Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παρατηρώ ότι κοιτάζετε τα πρόσωπα, κυρίως Μόντι και δευτερευόντως Ολάντ και Ραχόι και δεν σκέπτεστε τις υποδομές στις οποίες πατάνε τα πρόσωπα. Έχουν μηχανισμούς, ο καθένας στον τόπο τους, που διαμορφώνουν απόψεις και είναι ικανοί να τις υποστηρίξουν. Εμείς τους καταστρέψαμε τελείως απ το '09 κι έπειτα, όχι ότι πριν υπήρχαν αλλά με την κρίση τους διαλύσαμε συστηματικά για να μη βγουν να πουν μερικούς παπ.* απατεώνες.

    Επίσης μέτρησε και ο παράγων χρόνος και ότι έχουν αρχίσει οι υποβαθμίσεις να τσούζουν τη Γερμανία. Πριν δύο χρόνια που μπαίναμε εμείς στο λούκι δεν ήταν ώριμος ο χρόνος για να ακουστούν αυτά που εισακούστηκαν προχθές.
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τα άρθρα που επισύναψα, και που σε μεγάλο βαθμό με βρίσκουν σύμφωνο, ιδίως οι παράγραφοι που υπογράμμισα, δεν λένε ακριβώς αυτό που κατάλαβες. Φυσικά, οι Μόντι και Ραχόι κάτι πέτυχαν. Το ζήτημα είναι τι ανταλλάγματα προσέφεραν στο Βερολίνο, κι από την αντιστάθμιση προκύπτει πως ούτε θριαμβολογίες δικαιολογούνται, ούτε ήττα της Γερμανικής πολιτικής προκύπτει από τα ως τώρα στοιχεία. Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω, είναι πως το όφελος που επετεύχθη αφορά κυρίως το τραπεζικό σύστημα, για τη διάσωση του οποίου ΠΑΝΤΑ βρίσκονται τρόποι και κεφάλαια, τα ίδια κεφάλαια που ΠΑΝΤΑ λείπουν όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ζητήματα ανεργίας ή αυξήσεων μισθών.

    Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με την gaby. Άλλη η διαπραγματευτική δύναμη ισχυρών οικονομικά κρατών όπως η Ιταλία ή η Ισπανία, κι άλλη της μισοδιαλυμένης Ελλάδας. Γι’ αυτό και η χθεσινή συμφωνία, όπως έγινε σαφές, ΔΕΝ ισχύει για τη χώρα μας. Πάλι ξένο γκολ πανηγυρίσαμε…

    Επαναλαμβάνω επίσης πως εκφράζω προσωπικές και μόνον απόψεις. Το διευκρινίζω αυτό γιατί από την ανάγνωση των σημερινών εφημερίδων συμπεραίνω πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτιμά ως θετική τη χθεσινή απόφαση κι επαινεί τη στάση των Μόντι και Ραχόι, έστω και μ’ επιφυλάξεις. Άρα υπάρχουν κι αριστεροί που διαφοροποίησαν τις αναλύσεις τους. Μένει να δούμε ποια ανάλυση θ’ αποδειχθεί ορθή. Οψόμεθα.
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2012
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Χρειάζονται αρχίδια για να πεις τι ψήφισες  
    Η κριτική απ' έξω είναι εύκολη. Θα μου πεις βέβαια αυτός είναι ο ρόλος των αποτυχημένων γελοτοποιών. Η κουλτουριάρικη και άνανδρη κριτική.
     
  4. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σιγά τ αρχίδια που χρειάζονται. ΔΗΜΑΡ ψήφισα , με παραδέχεσαι τωρα;
     
  5. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν ξέρω ποιος ειναι οπ ρολος αυτων που λες αλλα εγω στα ίσα σου λεω οτι εχω να πω
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το έχεις μεγάλη ανάγκη;  



    Ναι, πράγματι στα ίσια βρίζεις. Κοίτα μην ξεκινήσω κι εγώ γιατί μετά θα κλαίγεσαι πάλι πως απειλείσαι  
     
  7. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οχι , αλλα μου είναι εύκολο να σου δείξω πως το συστημα "γεναιοτητας" και "ευθύτητας" που εχεις φτιάξει στο μυαλό σου και προορίζεις φυσικά για τον εαυτό σου και τους ομοϊδεατες σου στερειται λογικής και συγκροτησης αφου τα κριτίρια σου μπορείς να τα βρείς και σε ατομα που δεν θα σου περνουσε απ το μυαλό να χαρακτηρίσεις γεναια η να πεις κατι θετικο γενικα.
     
  8. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Συχνα πυκνα απειλεις αλλα σιγα μη κλαιγομαι η μη φοβηθω τις απειλές σου. Απλα το επισημενω και θα το κανω όποτε το βλεπω
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Σε παραδέχομαι εγώ. Τελικά, όλοι αριστεροί είμαστε. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όοοολοι.




     
     
  10. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν εχω κανένα ιδιαιτερο ζόρι να είμαι κάτι. Περαν τουτου δεν θεωρω τους όρους "αριστερός- κομουνιστής" θετικά φορτισμένους  

    Μια και είδα μπροστά μου τον Ψαριανό θα μεταφέρω εδω μια απαντηση που εδωσε σε συνεντευξη

    Λίνα Παπαδάκη «Αν μπορούσατε να γυρίσετε 15 χρόνια πίσω ποια πράγματα που τότε βλέπατε σωστά, τώρα θα θεωρούσατε λάθος;»

    Γρηγόρης Ψαριανός «Θα ψήφιζα τον νόμο Γιαννίτση, θα στήριζα την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της κυρίας Γιαννάκου, την χωροταξική μεταρρύθμιση Μάνου και Τρίτση, τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, θα στήριζα αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και άλλων οργανισμών, θα συμφωνούσα με τις προτάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μακεδονικό με σύνθετη ονομασία, μακριά από συλλαλητήρια του εθνικιστικού λαικισμού, τα εμπάργκο, τα καμποτάζ και τις αηδίες.
    Επίσης δεν θα θεωρούσα ότι ο κρατισμός και το δημόσιο συμφέρον είναι ταυτόσημες έννοιες. Έχουμε καταλάβει πια ότι μάλλον είναι έννοιες αντίθετες. Όπως και άλλα ιδεολογήματα που είναι πια στον αέρα λόγου χάρη «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» ή του επενδυτή, του επιχειρηματία, του αγρότη, του συνδικαλιστή, της πλουτοκρατίας, του Θεού, των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, των ελλήνων, των ξένων. Νόμος είναι το δίκιο. Τελεία. Σκέτο».


    Εξαιρετικός!
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πέθανε και ο Καρακατσάνης. Δεν άντεξε να βλέπει τη Χρυσή Αυγή στη βουλή  
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κακεντρέχεια και χαζομάρα, όταν ένας άνθρωπος έχει βασανιστεί από τον καρκίνο για πάνω από δεκαπέντε χρόνια! Αν είχε κάποιο νόημα θα προσέθετα την αθλιότητα, αλλά ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.