νωρίτερα.

    Μάλλον η Ρεπούση θα είπε το «ΟΧΙ» και θα πήγε στα ελληνοαλβανικά σύνορα…


    Αυτά αγαπητέ underherfeet.
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor


    Μήπως σ’ αυτά τα αρχεία συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής; Δεν είναι λίγο παράξενο να νοιάζεται τόσο πολύ για την εγκληματικότητα ένας πολιτικός χώρος του οποίου η μισή ηγεσία αποτελείται από υπόδικους και κατάδικους;



    Φυσικά. Ο σοφός λαός έχει πάντα δίκιο κι είναι αλάνθαστος. Πως γίνεται τώρα κι ο σοφός ελληνικός λαός επί 30 χρόνια ψήφιζε σε ποσοστό 85-90% τα λαμόγια που ήταν επίσης Έλληνες κι όχι τίποτα λαθρομετανάστες, αυτό η φυλετική θεωρία αδυνατεί να το εξηγήσει.
     
Thread Status:
Not open for further replies.