Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οργαζμος χωρίς χυσιμο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος hateme, στις 30 Ιανουαρίου 2012.

1. PhoenixN

PhoenixN New Member

Απάντηση: οργαζμος χωρίς χυσιμο

Εγώ μία φορά προσπάθησα πάντως να κρατηθώ και κανένας έλεγχος δεν υπήρξε, για αυτό όσοι το καταφέρνουν μπράβο.

2. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Τον Βεζούβιο τον ξέρεις; Έτσι θα ξεσπάσει αν δεν χύσεις. Το πέος είναι σαν ένα μικρο κανονάκι. Αν δεν εκπυρσοκροτήσει θα ανατιναχτεί. Καλή σου τύχη και προσοχή μην χυσοπυροβολήσεις ή πνίξεις κανέναν μετά από χρόνια παρακράτησης.

3. hateme

hateme Regular Member

να απαντήσω σε καπιους που λένε ότι πονάει να τους πω ότι εγώ προσωπικά όχι μόνο δεν ποναω αλλά η απόλαυση είναι χ10 φορές και απίστευτα εντονι..
    από εκεί και πέρα εγώ το κάνω μόνος μου χορις καπιά βοήθεια από κάτι εξωτερικό, απλά έχω καταφέρει να ελενξω τον μυ που κάνει αυτή την δουλειά, ο λόγος π ρωτισα είναι επιδη τα χυσια αντί να βγουν ξανά ανεβενουν προς τα πάνω λογικά αποροφοντε η αποβαλοντε με την ουριση.

4. hateme

hateme Regular Member

Re: Απάντηση: οργαζμος χωρίς χυσιμο

το έχω ψάξει και εγώ, απλά δεν λένε την συγκεκριμένη λεπτομερια και πιστεύω πως η μια περιπτοση από την άλλη μπορι να διαφέρει αρκετά λόγο του διαφορετικού σημείου της ανακοπης..

5. xy

xy Regular Member

Με ζ γράφεται ή με σ ; Μπερδεύτηκα.

6. Mugrufis

Mugrufis New Member

Απ οσο ξερω στο ταντρικο σεξ επιτυγχανεται οργασμος χωρις εκσπερματιση..
    Στο καποιο αρθρο μαλιστα ειχα διαβασει οτι με αυτον τον τροπο ενας αντρας μπορει να εχει πολαπλους οργασμους, με το "αρνητικο" οτι θελει λιγες μερε χαλαρωση μετα λογω υπερπροσπαθειας!

7. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Μου εχει τυχει, οι ορχεις πριστηκαν και πονουσαν, οταν εκσπερματωσα κανονικα ενιωσα μεγαλη ανακουφηση, ο πονος ειναι φιλος μας και μας ειδοποιει οταν κατι δεν παει καλα στο σωμα,καλο ειναι να τον υπακουομε

8. sw

sw

...ειναι αποτελεσμα βλαβης των "ανεπιστροφων βαλβιδων", αν δεν εχει σαν αιτια την ηθελημενη μηχανικη παρεμποδιση της ροης του σπερματος κατα την εκσπερματιση.

Το αποτελεσμα της παλινδρομησης ειναι να διοχετευεται το προς εκσπερματιση σπερμα στην ουροδοχο κυστη (και οχι στην "κατα φαντασιαν αισθηση" των ορχεων). Για το λογο αυτο στη συνεχεια κατα την ουρηση παρατηρειται μια αδιαυγης κιτρινη θολη αποχρωση των ουρων.
    Το ιδιο συμβαινει και κατα την μηχανικη παρεμποδιση σε καποιο παιχνιδι. Να εχουν στο νου τους οι παικτες του παιχνιδιου αυτου πως οι "ανεπιστροφες βαλβιδες" ταλαιπωρουνται τα μαλλα!
    Διευκρινιση:
    Η "μηχανικη παρεμποδιση" της εκσπερματισης δεν εχει καμια σχεση με το ξακουστο "orgasm denial", οπου δεν εχουμε δραματικες καταπονησεις, πλην του "ανθυγιεινου" της μακροχρονιας αναβολης εκσπερματισης.

Last edited: 9 Αυγούστου 2012