Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ok!
    εχω μια προταση!


    Αγαπητοι φίλοι, ειναι ιστορικη ευκαιρία και αδήριτη ανάγκη να διαδοθει η μόνη σοβαρη πολιτικη προταση στη νεα μεταπολιτευση!
    Η Δημιουργία, Ξανά! Νέα Πολιτική Κίνηση, Nέο κόμμα προλαβαινει να μπει στη βουλη αν το επομενο διαστημα βαλουμε λιγο χρονο να ενημερωθουμε και να πιστεψουμε σε αυτην την κινηση.
    Δεν ξερω ποσος χρονος μενει μεχρι τις εκλογες. Ειναι παντως αρκετος ωστε οι συνειδητοποιημενοι απο μας να ερευνησουμε, να «ξεψαχνισουμε» , να «ξεκοκκαλισουμε» τις θεσεις αυτου του εντελως νεου κομματος που δημιουργηθηκε απο συνειδητοποιημενους πολιτες (που καμμια σχεση δεν ειχαν μεχρι προτινος με την πολιτικη, αλλα ειχαν σιωπηρη πολιτικη αποψη) που ενεπνευσε ο Θανος Τζημερος . Ενας πολιτης με πραγματικα ευθυ και οξυ λογο, που ποτε μεχρι τωρα δεν αναμειχθηκε με την πολιτικη (για τους ιδιους λογους), τωρα ηγειται, εκφωνωντας τις σκεψεις ολων μας .
    Γι αυτο κανω έκκληση σε ολους τους δημιουργικους και υπευθυνους συμπολιτες μου: ερευνηστε και διαδωστε το μηνυμα της Δημιουργίας , ξανά! καλεστε τους φιλους σας, τους ανθρωπους που εκτιματε και σας εκτιμανε, να γνωρισουν τον Θάνο Τζήμερο και τη Δημιουργία ξανα! (τωρα φαινεται ακομη μια φορα η αξια της επικοινωνιας του διαδικτυου). Επιτέλους, εχουμε την τυχη, οι ιδεες μας, που ξερουμε οτι τις μοιραζομαστε πολλοι, να εκπροσωπουνται με τον καλυτερο τροπο απο ποτε!

    Ανοιχτη προσκληση της δημιουργιας, ξανα! : "δημιουργία, ξανά!" στην Ανατολική Αττική, 25 Μαρτίου 2012

    Φιλικα
    Γι:nod:ργος
     
  2. Κωλοδάχτυλα

    «Ήθελα να εξασφαλίσω ένα σίγουρο μέλλον για τα παιδιά μου», ήταν η απολογητική φράση της υπαλλήλου του ΙΚΑ που είχε στήσει το νταραβέρι με τα επιδόματα μαϊμού. Υπό αυτή τη συνθήκη, αρκετοί ενδεχομένως να νιώσουν και μία περίεργη αίσθηση συμπόνιας. Εάν όμως η φράση ολοκληρωνόταν σε πιο ειλικρινές πλαίσιο, θα έπρεπε να συμπληρωθεί με το σκέλος : «… γι’ αυτό αποφάσισα να κλέψω από το μέλλον των δικών σας παιδιών». Αυτό, το δεύτερο σκέλος είναι που κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο την εννοιολογική, αλλά και την συνειδησιακή που έχουμε ως πολίτες.

    Δεν έμαθα για τις απολογίες των υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης που κατηγορούνται ότι ζητούσαν μίζες για να εγκριθούν αναπτυξιακά κονδύλια, αλλά υποθέτω ότι μέσα στο μυαλό τους κάτι παρόμοιο θα σκέφτονταν. Πάντα, χωρίς το δεύτερο σκέλος. Πάντα προτάσσοντας ένα κωλοδάχτυλο σε όλους εμάς.

    Είδα και το γιαούρτωμα που δέχτηκε ο κ. Μποζίκης, Δήμαρχος Ζακύνθου· του νησιού των «τυφλών». Επειδή ξεσκέπασε μία διαχρονική απάτη ντόπιων ξενοδόχων, οι οποίοι δήλωναν ψεύτικα εμβαδά, προκειμένου να μην πληρώνουν τα σωστά δημοτικά τέλη. Δεν με εξέπληξε το γιαούρτωμα. Με εξέπληξε η στάση όλων των άλλων παρόντων που κοιτούσαν απαθείς τον Δήμαρχο να φυγαδεύεται από την πίσω πόρτα.

    Έμαθα και για τους πρώτους γιατρούς που πιάστηκαν να υπερ-συνταγογραφούν, παρόλο που γνώριζαν ότι παρακολουθούνται πλέον ηλεκτρονικά. “What’s the catch?”. Το "catch" είναι το γεγονός ότι η τιμωρία που τους επιβλήθηκε ήταν να μην έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης για έναν μήνα. Δηλαδή, το αρχιλαμόγιο – γιατρός στην Αμαλιάδα που είχε κάνει 5.000 συνταγογραφήσεις μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, τιμωρείται με παύση συνταγογράφησης για έναν μήνα. Εγώ στη θέση του, θα έκανα κωλοδάχτυλο σε ολόκληρο το σύστημα υγείας, και από τον επόμενο μήνα θα έκανα 10.000 παράνομες συνταγογραφήσεις. Και ας με τιμωρούν μήνα πάρα μήνα. Ποιος είναι ο μάγκας;

    Είδα και την σπαρακτική ιστορία του διευθυντή χειρούργου στο Ασκληπιό Βούλας που μετά την παύση της εργασίας του, μετά από συνεχείς καταγγελίες για «φακελάκια», επέστρεψε στη θέση του μετά από δύο χρόνια, ύστερα από συνεχείς αναβολές της υπόθεσής του από το πειθαρχικό του Υπουργείου Υγείας. Ο ίδιος δε, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επέστρεψε παρά τη θέλησή του. Ναι. Έτσι ακριβώς το είπε. Σε σένα, σε μένα και σε όλο το πανελλήνιο που τον άκουγε. Όσο θάρρος του έλειπε για να δηλώσει παραίτηση, το πήρε σε θράσος και έκανε αυτήν ακριβώς τη δήλωση.


    Μέσα σε μία εβδομάδα, μας έσκασαν στη μούρη περί τα 50 κωλοδάχτυλα. Τα καταγεγραμμένα. Διότι όπως φαίνεται, όλα αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου που χάνεται μέσα σε έναν βόθρο, αδιευκρίνιστου βάθους. Κωλοδάχτυλα από αυτούς που μένουν στη διπλανή πόρτα, από δαιδαλώδεις πειθαρχικούς μηχανισμούς που απλά δεν λειτουργούν είτε από ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα, και από συναδέλφους ή Υπουργούς που «δεν γνώριζαν».

    Δεν με αφορά πλέον η επίμαχη φράση του Πάγκαλου. Αλήθεια. Όλες οι αναλύσεις γύρω από τον κυνισμό της, την επιτηδειότητά της, το ενδεχόμενο ορθόν της, ή τον ενδεχόμενο δόλο της, εξαντλήθηκαν εδώ και ενάμιση χρόνο. Αν βγήκε έστω και ένα συμπέρασμα, δεν με αφορά και εν τέλει δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν. Αναλωθήκαμε στις αναλύσεις και αγνοήσαμε τα κωλοδάχτυλα. Μαζί με τις αναλύσεις αυτής της φράσης, εξαντληθήκαμε και εμείς. Ως κάτοικοι μίας χαοτικής χώρας που όπου και να «σκάψεις» ζέχνει σαπίλα και κάθε υγιής προσπάθεια βαλτώνει μέσα στον ίδιο βούρκο πριν προλάβει καν να φανεί. Η ιστορική παρεξήγηση που παίζει σε αυτόν τον τόπο εδώ και σχεδόν δύο αιώνες, αποτυπώνεται ακριβώς στη φράση της υπαλλήλου του ΙΚΑ. Έχουμε συναίσθηση μόνον του «εγώ». Όχι του «εμείς», και κυρίως ούτε των υποχρεώσεων που απορρέουν από το «εγώ», ώστε «εμείς» εν μέσω μίας τυπικής κοινωνικής αλληλεγγύης να αλληλοϋποστηριζόμαστε και να διασφαλίζουμε μία αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τα παιδιά «όλων».

    Και μη με ρωτάς γιατί κανείς δεν γιαουρτώνει και κανείς δεν διοργανώνει πορείες διαμαρτυρίας για όλους αυτούς τους από πάνω ή για τα δεκαπλάσια παρόμοια περιστατικά που σταδιακά θα αποκαλυφθούν. Όλα θέμα πολιτικής ανοησίας ήταν ανέκαθεν και αν μη τι άλλο, σε αυτή τη χώρα τα πρόβατα που ψάχνουν απεγνωσμένα ιδεολογικούς ταγούς, περισσεύουν.

    Το ελληνάκι
     
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μια στροφή πριν την τελική ευθεία που οδηγεί στο τέλος κάθε άλλοθι και ψέματος,
    αισθάνομαι πολλούς από σας να σας πέφτει βαριά η ευθύνη.
    Αλλόκοτες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε παιδαριώδη ανωριμότητα, ασυγχώρητη και θανατηφόρα.
    Ένα πρώιμο δέος ανάμικτο με οιδιπόδεια κατάλοιπα,
    επιτηδευμένη αφέλεια που πασχίζει να κρύψει μια ευθυνοφοβία
    απέναντι στην ανάληψη της συγγνωστής ευθύνης του Εκλογέα.

    Δεν θα το γλυτώσετε όσο κι΄αν μερικοί γυρεύετε τεχνοκρατικούς ψευδο- εξαγνισμούς ακόμα και στην Πιλάτειο λύση του λευκού και άκυρου.
    Είτε το θέλετε είτε όχι θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση πίσω από κείνο το μπλε ρετάλι που κρύβει το άβατο του κόσμου όλου πίσω από την πλάτη σας.
    Εσείς θα ξέρετε τι Εντολή δώσατε και θα τη θυμόσαστε κάθε φορά που θα σας ξαναδουλέψουν μεσ’ στα μούτρα σας.
    Ούτε τα κουνήματα του δάχτυλου απέναντι στην παρακμή θα σας γλυτώσουν,
    ούτε οι τάχατες υπερευαισθησίες ορισμένων από σας προς το παράνομο και το ανήθικο
    πρόκειται να ελαφρύνουν το βάρος της ατομικής συν- ευθύνης του καθενός σας
    για το κάθε μελλοντικό χάλι που θα έχετε συνυπογράψει.

    Εσύ που δεν έχεις ακόμα αποφασίσει τι να ψηφίσεις, που δεν έμαθες τίποτα εδώ και τόσο καιρό,
    που δεν μόρφωσες άποψη απ’ όσα είδες, διάβασες, έζησες,
    κακώς έχεις ακόμα λόγο και αρθρώνεις.
    Καλύτερα να σιωπήσεις. Δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ σου, αν όχι μέχρι τώρα.
    Πάψε να ψάχνεις λοιπόν προκάλυμμα στις πομπές των άλλων.

    Εσύ που σκιάζεσαι αναποφάσιστος για το αν πρέπει να πεινάσεις για να μην πτωχεύσεις
    ή να πτωχεύσεις για να πεινάσεις λίγο αργότερα (ή ίσως και ποτέ)
    πάρε επιτέλους μια απόφαση για τον ακριβή χρόνο της πείνας σου.

    Εσύ που ανακάλυψες σε μια νύχτα το μαντζούνι για τη γιατρειά της κομματικής εξαχρείωσης αυτού του τόπου
    μετά από εκατόν τριάντα συναπτά έτη δικομματισμού στην Ελλάδα,
    μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι ήσυχος.
    Η δημοκρατία θα ‘ρθει και θα σου χτυπήσει την πόρτα.

    Εσύ που σκοπεύεις να συνεχίσεις να εκτονώνεσαι στα φόρα
    κυνηγώντας την ουρά σου που τη βλέπεις στην απέναντι άποψη, συνέχισε να εξαντλείσαι μέχρι τις 29 του Απρίλη
    κι’ όταν με το καλό έρθει εκείνη η στιγμή πίσω από το μπλε ρετάλι
    θα έχεις κάθε καλή δικαιολογία να ξαναψηφίσεις τις γνωστές δοκιμασμένες λύσεις
    με το αιτιολογικό της κόπωσης του μετάλλου.

    Συνέχισε να βλέπεις την απειλή στο πρόσωπο του διπλανού σου και θα βαδίζουν σίγουροι.

    Συνέχισε να αντιπολιτεύεσαι τον συνομιλητή σου κι΄ας μην ξέρεις γιατί.
    Εκείνοι ξέρουν.

    Συνέχισε να αντιπαθείς αυτόν που έχει να πάρει ένα κουλούρι
    με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχει σωθεί για όλους.
    Θα υπάρχουν μόνο κάποιοι λίγοι που θα τρώνε κρουασάν.

    Αν παρ’ ελπίδα ζήσουμε τρίτο, τέταρτο και πέμπτο μνημόνιο, μην χαλαστείς άδικα.
    Φρόντισε μόνο να επαναλαμβάνεις μέσα από τα δόντια σου ολημερίς κι’ ολονυχτίς το μαγικό ξόρκι που θα απαλύνει τον πόνο σου.
    «Μαζί τα φάγαμε».

    Στο κάτω – κάτω μπορεί να επαληθευτούν και οι προφητείες των Ίνκας, οπότε στις 12-12-12 θα τελειώσουν τα βάσανά σου.

    Αν όχι, ένα τουλάχιστον είναι σίγουρο
    κι΄αυτό δεν μπορεί να στο στερήσει κανένας.
    Πρώτα θα πεθάνεις εσύ και μετά η ελπίδα.
    Αυτή πεθαίνει τελευταία.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η απόλυτη παράνοια είναι να έπαναλαμβάνεις τις ίδιες πράξεις αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα

    Κάπως έτσι το έχει θέσει ο Αϊνστάϊν νομίζω.

    Και ο νοών νοείτω.
     
  5. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Είναι όμως βολικό για να μη μεγαλώσεις ποτέ
    να μείνεις για πάντα παιδί
    να ορίζουν κάποιοι άλλοι τη ζωή και τη ...μοίρα σου.

    Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τραίνα να περνούν
    τους αγρότες να κυνηγούν τους ναυτικούς
    τους ναυτικούς να κυνηγούν τους αγρότες...

    ... κι' εσύ να ψάχνεις ένα-ένα τα εδάφια του Συντάγματος.
    τι λένε για το λευκό και το άκυρο...

    ... που να βρεις με τέτοιον καιρό κάποιον να ψηφίσεις;
    Για τέτοια είμαστε τώρα;;

    Δε θυμάσαι τι πάθαιναν επί χούντας;

     

    ...άσε βρε παιδάκι μου,
    να' χουμε τουλάχιστο κάποιους να τους γκρινιάζουμε στα σίγουρα
    .....

    και να βγάζουμε ο ένας του μάτι του άλλου στα φόρα
    (βεβαίως - βεβαίως)
     
  6. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Συμφωνώ και αναρωτιέμαι πως μπορείτε διαχρονικά να μιλάτε με τέτοια σιγουριά για όλα αυτά. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η σιγουριά ,σε σχέση με τις πολιτικές σας απόψεις, δεν είναι κάτι καινούργιο. Κάθε φορά είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τα πράγματα σε βάθος ,ότι κοιτάτε στην σωστή κατεύθυνση , ότι διαβάζετε τα γεγονότα σωστά και επιλέγετε τον καλύτερο. Από τη μια αυτό το ζηλεύω καθώς δεν χρειάζεται να καταλάβει κανείς τίποτα καθώς θεωρεί ότι τα έχει καταλάβει όλα, από κει και πέρα αρκεί να πιστεύει. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι ανεξαρτήτως που ανήκουν πολιτικά και τι είδους ανάλυση κάνουν. Στη συνέχεια δεν μένει κάτι άλλο παρά να κουνάνε το δάκτυλο σε όποιον σκέφτεται ακόμα τι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στην παρούσα φάση («οι σίγουροι» δεν κουνάνε πάντα το δάκτυλο . Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν οι συνθήκες το ευνοούν ,κουνάνε και το όπλο σε όσους δεν βλέπουν τα δικά τους, κατά Alexcat, «εξόφθαλμα- κοινώς αποδεκτά - αυτονόητα»)
    Από την άλλη σκέφτομαι πως γίνεται από την αυγή της ιστορίας μέχρι σήμερα να μας κυβερνούν τύραννοι και άχρηστοι σε τέτοιο βαθμό; Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή "ο μπαμπης" ξέρει , μήπως μια από τις αιτίες είναι επειδή "ο μπαμπης" είναι πάντα τόσο σίγουρος? Αναρωτιέμαι , δεν ξέρω.
    Εκείνο που ξέρω είναι πως όσο "ο Μπαμπης" είναι ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ σίγουρος μην περιμένουμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Από τον ενα μαλακα στον άλλο θα πέφτουμε
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2012
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Όχι Κορνήλιε.
    Δεν φταίει ο "μπάμπης" που προσπαθεί να βρεί άξιους ηγέτες και το τέλειο πολιτικό σύστημα για να κυβερνηθεί.
    Ο "μπάμπης" έχει το δικαίωμα να σκέπτεται, να κρίνει, και να κατασταλάζει την τελική του άποψη σε κάποιον ηγέτη, σε κάποιο κόμμα, και σε κάποιο πολιτικό σύστημα.
    Και ξέρεις γιατί ?
    Γιατί είναι άνθρωπος με ψυχούλα που θέλει να διατηρεί την ελπίδα για τα παιδιά του για ένα καλύτερο αύριο.
    Ο "μπάμπης" έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι ...

    Γιατί όμως από την αυγή της ιστορίας και μέχρι σήμερα μας κυβερνούν τύραννοι και άχρηστοι ?

    Διότι πολύ απλά όλα τα πολιτικοοικονομικά συστήματα είναι πάρα πολύ καλά μόνο στα χαρτιά.
    Στην πράξη όμως τα ακυρώνει ο ανθρώπινος παράγοντας.
    Ένας παράγοντας γεμάτος με χίλια δυό ελαττώματα.Ας μην κάτσω τώρα να τα απαριθμήσω.

    Παραδειγματικά μόνο μπορώ να σου αναφέρω δύο παραδείγματα:
    Την αποτυχία του κομμουνισμού που μπορεί στα χαρτιά να έγραφε ότι "όλοι οι σύντροφοι είμαστε ίσοι" και δεν το τήρησε στην πράξη......, αλλά και το ότι δεν άντεξε την μάχη με τον καπιταλισμό και τελικά "γονάτισε" .
    Και την αποτυχία του καπιταλισμού ο οποίος στο όνομα της "οικονομίας της ελεύθερης αγοράς" καταβροχθίζει
    ολόκληρες κοινωνικές τάξεις, αλλοτριώνει τον άνθρωπο, και καταβαραθρώνει τις πάλαι ποτέ ηθικές αξίες.

    Το καπιταλιστικό σύνταγμά μας Κορνήλιε "εγγυάται" την ισονομία και την ισοπολιτεία ......
    .....και πού σαι ....επαφίεται η τήρησή του ....."στον πατριωτισμό των Ελλήνων" .....(εδώ γελάμε)  
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Καλά τώρα απαντάς σε αυτό που λέει ο κορνήλιος? False understanding.

    Πρώτον αυτές οι προτάσεις δεν βρίσκω καν να έχουν κάποιο περιεχόμενο εκτος από τις 2 πρώτες.

    Και τι έγινε που φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας? Μπορούμε μην λειτουργούμε κατά αυτόν?

    Εάν εγώ σε ρωτήσω εάν θέλεις να σου δώσω 500 η 1000 ευρώ, εσύ σίγουρα θα πάρεις τα 1000. Ο άνθρωπος είναι πλεονέκτης διότι αυτό είναι προτέρημα στην επιβίωση του.

    Νομίζω ότι εκτος αν είσαι πρόθυμος να περιμένεις μερικές χιλιάδες χρονια εξελικτικής διαδικασίας, θα συνεχίσεις να βλέπεις το ίδιο πολίτευμα.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Α ναι;

    Τότε γιατί τα έχεις βάλει με τους δημόσιους υπάλληλους που και τα παίρνουν και δεν δουλεύουν και λαδώνονται;
     
  10. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Στο βαθμό που αφορά εμένα...
    1) Δεν τα εχω βάλει με τους ΔΥ. Εννίοτε περιγράφω μια κατάσταση που εχει τις απαρχες της στο πελατειακο κοματικο κρατος
    2) Αν τα εχω βαλει με κατι αυτο ειναι το πολιτικό συστημα της μεταπολιτευτικης Ελλαδας. Τα εκτρωματα που δημιουργησε , τον τροπο που κυβερνησε και τον τροπο που έκανε αντιπολιτευση.
    underherfeet ειναι τοσο δυσνόητο; Θεωρεις πως αν καποιος δεν πιστευει τις δικες σου ιδεες και δεν εχει την δικη σου αντιληψη της πραγματικοτητας σχετικα με τα αιτια και τις λυσεις ειναι αυτοματα με τους αλλους;
     
  11. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Νομίζω πως ο κορνήλιος έχει ήδη πει μια άποψη που βασικά αντιπροσωπεύει και εμενα.
     
  12. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η κρίση δεν οφείλετε σε κερδοσκόπους (οι κερδοσκόποι την εκμεταλευονται για να κερδισουν) και δεν φταιει γι αυτην ο Alexkat αλλα προτίστως το πολιτικο συστημα
     
Thread Status:
Not open for further replies.