Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

..."ξυπνάς μέσα μου το ζώο" -ποιό ζώο;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Νοεμβρίου 2006.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Ισοβίτης τελικά και γουρούνι, χιχιχιχι... 
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    ΙΣΟΒΙΤΗΣ : 29.17%

    Ηττοπάθεια, υπερβολική αυτοθυσία, αυτολύπηση, υπερευαισθησία στις δυσκολίες, αδυναμία υπεράσπισης του εαυτού του, θυματοποίηση.

     
    Αν έχετε τελειώσει με τις αγαθοεργίες, τους εράνους και το σερβίρισμα στα συσσίτια της ενορίας, διαβάστε παρακάτω:
    Το ότι αγνοείτε τις ανάγκες σας για χάρη των άλλων δε λέει τίποτα, αρκεί να μην είναι οι φυσικές. Αυτό που κάνετε με επαγγελματική συνέπεια είναι να δυσκολεύετε τη ζωή σας είτε επιλέγοντας ανθρώπους κοντά στους οποίους υποφέρετε είτε με το να εμπλέκεστε σε καταστάσεις από τις οποίες το πιο πιθανό είναι να βγείτε χαμένοι. Και όταν συμβαίνει αυτό έχετε την τάση να επιδεικνύετε το πόσο υποφέρετε. Πάντως ηττοπαθής δεν είστε, τι και αν χάνετε στο σκάκι όταν παίζετε μόνος αφού ο άλλος είναι γεννημένος νικητής! Και ενώ μπορείτε να υπερασπιστείτε κάθε αδικημένο, από την κoκκινοσκουφίτσα μέχρι τους χαμηλόμισθους του διπλανού πλανήτη, τον εαυτό σας δεν έχετε μάθει να τον υπερασπίζεστε και όταν το κάνετε έχετε ενοχές. Δε θα λέγαμε ότι φοβάστε την αποτυχία, μάλλον την επιτυχία φοβάστε και ειδικά τη δική σας. Προσέξτε λοιπόν μην πετύχετε κάτι και στενοχωρηθείτε. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι η αυτοθυσία δεν είναι απαραίτητη πρωί βράδυ....τουλάχιστον κόψτε τη βραδινή.