Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Την Κυριακή το βράδυ κάντε να χαθεί το ψεύτικο χαμόγελο των λαμόγιων πολιτικών, οπως σας έκλεψαν το δικό σας πραγματικό χαμόγελο και σας βύθισαν στην θλίψη και την μιζέρια, κάντε τους και εσεις το ιδιο.

    Είναι λίγοι, πολύ λίγοι, μην τους φοβάστε, πετάξτε ολα τα λαμόγια εξω απο την βουλή.
    Οχι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και τα παραρτήματά τους, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ Κ.Λ.Π.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αφιερωμένα στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.  








    Για τους κολοτούμπες Καρατζαφέρη και Σαμαρά.  



    Για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. 

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

     ​


    Παρέμβαση Σόιμπλε στις ελληνικές εκλογές.

    Σε ομιλία του στην Κολωνία, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ υπογράμμισε πως οι επόμενες ελληνικές κυβερνήσεις θα πρέπει να τιμήσουν τις δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές που έχει αναλάβει η αποχωρούσα κυβέρνηση με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, μεταδίδει το Reuters.

    Πηγή:Παρέμβαση Σόιμπλε στις ελληνικές εκλογές | Madata.GR



    Σόιμπλε: «Θα υπάρξουν συνέπειες» εάν η νέα κυβέρνηση δεν σεβαστεί το μνημόνιο.

    Πηγή: Σόιμπλε: «Θα υπάρξουν συνέπειες» εάν η νέα κυβέρνηση δεν σεβαστεί το μνημόνιο - Ελλάδα








     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Bάστα ...γερά Ελλάδα ..!



    Δεν ...κατακτιέσαι ...Δεν ...αγοράζεσαι ...Δεν ...πωλείσαι ... !
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ... και δεν αντιγράφεσαι...

    Καλή ψήφο σε όσους ψηφίσουν, καλή δύναμη σε όλους για τα θρίλερ που θα ζήσουμε μετά τις εκλογές
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!



    Αυτό το έχετε δει; Έμεινα άναυδη από το μνημείο κυνισμού και πολιτικής βλακείας.

    Πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή ως διαφημιστικό εύρημα...

    Ό,τι πιο κυνικό έχω δει στη ζωή μου, με μεγάλη διαφορά απ το επόμενο.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αγαπητή tender_lilly το είδαμε το video. Υπάρχει πίστη στον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο από όλους τους πολίτες, απ’ όλους τους επαγγελματίες ακόμη κι από τους μακροχρόνια άνεργους πολίτες για καλύτερες ημέρες.

    Ενδεικτικό πως χθες στο σύνταγμα δεν έπεφτε καρφίτσα. Από το καλλιμάρμαρο είχαν κλείσει το δρόμο οι οπαδοί του κινήματος.
    Τα πλάνα το μαρτυρούν από μόνα τους. Η νίκη είναι κοντά.


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Kαλύτερα επαναστάτες του κώλου, παρά σκέτοι κώλοι.
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!




    Είναι ...όντως ...απίστευτο ..!
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Χα χα, δεν το είχα σκεφτεί αυτό, λές ;
     
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Τι ψηφίζουμε εν καιρώ πολέμου.

    Του Στέλιου Κούλογλου

    ‘Αλλοτε από τα πρωτοσέλιδα των περισσότερων σημερινών εφημερίδων,άλλοτε από τον Σόιμπλε το Σαββατο το βράδυ, η ίδια απεγνωσμένη προσπάθεια. Να βρεθούν οι πολίτες της χώρας, για μια ακόμη φορά, αντιμέτωποι με τα ίδια εκβιαστικά διλλήμματα που τίθενται κάθε φορά που είναι να περάσει ένα ακόμη επαχθές μνημόνιο: ή υποταγή ή χρεοκοπία.


    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σημερινές εκλογές είναι οι κρισιμότερες από τη μεταπολίτευση του 1974. Αλλά αυτό ισχύει μέχρι τις επόμενες, που θα είναι οι αποφασιστικές και δεν θ’ αργήσουν πολύ. Οι τωρινές είναι μεταβατικές για δύο λόγους: πρώτον, διεξάγονται στo πλαίσιo ενός πολιτικού συστήματος που ψυχορραγεί, αλλά δεν έχει καταρρεύσει πλήρως. Και δεύτερον, πραγματοποιούνται σε συνθήκες ενός ακήρυχτου πολέμου, με αβέβαιη έκβαση.

    Ο πόλεμος αυτός είναι οικονομικός. Είναι η επίθεση των αγορών εναντίον των λαών, της ολιγαρχίας που θέλει να αναδιανείμει τον παγκόσμιο πλούτο προς όφελός της και σε βάρος των πιο αδύνατων. Δεν προκαλεί τόσα θύματα όσα ο συμβατικός πόλεμος. Αλλά είναι και πιο δύσκολο γι’ αυτούς που δέχονται την επίθεση να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, ώστε να τον αντιμετωπίσουν.

    Όταν το 2008 ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες στην Ευρώπη, το ανίκανο και διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα είχε μετατρέψει τη χώρα στον πιο αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης. Όπως και η προκάτοχος της που το έβαλε στα πόδια, η κυβέρνηση Παπανδρέου έχασε τον πόλεμο, χωρίς μάχη. Στην αρχή, όταν τα στόματα θ’ ανοίξουν για να περιγράψουν τις περίφημες «διαπραγματεύσεις» για τα μνημόνια, το έθνος θα γελάσει και θα κλάψει. Ύστερα θα ζητήσει την τιμωρία των υπευθύνων για εσχάτη προδοσία.

    Όταν οι ηγέτες μιας χώρας χάνουν κατά κράτος έναν πόλεμο, αποχωρούν από τη σκηνή, στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά επειδή στον οικονομικό πόλεμο το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ τόσο καθαρό όσο στον συμβατικό, τα κόμματα και οι ηγέτες που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια εξακολουθούν να υπάρχουν. Καλύτερα, επιβιώνουν τα απομεινάρια τους: ποτέ στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας δεν έγιναν εκλογές κατά την οποία υποψήφιοι φοβούνται να κάνουν προεκλογική εκστρατεία στα καφενεία.

    Δείγμα ότι το σύστημα τελειώνει - μόνο οι θιασώτες της χούντας ήταν τόσο απομονωμένοι και γιουχάρονταν στις εκλογές του 1974. Όπως, μάλιστα, η δημοκρατική ευφορία κυριαρχούσε τότε, ήταν με χιούμορ που εκφραζόταν η αποδοκιμασία «Πέτρο, πέσε» (από το μπαλκόνι) – έτσι φώναζαν οι περαστικοί στον χουντικό Γαρουφαλιά. Ούτε ντομάτες του πετούσαν, ούτε τον προπηλάκιζαν.


    Οταν, για να μαζικοποιήσει την αραία-αραία-καμιά-πενηνταρέα κεντρική εκδήλωση του στο Σύνταγμα, το ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται να κινητοποιήσει Πακιστανούς μετανάστες με πράσινες σημαίες, καταλαβαίνει κανείς ότι η απαξίωση των 2 μεγάλων κομμάτων (ούτε η συγκέντρωση της ΝΔ δεν είχε πάνω από 3-5 χιλιάδες) είναι πλήρης. Το γεγονός ότι πρόκειται για τους ίδιους δύστυχους ανθρώπους που ο υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κυνηγάει το πρωί στις επιχειρήσεις σκούπα, δεν είναι παρά μια ακόμη απόδειξη της ξεδιαντροπιάς τους.

    Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διέπραξαν το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ, αρνούμενα πεισματικά να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για την ήττα και τη λεηλασία της χώρας κι ύστερα να αυτοκαταργηθούν, είναι η πρόκληση μιας τυφλής οργής για το σύστημα, που εκμεταλλεύονται οι νεοναζί. Δεν πρόκειται μόνο για το υπαρκτό μεταναστευτικό πρόβλημα ή για τον ρατσισμό, στην καλλιέργεια των οποίων έβαλαν το χεράκι τους. Ακόμη και σε περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες, η Χρυσή Αυγή επιλέγεται ως η εκδικητική ψήφος που υποτίθεται ότι πονάει περισσότερο το «σύστημα».


    Δεν θα πάρει πολύ να αποδειχτεί ότι οι νεοναζί δεν είναι παρά η πιο αποκρουστική πλευρά του συστήματος. Άλλωστε, η πορεία της χώρας θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες, κυρίως από την έκβαση του πολέμου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο: o συσχετισμός των δυνάμεων είναι πολύ αρνητικός για μια ηττημένη χώρα όπως η Ελλάδα, ώστε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ήδη οι εξελίξεις σε άλλες χώρες, από τη Γαλλία και την Ισπανία έως τη φτωχή Ρουμανία και την πλούσια Ολλανδία, όπου έπεσαν οι κυβερνήσεις λόγω των μέτρων λιτότητας, δείχνουν ότι η ελληνική περίπτωση, με όλες τις ιδιομορφίες και τις στατιστικές μπαγαποντιές της, δεν αποτελούσε ένα μεμονωμένο περιστατικό.



    
Όταν το σύστημα στην Ελλάδα καταρρεύσει πλήρως και ο πόλεμος κριθεί στην Ευρώπη, θα διεξαχθούν νέες εκλογές. Μέχρι τότε, όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι: να τιμωρήσουμε αυτούς που έφεραν τη χώρα μέχρι εδώ, καθώς και τους υποστηρικτές του συστήματος που καταρρέει. Όχι μόνο τους φανερούς αλλά και τους κρυφούς, αυτούς που κρύβονται πίσω από γενικολογίες, θεωρητικά σχήματα και ιδεολογήματα, αντί ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους εν καιρώ πολέμου.

    Οταν ανάμεσα στις πιο λαμπρές επιλογές του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα συγκαταλέγεται η υποστήριξη της -φασιστικής- κυβέρνησης Μεταξά όταν η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση το 1940, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να μην υποστηριχθεί μια αριστερή πρόταση ενότητας και απόκρουσης της επίθεσης που δέχεται η χώρα στον οικονομικό πόλεμο του 2012.

    Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη, που επιβάλλει να φηφίσουμε τους προοδευτικούς συνδιασμούς οι οποίοι τάσσονται κατά του μνημονίου. “Δύο εκλογές κρίνουν το μέλλον του ευρώ”, έγραψαν οι χθεσινοί New York Times, για τις ελληνικές και τις γαλλικές κάλπες. Στην ελληνική περίπτωση,η καλύτερη βοήθεια στο ευρώ είναι να μην καταρρεύσει η χώρα. Και για να αποφευχθεί αυτό, αντίθετα με τα παπαγαλάκια των εκιβιαστικών διλημμάτων, πρέπει να αλλάξει ριζικά η πολιτική που της έχει επιβλήθεί και οδηγεί μαθηματικά στη χρεοκοπία.

    Η διεθνής οικονομική ολιγαρχία, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, οι ισχυροί που διεξάγουν τον πόλεμο πρέπει να καταλάβουν ότι η συνταγή τους είναι θανατηφόρα και θα γυρίσει σαν μπούμεραγκ στους ίδιους. Και οι άλλοι ευρωπαικοί λαοί, που αυτήν τη στιγμή υποφέρουν από τις εχθροπραξίες, ότι αντίθετα με το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ, οι Ελληνες πολίτες δεν παρέδωσαν τα όπλα.

    http://tvxs.gr/news/omada-tvxs/ti-psifizoyme-en-kairo-polemoy-toy-stelioy-koylogloy
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τί είπε ο Βενιζέλος ...?

    Καιρός να ξαναγνωριστούμε όλοι οι Έλληνες ..?  
     
Thread Status:
Not open for further replies.