Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αν και στα κείμενα της Χρυσής Αυγής αρκετές προτάσεις και λέξεις υποφέρουν από συντακτικό και ορθογραφία, η προφορά του λατινικού ρητού του αρχηγού της ήταν σωστή.

    βένι-βίντι-βίκι λοιπόν.

    veni, vidi, vici - Βικιλεξικό


    Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε η ανακεφαλαιοποίηση πριν τις εκλογές όπως ήταν συμφωνημένο αλλά πετώντας την μπάλα στην εξέδρα (Σαμαράς, Τσίπας και Βενιζέλος) και σέρνοντας τη χώρα σε συνεχείς εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση.



    Είναι ένα πιθανό σενάριο. Ό,τι κι αν γίνει, δεν είπε κανείς πως από εδώ και πέρα η κατάσταση θα είναι ευχάριστη.

    Βέβαια και τα οικονομικά μέτρα του μνημονίου εκεί μας οδηγούν σιγά σιγά.
    Έτσι, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Υπάρχουν όμως λύσεις (μακροπρόθεσμες) υπέρ του λαού ή υπέρ των τόκων των δανείων.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ξενέρωτοι Ευρωπαίοι, μην ξεχνάτε οτι έχουμε και τα ομορφότερα θηλυκά της Ευρώπης, φυσικά ισάξιας ομορφιάς με τις Ελληνίδες αλλα στο ξανθό, ειναι και οι Ολλανδέζες... 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απ’ την Ευρώπη. Δεν είναι το φάντασμα που περιγράφεται στο κομμουνιστικό μανιφέστο. Είναι το φάντασμα του Τσίπρα. Για όσους δεν καταλάβατε ακόμη, η Ευρώπη ολόκληρη- η Ελλάδα σίγουρα- κινδυνεύει από την πιθανότητα ανάληψης της εξουσίας από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι έφτιαξαν με επιμέλεια τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις της Ελλάδας πάει κατά διαόλου. Η χώρα δεν θα είναι η ίδια. Το τιμόνι της δεν θα είναι στα στιβαρά χέρια της Τόνιας Αντωνίου, της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του καπετάνιου του Τιτανικού Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η καρέκλα της εξουσίας δεν θα τρίζει πια, κάτω από το πολιτικό βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου και ο Άκης δεν μπορεί πια να βοηθήσει γιατί είναι φυλακή. Η ευρωπαϊκή προοπτική του Σαμαρά που ατένιζε την Ευρώπη στα προεκλογικά σποτ από τα παράθυρα της Αγιά Σοφιάς απειλείται να ακυρωθεί. Ο δε Καραμανλής, δεν θα μπορεί να αρθρώσει στο μέλλον ούτε τις 15 λέξεις που είπε μέσα σε 3 χρόνια. Ακέραιοι άνθρωποι όπως ο Παυλίδης, ο Μπασιάκος, ο Δούκας, κάτι κουμπάροι μετά του Παναγιώτη Ψωμιάδη, δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν. Όλα θα παραδοθούν στο χάος.

    Ποιο είναι το χάος; Φαντάζομαι οι άνθρωποι θα έχουν μισθούς πείνας, οι συντάξεις δεν θα υπάρχουν, οι νέοι θα είναι άνεργοι, οι τράπεζες θα παίρνουν τα σπίτια, δεν θα υπάρχει όραμα και προοπτική, η χώρα θα καταρρεύσει.

    Ας σοβαρευτούμε λοιπόν τώρα. Το χάος είναι εδώ. Τρία χρόνια τώρα. Με τα μνημόνια και τις πολιτικές που εφαρμόζουν. Μπροστά δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο χάος. Σε λίγο θα βγάλουμε τα κονσερβοκούτια (αυτά που δεν έβγαλαν οι κομμουνιστές της ψυχροπολεμικής προπαγάνδας) και θα σφαζόμαστε μεταξύ μας για να μοιράσουμε τα λίγα που έχουν απομείνει. Τα μνημόνια ρίχνουν την χώρα στην ύφεση και στη συνέχεια η ύφεση χρησιμοποιείται για να παρθούν άλλα μέτρα. Γιατί το κάνουν αφού δεν βγάζει πουθενά; Δεν γίνεται αλλιώς θα πουν οι αυτοαποκαλούμενοι «ευρωπαϊστές».

    Θέλω να δείξουν τα πρακτικά ενός μόνο υπουργικού συμβουλίου στο οποίο πραγματικά εξέτασαν μια άλλη πρόταση για την Οικονομία εκτός από την Τρόικα και τα επιχειρήματα με τα οποία την απέρριψαν ως μη πραγματοποιήσιμη. Μία μόνο. Δεν υπάρχει γιατί δεν εξέτασαν ποτέ καμιά άλλη πρόταση. Μας έβαλαν στο ΔΝΤ γιατί έτσι ήθελαν.

    Υποστήριξαν με κάθε τρόπο, πως αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα και δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Ν, όμως που στις πρώτες τους μετεκλογικές δηλώσεις Σαμαράς και Βενιζέλος, για να αποφύγουν τον «σκόπελο Τσίπρα» υποστήριξαν πως πρέπει να κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση. Μια επαναδιαπραγμάτευση που πριν από τη απειλή των εκλογικών αποτελεσμάτων, υποστήριζαν πως δεν μπορεί να γίνει.

    Ουρλιάζουν στα κανάλια πως απειλούνται οι Τράπεζες και η ρευστότητα. Πως ο Στρατούλης θα εθνικοποιήσει τις καταθέσεις .Ποιά ρευστότητα και αποθεματικά των Τραπεζών; Ποτέ δεν υπήρξαν. Οι Τράπεζες χωρίς κανένα θεσμικό έλεγχο, έπαιρναν τις καταθέσεις των καταθετών, (αυτές που θα πάρει ο Στρατούλης) και με αυτές έδιναν δάνεια στους ανθρώπους τους και σε δικές τους Offshore εταιρείες, οι οποίες μετά εμφανίζονταν να κάνουν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Δεκάρα τσακιστή δεν έβαλαν ποτέ. Καταχράστηκαν χωρίς έλεγχο τις καταθέσεις του κόσμου.

    Δεν θέλω να επιχειρηματολογήσω υπέρ του Τσίπρα, του Κουβέλη ή του Καμμένου. Απλώς θεωρώ κατάντια για την Δημοκρατία να γυρνάμε στην δεκαετία του 50,όταν ο φόβος μην μας πάρουν οι κομμουνιστές τις περιουσίες και τις γυναίκες μας, χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το παρακράτος και να γίνουν οι άνθρωποι υποχείρια. Αυτή η «Δημοκρατία» των εκβιασμών, δημιούργησε το πελατειακό κράτος, τη διαφθορά και τους «εθνικούς» κλέφτες. Αυτές οι τεχνητές απειλές δημιούργησαν την Ελλάδα της υποτέλειας, της Ψωροκώσταινας και τελικώς της αναξιοπρέπειας.

    Δεν ξέρω αν ο Τσίπρας μπορεί και πώς, να κυβερνήσει, αλλά ξέρω καλά, όπως όλη η χώρα ποιοι μας κυβέρνησαν και πώς. Κυβέρνησε ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Ρουσόπουλος με τις ευλογίες του Εφραίμ και το απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου και δεν μπορεί ο Τσίπρας ή ο Παπαδημούλης; Φοβόμαστε μήπως μας ρίξουν στο χάος; Και το λένε την ίδια ώρα που χάρισαν δισεκατομμύρια στους Γερμανούς των υποβρυχίων και στη SIEMENS;

    Να σας το πω χοντρά; Κυβέρνησαν πρωθυπουργοί που έπαιζαν playstation στου Μαξίμου και φόραγαν βραχιολάκια ισορροπίας Power Balance και δεν μπορούν αυτοί που έχουν ένα άλλο προβληματισμό; Μπορούσαν υπουργοί που έκαναν τους νόμους περί ευθύνης υπουργών, τους εκλογικούς νόμους, τους νόμους που αμνηστεύουν κλέφτες, υπουργοί που ήταν οι ίδιοι κλέφτες και δεν μπορούν άλλοι;

    Γιατί; Γιατί δεν είναι όσο “ευρωπαϊστές” όσο θέλουν τα κανάλια και τα εκδοτικά συγκροτήματα; Απέναντι στα φαντάσματα που επικαλούνται ως επικίνδυνα, προτιμώ την πραγματικότητα που είναι ξεκάθαρη. Μπορούσαν όλοι αυτοί τόσα χρόνια και δεν μπορούν οι άλλοι; Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του.
    ΠΗΓΗ: ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ Το φάντασμα του Τσίπρα
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μάνος Χατζιδάκις: Ο Νεοναζισμός δεν είναι οι Άλλοι


    Ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν ιδιαίτερα θορυβημένος από την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων, των νεοναζιστικών ομάδων και των εθνικιστικών ιδεών κατά τις αρχές της δεκαετίας του ’90 – ο ίδιος είχε ζήσει στο πετσί του και τον ναζισμό και την εθνικοφροσύνη και τον φασισμό και τον λαϊκισμό και την ιδεολογική βία. Έτσι τον Φεβρουάριο 1993, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, αφιέρωσε την συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων με έργα Βάιλ, Λιστ και Μπάρτον εναντίον του Νεοναζισμού. Κατέγραψε τις σκέψεις και τις ανησυχίες του στο κείμενο που ακολουθεί και προοριζόταν για το πρόγραμμα της συναυλίας, αλλά σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας δημοσιεύτηκε και στην Ελευθεροτυπία. Μετά τα γεγονότα της Νορβηγίας και, κυρίως, μετά τις ερμηνείες που δόθηκαν και δίνονται, θεώρησα απαραίτητο να ανεβάσω αυτό το παλιό κείμενο. Όχι βέβαια γιατί πιστεύω ότι ο Χατζιδάκις κατέχει την υπέρτατη αλήθεια ή ότι ο λόγος του είναι Ευαγγέλιο. Αλλά γιατί, νομίζω, ότι το κείμενο αυτό αποτελεί μια στέρεα βάση, μια εξαιρετική αφετηρία, για να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε.

    Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενυσχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του.

    Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια. Όμως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής. Κι αποτελεί πολιτική «παράδοση» η πεποίθηση πως τα κτήνη, με κατάλληλη τακτική και αντιμετώπιση, καθοδηγούνται, τιθασεύονται.

    Ενώ τα πουλιά… Για τα πουλιά, μόνον οι δολοφόνοι, οι άθλιοι κυνηγοί αρμόζουν, με τις «ευγενικές παντός έθνους παραδόσεις».

    Κι είναι φορές που το κτήνος πολλαπλασιαζόμενο κάτω από συγκυρίες και με τη μορφή «λαϊκών αιτημάτων και διεκδικήσεων» σχηματίζει φαινόμενα λοιμώδους νόσου που προσβάλλει μεγάλες ανθρώπινες μάζες και επιβάλλει θανατηφόρες επιδημίες.

    Πρόσφατη περίπτωση ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο που ο πόλεμος αυτός μας δημιούργησε για ένα διάστημα μιαν αρκετά μεγάλη πλάνη, μιαν ψευδαίσθηση. Πιστέψαμε όλοι μας πως σ’ αυτό τον πόλεμο η Δημοκρατία πολέμησε το φασισμό και τον νίκησε. Σκεφθείτε: η «Δημοκρατία», εμείς με τον Μεταξά κυβερνήτη και σύμμαχο τον Στάλιν, πολεμήσαμε το ναζισμό, σαν ιδεολογία άσχετη από μας τους ίδιους. Και τον… νικήσαμε. Τι ουτοπία και τι θράσος. Αγνοώντας πως απαλλασσόμενοι από την ευθύνη του κτηνώδους μέρους του εαυτού μας και τοποθετώντας το σε μια άλλη εθνότητα υποταγμένη ολοκληρωτικά σ’ αυτό, δεν νικούσαμε κανένα φασισμό αλλά απλώς μιαν άλλη εθνότητα επικίνδυνη που επιθυμούσε να μας υποτάξει.

    Ένας πόλεμος σαν τόσους άλλους από επικίνδυνους ανόητου σε άλλους ανόητους, περιστασιακά ακίνδυνους. Και φυσικά όλα τα περί «Ελευθερίας», «Δημοκρατίας», και «λίκνων πνευματικών και μη», για τις απαίδευτες στήλες των εφημερίδων και τους αφελείς αναγνώστες. Ποτέ δεν θα νικήσει η Ελευθερία, αφού τη στηρίζουν και τη μεταφέρουν άνθρωποι, που εννοούν να μεταβιβάζουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους.

    (Κάτι σαν την ηθική των γερόντων χριστιανών. Το καλό και το κακό έξω από μας. Στον Χριστό και τον διάβολο. Κι ένας Θεός που συγχωρεί τις αδυναμίες μας εφόσον κι όταν τον θυμηθούμε μες στην ανευθυνότητα του βίου μας. Επιδιώκοντας πάντα να εξασφαλίσουμε τη μετά θάνατον εξακολουθητική παρουσία μας. Αδυνατώντας να συλλάβουμε την έννοια της απουσίας μας. Το ότι μπορεί να υπάρχει ο κόσμος δίχως εμάς και δίχως τον Καντιώτη τον Φλωρίνης).

    Δεν θέλω να επεκταθώ. Φοβάμαι πως δεν έχω τα εφόδια για μια θεωρητική ανάπτυξη, ούτε την κατάλληλη γλώσσα για τις απαιτήσεις του όλου θέματος. Όμως το θέμα με καίει. Και πριν πολλά χρόνια επιχείρησα να το αποσαφηνίσω μέσα μου. Σήμερα ξέρω πως διέβλεπα με την ευαισθησία μου τις εξελίξεις και την επανεμφάνιση του τέρατος. Και δεν εννοούσα να συνηθίσω την ολοένα αυξανόμενη παρουσία του. Πάντα εννοώ να τρομάζω.

    Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι. Οι μισητοί δολοφόνοι, που βρίσκουν όμως κατανόηση από τις διωκτικές αρχές λόγω μιας περίεργης αλλά όχι και ανεξήγητης συγγενικής ομοιότητος. Που τους έχουν συνηθίσει οι αρχές και οι κυβερνήσεις σαν μια πολιτική προέκτασή τους ή σαν μια επιτρεπτή αντίθεση, δίχως ιδιαίτερη σημασία που να προκαλεί ανησυχία. (Τελευταία διάβασα πως στην Πάτρα, απέναντι στο αστυνομικό τμήμα άνοιξε τα γραφεία του ένα νεοναζιστικό κόμμα. Καμιά ανησυχία ούτε για τους φασίστες, ούτε για τους αστυνομικούς. Ούτε φυσικά για τους περιοίκους).

    Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός. Τα κουρεμένα κεφάλια των στρατιωτών, έστω και παρά τη θέλησή τους, ευνοούν την έξοδο της σκέψης και της κρίσης, ώστε να υποτάσσονται και να γίνονται κατάλληλοι για την αποδοχή διαταγών και κατευθύνσεων προς κάποιο θάνατο. Δικόν τους ή των άλλων.

    Η εμπειρία μου διδάσκει πως η αληθινή σκέψη, ο προβληματισμός οφείλει κάπου να σταματά. Δεν συμφέρει. Γι’ αυτό και σταματώ. Ο ερασιτεχνισμός μου στην επικέντρωση κι ανάπτυξη του θέματος κινδυνεύει να γίνει ευάλωτος από τους εχθρούς. Όμως οφείλω να διακηρύξω το πάθος μου για μια πραγματική κι απρόσκοπτη ανθρώπινη ελευθερία.

    Ο φασισμός στις μέρες μας φανερώνεται με δυο μορφές. Ή προκλητικός, με το πρόσχημα αντιδράσεως σε πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα που δεν ευνοούν την περίπτωσή τους ή παθητικός μες στον οποίο κυριαρχεί ο φόβος για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν. Κι έτσι εδραιώνεται η πρόκληση. Με την ανοχή των πολλών. Προτιμότερο αργός και σιωπηλός θάνατος από την αντίδραση του ζωντανού και ευαίσθητου οργανισμού που περιέχουμε.

    Το φάντασμα του κτήνους παρουσιάζεται ιδιαιτέρως έντονα στους νέους. Εκεί επιδρά και το marketing. Η επιρροή από τα Μ.Μ.Ε. ενός τρόπου ζωής που ευνοεί το εμπόριο. Κι όπως η εμπορία ναρκωτικών ευνοεί τη διάδοσή τους στους νέους, έτσι και η μουσική, οι ιδέες, ο χορός και όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους έχουν δημιουργήσει βιομηχανία και τεράστια κι αφάνταστα οικονομικά ενδιαφέρονται.

    Και μη βρίσκοντας αντίσταση από μια στέρεη παιδεία όλα αυτά δημιουργούν ένα κατάλληλο έδαφος για να ανθίσει ο εγωκεντρισμός η εγωπάθεια, η κενότητα και φυσικά κάθε κτηνώδες ένστιχτο στο εσωτερικό τους. Προσέξτε το χορό τους με τις ομοιόμορφες στρατιωτικές κινήσεις, μακρά από κάθε διάθεση επαφής και επικοινωνίας. Το τραγούδι τους με τις συνθηματικές επαναλαμβανόμενες λέξεις, η απουσία του βιβλίου και της σκέψης από τη συμπεριφορά τους και ο στόχος για μια άνετη σταδιοδρομία κέρδους και εύκολης επιτυχίας.

    Βιώνουμε μέρα με τη μέρα περισσότερο το τμήμα του εαυτού μας – που ή φοβάται ή δεν σκέφτεται, επιδιώκοντας όσο γίνεται περισσότερα οφέλη. Ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος «αρχηγός» που θα ηγηθεί αυτό το κατάπτυστο περιεχόμενό μας. Και τότε θα ‘ναι αργά για ν’ αντιδράσουμε.

    Ο νεοναζισμός είμαστε εσείς κι εμείς – όπως στη γνωστή παράσταση του Πιραντέλο. Είμαστε εσείς, εμείς και τα παιδιά μας. Δεχόμαστε να ‘μαστε απάνθρωποι μπρος στους φορείς του AIDS, από άγνοια αλλά και τόσο «ανθρώπινοι» και συγκαταβατικοί μπροστά στα ανθρωποειδή ερπετά του φασισμού, πάλι από άγνοια, αλλά κι από φόβο κι από συνήθεια.

    Και το Κακό ελλοχεύει χωρίς προφύλαξη, χωρίς ντροπή. Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία. Είναι μια παράσταση. Εσείς κι εμείς. Και πρωταγωνιστεί ο Θάνατος.
     
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μεγάλο κακό αυτό το thread τελικά.

    Η ατέρμονη γκρίνια, δυσφορία, κριτική που ακούω από παντού, κοντινά πρόσωπα και ΜΜΕ, είναι αφόρητη.

    Ας βάλει και φωτιά στην βουλή ο μιχαλολιάκος.

    Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι και στο ελάχιστο με το τι συμβαίνει εκεί.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ψάχνοντας για ναζί.

    Θα τους εντοπίσετε ψάχνοντας τους εγκληματίες που έκαψαν ζωντανούς 4 ανθρώπους στη Marfin. Ψάχνοντας αυτούς που κομμάτιασαν ένα αλλοδαπό παιδί κάπου στα Πατήσια. Ψάχνοντας αυτούς που τοποθετούν βόμβες, όπως στο μετρό για να σκοτώσουν αθώους επιβάτες.

    Αυτοί είναι οι πραγματικοί ΝΑΖΙ και στη θεωρία και στις πράξεις, αυτοί παίρνουν ζωές, αυτοί τρομοκρατούν και κανείς άλλος.
    Και η ιδεολογία τους δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον εθνικισμό. Αντίθετα είναι αυτοί που θέλουν να σας κομματιάσουν για τους πολιτικούς σκοπούς τους και δεν αναγνωρίζουν ούτε πατρίδα ούτε συμπολίτες. Μόνο «Έλληνες εχθρούς» και «αλλοδαπούς αδέλφια».


    Διαλέξτε πλευρά.
     
  8. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν έχω καμία διάθεση να εισέλθω στο δίλλημα “τι είδους ναζί να διαλέξω”
    Stop_
    ποιο από τα σαρκοβόρα μου είναι λιγότερο απεχθές.
    Stop_
    Συλλογιστικές της πλάκας που απευθύνονται σε άτομα μειωμένης αντιλήψεως.
    Stop_
    Είναι τόσο προφανές το ποιόν αυτών των ανθρώπων. Χαραμίζεται ηλεκτρονικό μελάνι.
    Stop_

    Άπαξ και οι πολίτες αυτού του τόπου
    απονομιμοποίησαν παρα-προχθές την υπεξαίρεση της βούλησής τους
    από τα λυκόρνια ημεδαπής και αλλοδαπής προελεύσεως
    έκαναν το μισό βήμα προς την χειραφέτησή τους.
    Το άλλο μισό, οσονούπω μέλει να είναι και το πιο δύσκολο.

    Έπαψες να είσαι ο μεμψίμοιρος φουκαράς κακομοιράκος
    που διαφεντεύανε πάντα οι άλλοι την τύχη σου
    και κάλεσες ΕΣΥ ο ίδιος τον εαυτό σου να αποφασίσει.

    Η πρόβα τζενεράλε της Κυριακής σου απέδειξε ότι μπορείς.

    Δεν πρόκειται να σου ξεφύγεις όσο και άμαθο κι’ αν σε έχουν καταστήσει.
    Αφού πρέπει να κυβερνήσεις, κυβέρνησε.

    Θα έχεις ένα κρυστάλλινα ξεκάθαρο δίλλημα. Αποκλείεται να μπερδευτείς.
    Παρελθόν Vs Μέλλον.
    Απλά πράγματα, που όμως προαπαιτούν να σπάσεις επιτέλους το ταμπού της παθητικότητας και της ηττοπάθειας που σε κατατρύχει.
    Γιατι, ΕΣΥ θα αποφασίσεις.
    Εσύ το διάλεξες, εσύ θα το τελειώσεις.

    Είναι εκεί , στις γωνιές τους μαζεμένοι και σε περιμένουν.

    Stop_
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ναι, ενώ με τις τράπεζες στα χέρια ιδιωτών προκόψαμε…
    (Μάλλον δεν θυμάσαι πως κι από πού ξεκίνησε η κρίση το 2007).


    Άρα λοιπόν αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε ο Στρατούλης έχει ήδη συμβεί, σωστά; Οι καταθέσεις μας έχουν κιόλας διοχετευτεί σε επισφαλή δάνεια κι επενδύσεις. Κι αντί να εγκαλούνται όσοι το έπραξαν, εγκαλείται κάποιος που είπε πως ΘΑ το έκανε στο μέλλον ΕΑΝ σχημάτιζε κυβέρνηση.

    Αλλά αν δεν χρηματοδοτήσουν οι τράπεζες την ανάπτυξη ποιος θα το κάνει; Δείτε τι λέει ένας εκπρόσωπος της μεγαλοαστικής τάξης:


    Η ελληνική επιχειρηματικότητα ασφυκτιά αφού καλείται να λειτουργήσει εν μέσω μιας πτωχευμένης οικονομίας, χωρίς τη βοήθεια των τραπεζών και με συνεχείς αυξήσεις στα κόστη παραγωγής λόγω των αλλεπάλληλων φόρων, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μυτιληναίος (Μέτκα, Αλουμίνιο) κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων.
    Ο επικεφαλής του ομίλου τόνισε χαρακτηριστικά ότι το 2012 «θα κλάψουν μανούλες» κυρίως λόγω της αδυναμίας των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν τις εταιρείες και προϊδέασε τους μετόχους ότι ο όμιλος θα ακολουθήσει άκρως συντηρητική πολιτική για να περάσει «τον κάβο».

    Σύμφωνα με τον κ. Μυτιληναίο, οι εταιρείες του ομίλου συγκαταλέγονται μέσα στους πέντε ελληνικούς ομίλους που έχουν πρόσβαση σε ξένες τράπεζες και δανείζονται αλλά όπως διευκρίνισε «δεν παίρνουμε ποτέ όσα ζητάμε και το κόστος είναι στα ύψη. Δανειζόμαστε με επιτόκια 8% και ο γερμανός ανταγωνιστής μας έχει επιτόκιο 2%».

    Για την ελληνική οικονομία ο κ. Μυτιληναίος τόνισε πως η ανάκαμψη θα καθυστερήσει πολύ αφού ουσιαστικά η Ελλάδα έχει πτωχεύσει. «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Θα χρειαστούν θυσίες και δύσκολα μέτρα. Μέχρι τώρα ο κόσμος πήρε με τις πέτρες όσους επέβαλαν τα επώδυνα μέτρα. Σε λίγο όμως θα πάρει με τις πέτρες και όσους τάζουν λαγούς με πετραχήλια, χωρίς να λένε την αλήθεια», υποστήριξε ο κ. Μυτιληναίος.

    Σχετικά με την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας επιτέθηκε στην τρόικα και τις πρωτοβουλίες της: «Μας είπαν να κάνουμε εσωτερική υποτίμηση και να ρίξουμε τους μισθούς των εργαζομένων για να ανοίξουν οι διεθνείς αγορές στα προϊόντα μας. Αυτό έγινε, αλλά παράλληλα έβαλαν φόρους στη διαδικασία παραγωγής (δεκαπλάσιος φόρος στο φυσικό αέριο σε σχέση με την Ευρώπη κτλ.). Το αποτέλεσμα είναι να φτωχύνουν οι εργαζόμενοι, η ανεργία να μεγαλώσει και παράλληλα τα κόστη λειτουργίας των επιχειρήσεων να ξεπερνούν τα οφέλη από τις μειώσεις των μισθών και τα προϊόντα μας να παραμένουν ακριβά».

    Ο επικεφαλής του ομίλου υποστήριξε πως το τέλος ακινήτων συνέβαλε στην έλλειψη ρευστότητας της ΔΕΗ (χαμηλή εισπραξιμότητα λογαριασμών) και δημιούργησε ένα ντόμινο στον κλάδο της ενέργειας που αγγίζει ΔΕΣΜΗΕ, παραγωγούς και φθάνει μέχρι και τη ΔΕΠΑ.
     
  10. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πειστηκαμε τωρα.Στα 101 χρονια απο την γεννηση του Χιτλερ δεν θα ξαναγραψουν αφιερωμα στα περιοδικα τους(οπως στα 100).Ουτε θα φορεσουν μαυρα περιβραχιονια στην επετειο του Χιμλερ.Ουτε θα ξαναχαιρετησουν ναζιστικα φωναζοντας zip hail(οπως στην συναυλια των ANCIENT RITES λ.χ.......αληθεια γιατι αναβληθηκαν οι SATYRICON......μηπως απο αυτο που παθανε...????).Ουτε θα μας ξαναπουν για τον Μεταξα,τον Παπαδοπουλο,τον Γριβα ιδρυτη των χιτων και ολα τα αλλα ''μπουμπουκια'' τους...!!!! 
    Τωρα βοηθανε τον παππου και την γιαγια να παρουν την συνταξη.......  
    Οκ λοιπον γραβατουλα και μεσα στην Βουλη.....!!!!
    Αλλα επειδη μας τα ζαλησαν ερχομαστε και ερχομαστε.......που στο καλο ειναι....????
    Και τα στεκια τα ξερουν και τοσα μεταλομαγαζα υπαρχουν......ασε που στις ''εξεδρες'' ουτε με φακους δεν τους βλεπουμε.....!!!! 
    Στη βουλη περιμενουν να συναντηθουμε....????
    Να ξεκαθαρισω κατι.Δεν μου αρεσει να προκαλω.Και εχω φιλους χ.α.τες που δεν κανουν αυτα που κανουν καποια νεοκοπα πιθηκια.Ασε που και εδω μεσα εχω δειξει οτι καθε αλλο απο το να στοχοποιω,σεβομαι φιλους με παρομοιες αποψεις.Η ''φοβερα'' και καλα του ''αρχηγου'' πιθηκου ομως....''ερχομαστε''....δεν μπορει να μεινει αναπαντητη....!!!
    Τουτος ο λαος εχει γραψει μεγαλες σελιδες απεναντι σε ολους τους πατριδοκαπηλους...!!!!
    Αν νομιζουν μερικοι οτι δεν μπορει να γραψει και αλλες ας δοκιμασουν.
    Αυτα και δεν προκειται να επανερθω με τους δηθεν εθνικιστες......original ναζιστες...!!!!
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2012
  11. "Η Ελλάδα πεθαίνει"
    Σ. Ράμφος
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Φίλτατε έχω την αίσθηση ότι υποστηρίζεις την χρυσή αυγή,
    και θα ήθελα με ειλικρινά καλή θέληση, χωρίς διάθεση για καυγάδες και ανούσιες αντιπαλότητες να μου απαντήσεις στις πιό κάτω απορίες.
    Πως εξηγείς το γεγονός ότι οι χρυσαυγίτες ως Έλληνες εθνικιστές χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούσαν και στο παρελθόν, χιτλερικά σύμβολα, και κάνουν τον ναζιστικό χαιρετισμό ..?
    Πως δέχεσαι το γεγονός ότι η Ελλάδα που είναι η κοιτίδα του αρχαιοελληνικού πνεύματος, του ολυμπισμού, των αξιών, της φιλοσοφίας, των επιστημών, αντί να φτιάξει το αμιγώς δικό της εθνικιστικό κίνημα, με καθαρά ελληνικά χαρακτηριστικά, υιοθέτησε τα χαρακτηριστικά των Ούνων του Χίτλερ ...?
    Αν θεωρίσουμε τον εθνικισμό των χρυσαυγιτών ομοιάζοντα με τον γερμανικό εθνικισμό του Χίτλερ, ώς ιδεολογία, ...έκαναν καλά οι κουκουλοφόροι της κατοχής που κατέδιδαν τους Έλληνες πατριώτες που κάναν αντίσταση ...? ...Θα μπορούσες ποτέ άν ζούσες εκείνη την εποχή να καταδώσεις τους Έλληνες εκείνους που αντιστέκονταν και πολεμούσαν το Γ' Ράϊχ και την ιδεολογία του για μιά "νέα τάξη πραγμάτων"... αλλά και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους κατακτητές ...?
    Άν είχες προγόνους π.χ. παππούδες που πολέμησαν στο Ρούπελ ή στα υπόλοιπα οχυρά της Μακεδονίας, και πέθαιναν πολεμώντας τους Χιτλερικούς, πως θα ένιωθες τώρα ...?
    Tι θέση παίρνεις για τις επιθέσεις τραυματισμούς και δολοφονίες Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία από τους νεοναζί ..?
    Μόνο θα ήθελα να μην μου απαντήσεις σαν τον Μιχαλολιάκο που είχε πεί και ξεμπέρδεψε αμέσως, "ότι άμα ερχόντουσαν οι Γερμανοί στην Πατρίδα μου θα τους πολεμούσα", χωρίς να απαντάει σε τίποτα επί της ουσίας.
    Άν έχω κάνει λάθος ως προς την υποστήριξή σου στην χρυσή αυγή, θεώρησε το ερώτημά μου ως μη γενόμενο.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2012
Thread Status:
Not open for further replies.