Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πάρτε μια γεύση τι γίνεται και με άλλους συνανθρώπους μας!



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ψυχοπλακωτικό αλλα να σου πω το εξής.

    Στην αφρική υπάρχουν γυναίκες που αραδιάζουν παιδιά παίζοντας στις πιθανότητες ότι κάποια από αυτά θα επιβιώσουν.

    Επίσης η εξάπλωση του AIDS οφείλεται και σε δικες τους ανοησίες. Υπάρχουν φυλές που πιστεύουν ότι εάν κάποιος φορέας το κάνει με παρθένα, θα θεραπευτεί.
    Μετά και η ατύχησα γυναικα γεννάει παιδί φορέα.

    Δεν θέλω να καταδικάσω τους ανθρώπους αυτούς. Περνάνε χίλια βάσανα. Αλλα όπως και να έχει, πως γίνεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον μια γυναικα να κάνει 10 παιδιά και μετά να μας απευθύνει την ερώτηση πως θα τα ταΐσει (νομίζω ότι συμβαίνει κυρίως στην μέση ανατολή).

    Το έγκλημα είναι πρώτα από όλα δικό της.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Για να μην έχω τον καημό ότι από κάβλες (βλ. κάλτσες με ραφή) και ορέξεις (βλ, πίτσα) καλά είμαι αλλά από πολιτική κούτσουρο τελείως, την είδα την κα Παναρίτη  

    Οι προτάσεις της περί εγγύησης των συνόρων και ανακούφισης από δαπάνες άμυνας για πολλά χρόνια, μέχρι να ανακάμψουμε, μου φάνηκαν απολιτικές, επικίνδυνες και αβάσιμες. Μόνο σε κράτη κατακτημένα συμβαίνουν αυτά. Ασφαλώς έχει δίκιο για τα μνημονιακά, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που δεν μπόρεσε να στηρίξει τις θέσεις της και τελικά ψήφισε το μνημόνιο.
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Ραντεβού με την έκρηξη

    Tου Δ. Μητρόπουλου

    TA NEA Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ οι αριθμοί φωτογραφίζουν με απόλυτη ευκρίνεια την πολιτική συγκυρία. Ξένος που εδρεύει στην Αθήνα υπέδειξε σε έλληνα συνομιλητή του την αριθμητική που ακολουθεί.
    Προσέξτε: στην Ολλανδία, το 80% του ΑΕΠ αναλογεί σε μισθωτούς και εργαζόμενους γενικά. Μόνο το 20% πάει σε αφεντικά, κεφαλαιούχους και ραντιέρηδες. Η κατανομή αυτή του εθνικού πλούτου συνεπάγεται κοινωνική ισορροπία. Η μεσαία τάξη έχει μεγαλώσει και ανθεί. Το μόνο πρόβλημα είναι η ξενοφοβία.


    Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ξένου, η αναλογία είναι διαφορετική. Μόνο το 34% του ΑΕΠ αναλογεί στους εργαζόμενους. Το υπόλοιπο 66% του εθνικού πλούτου είναι συγκεντρωμένο σε ολίγους. Η ανισοκατανομή αυτή λέει πολλά. Ακόμη χειρότερα: το Μνημόνιο και οι πολιτικές λιτότητας έχουν αυξήσει την πίεση επάνω στο 34% από το οποίο ζητείται να ζήσει με πολύ λιγότερα - όταν έχει δουλειά.




    Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ αυτή δεν είναι ευοίωνη. Ενα σενάριο για τους επόμενους μήνες θα μπορούσε να έχει ως εξής: τον Ιούνιο έχουμε νέα μέτρα, πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων και, παρά τα όσα λέγονται, πραγματική μείωση του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο. Ολα αυτά με την οικονομία να συνεχίζει να συρρικνώνεται. Πάντα σύμφωνα με ξένους υπολογισμούς, η Ελλάδα δεν θα γίνει ανταγωνιστική αν δεν μειωθεί κατά 10%-15% ακόμη το ΑΕΠ. Δηλαδή, αν δεν αφαιρεθούν καμιά τριανταριά δισ. παραπάνω από το εθνικό μας προϊόν. Αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Αλλά η τάση είναι δεδομένη.

    Αν συσχετίσει κανείς προγνώσεις και πληροφορίες καταλήγει σε ένα δυσοίωνο συμπέρασμα. Το φθινόπωρο θα έχουμε την κοινωνική έκρηξη που όλοι φοβούνται εδώ και δύο χρόνια. Αυτή θα έχει πραγματικές αιτίες και η καταστολή δεν θα είναι επαρκής λύση. Η κατάσταση αυτή θα δημιουργήσει επίσης ένα εξαιρετικά ασταθές πολιτικό μείγμα. Οι οιωνοί είναι παντού. Οποιος στην πολιτική πάει κόντρα στις πολιτικές του Μνημονίου - από τον Καμμένο μέχρι τον Κουβέλη - βλέπει αμέσως να φουσκώνει το προζύμι του πολιτικού σχηματισμού που έχει δημιουργήσει. Γιατί; Διότι οι πολλοί συμπιέζονται αφόρητα. Αντίστοιχα, η κοινωνική δεξαμενή υποστήριξης των πολιτικών του Μνημονίου είναι όλο και πιο μικρή. Η συναφής επιχειρηματολογία είναι σαφώς απονομιμοποιημένη.




    ΧΡΟΝΙΚΟ μιας προαναγγελθείσας έκρηξης; Ακριβώς. Με τον ίδιο τρόπο που είχε προαναγγελθεί προ τριετίας ότι ένα άλλο φθινόπωρο, το φθινόπωρο του 2009, η Ελλάδα είχε ραντεβού με τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Τότε αυτό προέκυπτε από την εξέλιξη του ελλείμματος, τη διεθνή κρίση δανεισμού και τη δυναμική του ελληνικού χρέους. Ουδείς εκ των πολιτικών το έλαβε σοβαρά υπόψη. Το ΠΑΣΟΚ βάδισε με ευφορία προς μια νίκη που σύντομα το εγκλώβισε. Αντίστοιχα, τώρα όλοι επείγονται για εκλογές σε μια συγκυρία όπου η εξουσία θα είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές δυνάμεις που θα απελευθερώσει η οικονομική αριθμητική.
     
  5. Ποσταρω κι εδώ ως πιό σχετικο με το νήμα

    Οι αγρότες στην Ιεράπετρα της Κρήτης αφήσαν τα καφενεία και μέσω των συνεταιριστικών ενώσεων έκλεισαν συμφωνίες για πρώιμα κηπευτικά με αγορές του εξωτερικού για πρώτη χρονιά σε τέτοια κλίμακα (άλλες χρονιές τα πετούσαν)
    Όλα έγιναν σωστά. Από την διαλογή μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και την τυποποίηση
    Φορτώθηκαν στα φορτηγά στις σωστές ημερομηνίες προκειμένου να τηρήσουν κατά γράμμα τα συμβόλαια τους ώστε αυτά να μην ακυρωθούν , να κάνουν καλό όνομα στις αγορές που βγήκαν για πρωτη φορα και να μην δίνουν λαβές για σχόλια του τύπου «αναξιόπιστοι Έλληνες»
    Όλα τα κηπευτικά θα έφευγαν αυτή τη βδομάδα ξεκινώντας από σήμερα το πρωί
    Όλα καλά αλλά δυστυχώς λογάριαζαν χωρίς την ΠΝΟ που από σήμερα ξεκινά κυλιόμενες 48ωρες απεργίες. Ηρθαν σε επαφή και ζήτησαν να επιτρέψουν σε ένα και μοναδικό καράβι να μεταφέρει μόνο τα φορτηγά με τα ευπαθή προϊόντα στην Αθήνα ώστε να φτάσουν στις εγχώριες και κυρίως στις νέες ξένες αγορές. (πόσο ανάγκη έχει η χώρα τις εξαγωγές όλοι γνωρίζουμε) Η απάντηση που πήραν ήταν κατηγορηματική και αδιάλλακτη. ΟΧΙ
    Όσες εταιρίες έκαναν το «λάθος» να αγοράσουν από Έλληνες θα μείνουν χωρίς εμπόρευμα ενώ όσες αγόρασαν από ανταγωνίστριες χώρες σαν την Τουρκία θα έχουν και θα μοσχοπουλανε
    Του χρόνου οι αγορές ,που φέτος άνοιξαν δοκιμαστικά για τους Ελληνες αγροτες ,θα έχουν πλέον κλείσει. Την απεργία της ΠΝΟ υποστηρίζει συσομη η αριστερά Η Παπαρήγα χαμογελαστή(τι ανάγκη έχει) κάνει δηλώσεις για το μεγάλο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές που πίνουν το αίμα των ναυτεργατών. Ούτε που τους περνάει από το μυαλό να κάνουν παρέμβαση στην ΠΝΟ να αφησει ΕΝΑ ΓΑΜΩΚΑΡΑΒΟ ώστε κάποιοι φτωχοί αγρότες να μην χάσουν την παραγωγή τους. (Όσο βουλιάζουμε στην μιζέρια οι άθλιοι αυτοί τρίβουν τα χέρια τους)
    Στην κυβέρνηση απ την άλλη ούτε που τους περνά από το μυαλό να επιστρατεύσουν ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΓΑΜΩΚΑΡΑΒΟ και ετσι εκατοντάδες άνθρωποι θα χάσουν την σοδειά τους και φέτος και τα επόμενα χρόνια . Μακάρι οι μόνοι ηλίθιοι να ήταν οι 200.000 που πήγαν χτες να ψηφίσουν. Ζητω το έθνος των ηλιθίων

    Τούτων δοθέντων Αγαπητέ μου vautrin ,όπως γνωρίζεις εγώ δεν ξέρω τι να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Φυσικά αν σε ακούσω αποκλείω το λευκό η την αποχή. Από εκεί και πέρα θα ήθελα την συμβουλή σου σχετικά με το ποιους να ψηφίσω. Θα το εκτιμούσα πολύ και είμαι αποφασισμένος να κάνω μέχρι και ιδεολογική υπέρβαση εάν πρόκειται να ψηφίσω ανθρώπους με στοιχειώδη συναίσθηση της κοινωνίας του μόχθου , της δημιουργίας και της προόδου που να μην νοιάζονται μονο για τα κομματικά τους οφίτσια και τα κουκιά των επερχόμενων εκλογών , ούτε να είναι λύκοι που στην αναμπουμπουλα χαίρονται ,ούτε ηλίθιοι που ότι θυμούνται χαίρονται. Γνωρίζεις κάποιους; Περιμένω την συμβουλή σου.
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2012
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγω αναρωτιέμαι αν αυτοί οι αγρότες που καταστρέφονται, αγανακτισμένοι με τους ηλίθιους πολιτικούς και εργατοπατέρες με τους παχυλούς μισθούς, φωνάξουν που είσαι Παπαδόπουλε θα χαρακτηριστούν χουντικοί;
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μπράβο στον κρατικό μηχανισμό. Μπράβο!

    Οι τόσο ασυμβίβαστοι αριστεροί οι οποιοι τελικά το μονο που φαίνεται να προσπαθούν είναι να δικαιολογήσουν την μετριότητα τους.

    Τυφλά να έχει η πραγματικότητα μπροστά σε αυτά που λέει ο αριστερός.
     
  8. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ''Σημαδια ζωης'' απο το ΠΑΣΟΚ

    Πράγματι κάτι κινείται.
     
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    κατι νοστιμο για να αστειευτουμε λιγο με τα χαλια μας ......
    επισης προταση για επικαιρο role play ....

    ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ: ΑΝ ΤΟ ’21 ΥΠΗΡΧΕ MEGA …
    «Ξετσουτσούρουσαν» τα ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ των βραδινών δελτίων, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ και ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ όποιον … «τολμήσει» να διαμαρτυρηθεί ενάντια στους «επίσημους» εκπροσώπους του αισχρού οικονομικοπολιτικού κατεστημένου κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.
    Πρωτοπόρο στην ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ φυσικά για άλλη μια φορά το MEGA … Εκτός από τις γνωστές ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ προέλευσης Βενιζέλου, Σαμαρά και Παπαδήμ(ι)ου -για την ανάγκη να «εορτάσουμε» όλοι «ενωμένοι και αγαπημένοι», αγωνιστές και υποταγμένοι, θύματα και θύτες, αξιοπρεπείς και ξενόδουλοι, έντιμοι και λαμόγια, λαός και Κολωνάκι, κλπ- έφτασαν χθες στο σημείο να απαιτήσουν … ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ για τους πολίτες της Ρόδου (!!!) που είχαν αναγκάσει πριν λίγες μέρες τους «επίσημους» πολιτικάντηδες να φύγουν από την εξέδρα της παρέλασης τρέχοντας …
    Το μαύρο, ελεεινό και τρισάθλιο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, μαζί με τους ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ και τα ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γκαιμπελισμού. Απίστευτα ψέματα, τρομοκρατία, συκοφάντηση και αποσιώπηση κάθε λαϊκής κινητοποίησης, χυδαία επίθεση ενάντια σε κάθε αντίθετη φωνή …

    ΑΝ ΤΟ ’21 ΥΠΗΡΧΕ MEGA …

    Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):
    Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».
    Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».
    Τσίμας. «Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως αυτές οι περιθωριακές ομάδες κουκουλοφόρων – φουστανελοφόρων έχουν επικεφαλής έναν τύπο Κολοκοτρώνη, κάπως έτσι, που έχει το θράσος να απειλεί με βία, φωτιά και τσεκούρι, την φιλήσυχη πλειοψηφία που την αποκαλεί προσκυνημένη».
    Καψής. «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε τόση ώρα, όμως το αδελφάκι μου που είναι μέγας δραγουμάνος του Μεγάλου Βεζίρη στην Ιστανμπούλ μου είπε πως αυτός ο …κοτρώνης και τα άλλα μπουμπούκια εξτρεμιστές Παπαφλέσσας και λοιποί είναι η αιτία που η Υψηλή Πύλη μας έχει στην μπούκα».
    Τρέμη. «Σωστά Μανώλη. Όμως έχουμε τον ίδιο τον τρομοκράτη στο τηλέφωνο να τον ανακρίνουμε. Κύριε Κολοκοτρώνη με ακούτε; (Στα παράθυρα γύρω από την Τρέμη οι άλλοι τρεις κάνουν μορφασμούς απέχθειας).
    Κολοκοτρώνης. «Συμπαθάτε με, δεν σας γροικώ καλά γιατί εδώ είμαστε έξω στον αέρα και το αγιάζι, και πέφτουν και κουμπουριές πότε – πότε».
    Τρέμη. «Πείτε μας κ. Κολοκοτρώνη, που βρήκατε το θράσος να αναστατώνετε τον τόπο και να παραβιάζετε την νομιμότητα ; Αφού οι προύχοντες που μας κυβερνούν έχουν κάνει μνημόνιο με τον Ιμπραήμ, εσείς τώρα τι θέλετε;»
    Κολοκοτρώνης. (Μόλις πάει να πει μια συλλαβή, τον διακόπτει ο Πρετεντέρης).
    Πρετεντέρης. «Όλγα, για ρώτα τον κύριο σε παρακαλώ … γιατί εμείς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε σήμερα τους συνδικαλισμούς και τις μαγκιές που έκανε στα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά».
    Κολοκοτρώνης. (Πάει πάλι να μιλήσει, αλλά τον ξαναδιακόπτουν).
    Τρέμη «Μην μιλάτε κύριε, ο Γιάννης είπε να σας ρωτήσω, δεν σας ρώτησα ακόμα. Για απαντήστε λοιπόν, πως τολμάτε να σηκώνετε κεφάλι όχι μόνο στους Οθωμανούς αλλά και στους ευρωπαίους. Η ιερά συμμαχία Αγγλία – Γαλλία – Αυστροουγγαρία – Ρωσία μας είπε να κάτσουμε στα αυγά μας και να λέμε σφάξε μας αγά μου ν’ αγιάσουμε. Εσείς τι παριστάνετε, ξέρετε καλύτερα από όλους αυτούς;»
    Κολοκοτρώνης (Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, τον διακόπτει ο Καψής αυτή τη φορά).
    Καψής «Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα, όμως τώρα θυμήθηκα πως το αδελφάκι μού έγραψε τις προάλλες πως στο σεράι συζητιέται πολύ ότι πίσω από τις ταραχές είναι μια ύποπτη περιθωριακή οργάνωση που λέγεται φιλική εταιρεία. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, έχουν διώξει όλους τους επενδυτές … φανταστείτε πως είχε έρθει ένας σοβαρός λόρδος ονόματι Έλγιν που έδωσε μια ολόκληρη φούχτα λίρες για να πάρει κάτι παλιομάρμαρα ο κουτόφραγκος, και αυτοί οι αμετανόητοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν μαζί με κάτι ψευτοκουλτιουράδηδες κοραήδες και λοιπούς. Πάλι καλά που δεν τα κατάφεραν, γιατί η επένδυση αυτή δημιούργησε και θέσεις εργασίας, αυτούς που βοήθησαν να ξηλωθούν τα παλιομάρμαρα και αυτούς που τα φόρτωσαν στα καράβια του λόρδου».
    Τσίμας «Να προσθέσω, Μανώλη, πως αυτοί οι περιθωριακοί κουρελήδες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια. Κύριε Κολοκοτρώνη, το ξέρετε πως εξαιτίας σας ολόκληρος κόμης Μέτερνιχ έχει βάλει την Ελλάδα στο στόχαστρο ;»
    Κολοκοτρώνης (Μόλις ανοίγει το στόμα του, τον διακόπτουν άλλη μια φορά).
    Πρετεντέρης «Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Παύλο, έχουμε τώρα και καινούριο φρούτο – τον επαναστατικό τουρισμό. Έχουν πλακώσει και αναρχικοί από το εξωτερικό, σαν να μην έφταναν οι δικοί μας. Κάτι Σανταρόζα, κάτι Μπάϊρον και άλλα αποβράσματα. Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε, κάνουμε και εισαγωγή ταραχοποιών.»
    Τρέμη «Μάλιστα, Γιάννη, όλοι αυτοί μαζί με τους δικούς μας κάνουν και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Δες τι έγινε στα κάστρα απ’ όπου πέταξαν έξω τις νόμιμες αρχές, δες τι έγινε στο Μεσολόγγι και αλλού. Πως θα προκόψει μετά από αυτά ο τόπος ; Αν μας πετάξουν έξω από το γρόσι, ποιος θα φταίει μετά ;»
    Κολοκοτρώνης. (Έχει βαρεθεί που δεν τον αφήνουν να μιλήσει και έχει φύγει από την γραμμή, ακούγεται του-του).
    Τρέμη. «Ορίστε θράσος. Μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μας. Εδώ του κάναμε την τιμή να τον ακούσουμε στο φιλόξενο δελτίο μας, να εκθέσει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά. Αλλά τι ξέρουν από δημοκρατία αυτοί οι τρομοκράτες. Ας αλλάξουμε τώρα θέμα, να πούμε για τις φιλανθρωπίες της πρέσβειρας καλής θέλησης Μπαρντιν Χανουμ Μπουρέκ που εγκαινίασε σήμερα νέα πτέρυγα στο Λεπροκομείο Σπιναλόγκα μαζί με τον βεζίρη αρρώστιας Λομπέρ Μπέη. Θυμίζουμε πως στις 11 στην Ανατροπή ο Γιάννης φιλοξενεί τους αρχιραγιάδες Μπενιζέλ, Τσαμάρ και Καρα Τζαφέρ για να ακούσουμε επιτέλους και μια υπεύθυνη φωνή.»

    …ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ…
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    looool
    Εσύ το έγραψες; Σα να τους ακούω ήταν  
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Απιστευτο σαμποταζ..κι υστερα μου λενε γιατι πιστεύω στις συνωμοσίες.. πρέπει να εισαι τυφλός για να μην παραδεχτείς ότι δεν γίνεται όλα τόσο τυχαία να ειναι τόσο καταστροφικά. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι απεργοί..
     
  12. Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν πιστεύω οτι προκειται για συνομοσία αλλα για νοοτροπία
     
Thread Status:
Not open for further replies.